Nişanlım aldatıyormuş meğer

hala beni suçlamaya çalışıyordu senin yüzünden diyordu hala

İstediği kadar sizi suçlasın. Sizin iradeniz yok mu?. Neyin yanlış neyin doğru olduğunu bilecek yaştasınız. Bir önce kendinize gelin. ipleri bu kadar bir erkeğin elin de olduğu ilişki zaten doğru bir ilişki değildir . Neyse ki ayrılmışsınız. Artık bazı şeylerin bittiğini kabul edin ve önünüze bakın.

En son konuşmamızda dedim zaten manipüle etmeyi bırak artık diye.İnsan doğru kişi o yanılgısına düşünce her şeyi kabul ediyor.İyi ki bitmiş diyeceksin diyince inanmıyordum ama iyi ki diyorum artık

Ayrıldıktan sonra olmuşmuş hadi canım hadi..Kendimizi merkeze koymalıyız aldığım en büyük ders bu
Of yalan ya benimki de aynı bahane sunuyodu hep affettim yalvar yakar sonunda yine ayrıldık daha yas bile tutmadan o kıza gitti iki aydır da sesi cikmiyo mesela. Yalvaracak ağlayacak hazırlıklı ol yenilip evlenrisen daha kötü olur değişmiyor malesef sakın....

Şok oldum mesajları neymiş ben onun canımı yakmışım yalnız kalmış ondan konuşuyormuş
Oyle der.
Ya erkeklerde şöyle bir şey var ilişkisi bitince hemen aranma evresine geçiyorlar kafa dağıtmak için.
Biz kadınlar tamamen kapatıyoruz kendimizi

Tam tersi oluyor

Artık geçti asla gelmez,mutsuzmuş benimle dahası aileler anlaşamıyormuş.Açıkçası o dediki sen bir dur aileme bak bana bak ben günümü gün edeyim

Bence üzülmek yerine sevin. Ya evlinince, çocuk sahibi olunca fark etseydin... Seni manipüle ederek barışmasina izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…