- 31 Ekim 2006
- 2.794
- 3.044
- 698
- Konu Sahibi okyanusunkalbiben
-
canım bir yıllık olsa giderim neden gitmeyim sen anlamadın heralde beni gidersem geri dönemeyeceğim ömür boyu orda yaşayacağız ve mutsuz olacağım bi iş olacak ben burda durursam bir yıl sonra nişanlımın stajerliği kalkacak ve eş durumun o yanıma gelecek benim şimdi o tayin alamıyor...
♥gözyaşı♥;19600516 .!.:Hımm şimdi anladım. O zaman bir şey diyemem tabi. Nişanlına güzel bir dille anlat, eğer olmuyorsa düğünü ertelemeyi düşünebilirsiniz belki. O tayin alacak duruma geldiğinde oturur akıllıca konuşur ve öyle evlenirsiniz. Çünkü evliyken eşinden uzakta olmak çok zor. Ben şuan işim yüzünden iki haftada bir bir haftalık süreyle Ankara'ya geliyorum ve çoook zorlanıyorum. Bu yüzden tavsiye etmem evlenip ayrı yerlerde yaşamanızı.
Herkes aynı olmaz ama ben eşim için ailemden çok uzak bir şehre yerleştim, ilk birkaç ay onun ailesiyle kaldım nişanlıydım o dönem, şimdi kendi evmizdeyiz ama ne işleri biter ne borçları, ikide bir onlara gitmemizi isterler, sürekli laf sokarlar, kendileri ben taşınırken yardım ettiler ben şehir dışındayım çalışıyorum şuanda onlar taşınırken yardım edemedim eminim bunu yazmışlardır bir yere, biz de tekrar taşıncaz yakında bakalım yardım edecekler mi. Uzaktayken inan daha iyi, eşin senin oluyor diğer türlü aileyle kardeşlerle bir güç savaşına dönüşüyor ilişkiler. Mutsuz olan sen oluyorsun çünkü erkeklerin yüzde 90 ı aileden tarafa oluyor, senin nişanlın da şimdiden rengini belli etmiş.zaten bende ne onun ailesine yakın olayım nede benim aileme yakın olayım istiyorum
canım benim ailem yanımda değil zaten ben öyle düşünen bi insan değilim aman benim ailemin yanı olsun onun ailesi olmasın demiyorum ben ailemden farklı bi yerdeyim sadece olduğum yerin imkanları çok iyi işim rahat ve herkes burda olmak istiyor gidersem bir daha geri gelemem ve bir ömür düşününce bir sene dişini sıkıp nişanlını beklemekmi yoksa mutsuz olacağın bi yere gidip orada ömür tüketmekmi
gitmemeni öneririm.üstelik nişanlın sana yanına geleceğine dair söz vermiş şimdi neden sözünde durmuyor ki
şimdi işim iyi yaşadığım şehirden memnunum diyorsun diğer şehirde nasıl olacağın belli değil.kaldı ki eşinin ailesi ile anlaşmazlıklarda yaşayabilirsin bütün bunlar evliliğini kötü etkiler
yerinde olsam 1 yıl dişimi sıkarım arada eşimle görüşüp durumu idare ederim ama bana öyle geliyor ki nişanlın 1 sene sonrada seni oraya gitmeye zorlayabilir.eğer ailesinin ve çevrenin etkisinde çok kalıyorsa büyük ihtimalle seni 1 sene sonrada zorlayacaktır
sen en iyisi 1 yıl daha nişanlı kal nişanlın yanına tayin olunca evlen belki beklemek zor ama zaten bu şekilde evlensende pek evli gibi olmayacaksınız
biraz daha sabret canım sadece bir abla nasihati
sakın arkadaşım sakın onların dibine gitme.
ne kadar çok sevsende gitme.
bak burda biçok konu var herkes
keşke gitmeseydım beraber oturmasaydım kız kursu olsamda deli gibi sevsemde keşke yapmasaydım,
dert sahibi olursun onların sıkıntısını çekcegine küçük bi yermiş hem, yanlız kal daha iyi.
yerınde olsam diretirdim.gerekırse evlenmezdim..
ne kadar iyi olursa olsunlar dibdibe oollmmazzzzzzz..ZZ.
bende gitmek istemiyorum bunu biliyor ama bildiği halde istiyor hayırlısı olsun ne deyim
oraya gitmektense evlenıp ayrı dururum daha iyi.
azıcık aşım ağrısız başım...
bende gitmek istemiyorum bunu biliyor ama bildiği halde istiyor hayırlısı olsun ne deyim
Sakın bizi kaynana mağduru, zavallı, kendisi yapamamış, başkalarına akıl veren çaresiz kadınlar sanma, burda çoğumuz çalışıyoruz ben de derdim ya ben çalışıyorum evim ayrı olucak ne zararları olabilir ki diye, oluyormuş basbaya. Bütün bu yazılanlara karşın hala kabul edip gidersen kendine edersin. Amacımız sadece bizim yaşadıklarımızı yaşamasın aynı hataları yapmasın o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?