- 3 Ağustos 2023
- 230
- 218
- 18
- Konu Sahibi bursakesta
-
İnşallahHakkınızda hayirlsii olmuş önünüze bakın hayır sadık erkeklerde var böyle olumsuz dusunmeyin
Ben erken fark ettiğin için senin adına çok sevindim. Dilerim karşına düzgün temiz senin kıymetini bilecek bir erkek çıkar.Kaç gündür düşünüyorum zaten ailesi sahip çıkmazdı ya ona güvenip evlenseydim?Sonra öğrenseydim?
İnşallah hayırlısı olsunBen erken fark ettiğin için senin adına çok sevindim. Dilerim karşına düzgün temiz senin kıymetini bilecek bir erkek çıkar.
hala beni suçlamaya çalışıyordu senin yüzünden diyordu hala
Benle de tek fark sevgiliymisimBenzer şeyleri yaşamışız
En son konuşmamızda dedim zaten manipüle etmeyi bırak artık diye.İnsan doğru kişi o yanılgısına düşünce her şeyi kabul ediyor.İyi ki bitmiş diyeceksin diyince inanmıyordum ama iyi ki diyorum artıkİstediği kadar sizi suçlasın. Sizin iradeniz yok mu?. Neyin yanlış neyin doğru olduğunu bilecek yaştasınız. Bir önce kendinize gelin. ipleri bu kadar bir erkeğin elin de olduğu ilişki zaten doğru bir ilişki değildir . Neyse ki ayrılmışsınız. Artık bazı şeylerin bittiğini kabul edin ve önünüze bakın.
Erkek milleti o kadar aynı ki o kadar oyuncu kiBenle de tek fark sevgiliymisim
Çok sadık ve çok aşık rolü oynayabiliyorlar.Ben kendimden beklerdim ondan beklemezdim o derece güveniyordum!Adama bak! Ebu Cehil görse ayağa kalkar, yer verir.
Aynen dediğin gibi ben kendimden bekelr ondan beklemezdim vallahiErkek milleti o kadar aynı ki o kadar oyuncu ki
Ayrıldıktan sonra olmuşmuş hadi canım hadi..Kendimizi merkeze koymalıyız aldığım en büyük ders buAynen dediğin gibi ben kendimden bekelr ondan beklemezdim vallahi
Of yalan ya benimki de aynı bahane sunuyodu hep affettim yalvar yakar sonunda yine ayrıldık daha yas bile tutmadan o kıza gitti iki aydır da sesi cikmiyo mesela. Yalvaracak ağlayacak hazırlıklı ol yenilip evlenrisen daha kötü olur değişmiyor malesef sakın....Ayrıldıktan sonra olmuşmuş hadi canım hadi..Kendimizi merkeze koymalıyız aldığım en büyük ders bu
Oyle der.Şok oldum mesajları neymiş ben onun canımı yakmışım yalnız kalmış ondan konuşuyormuş
Of yalan ya benimki de aynı bahane sunuyodu hep affettim yalvar yakar sonunda yine ayrıldık daha yas bile tutmadan o kıza gitti iki aydır da sesi cikmiyo mesela. Yalvaracak ağlayacak hazırlıklı ol yenilip evlenrisen daha kötü olur değişmiyor malesef sakın....
Her erkek aynı mıdır?Çok üzücü çokOyle der.
Ya erkeklerde şöyle bir şey var ilişkisi bitince hemen aranma evresine geçiyorlar kafa dağıtmak için.
Biz kadınlar tamamen kapatıyoruz kendimizi
Tam tersi oluyor
Çoğu öyleHer erkek aynı mıdır?Çok üzücü çok
Bu hiç sevmiyor mu demek yoksa sevse de yapar mı demek şimdi adamı haklı çıkarmayayım içimdeÇoğu öyle
Ben ayrıldıktan sonra sakin kalan bir erkek görmedim
Ipinden boşalmış gibi saldırırlar .
Bence üzülmek yerine sevin. Ya evlinince, çocuk sahibi olunca fark etseydin... Seni manipüle ederek barışmasina izin vermeBir önceki konumda ailelerden dolayı nişan attığımızı yazmıştım.Ben aradaki problemin sadece aile olduğunu düşünerek hep işlern yoluna gireceğini ve tekrar biraraya gelebileceğimi düşünüyordum meğer ne safmışım.Bana sürekli ben seninle evleneceğim hissediyorum diyordu o 2 senede beni hiç üzmedi ,hiç aldatmadı (telefonunu arkadaşlarla konuşuyorum diyerek vermiyordu)Tek problem aile diye zamana bırakalım arkadaş kalalım şimdilik dedik sözde.
Geçen gün sosyal medya hesabının bende olduğunu farkettim ,girdim bir bakayım dedim bir sürü kızla konuşmuş bir sürü.2 tanesine çocuğumuz olur gibi kalpler vs bile atmış .Meğer ben onu beklerken o her şeyi bitirmiş ama beni cepte tutuyormuş.
Yazdım ne aldatması diye inkar etti kimseyle konuşmadım diye yeminler bile etti ama gördüm ben artık.Bu kadar profesyonel yalan söylemesi o kadar canımı yaktı ki
Bu saatten sonra artık olmaz böylece kesinleşmiş oldu.
Nasıl geçer yine nasıl birine güvenirim bu erkekler hep böyle mi?
Artık imkansız zaten yolunu seçmiş olmazBence üzülmek yerine sevin. Ya evlinince, çocuk sahibi olunca fark etseydin... Seni manipüle ederek barışmasina izin verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?