- 3 Ağustos 2023
- 230
- 218
- 18
- Konu Sahibi bursakesta
-
AminNiye bu kadar şaşırdınız? Size telefonunu göstermemesi bile ben aldatıyorum seni diye bağırıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun
Terk ettim ,içim sadece bu kadar iyi rol yapabilmesine ve doğru insan sanmama acıyorSorunlu biriymiş arkadaş kalalım diyene asla güvenilmez zaten kendini özgürleştirip takılayım 3-5 kovalamaca ben sonra sana dönerim diyor meali.
Birdaha seni hayatım da görmek istemiyorum deyip terk etmeli.
Terk ettim ,içim sadece bu kadar iyi rol yapabilmesine ve doğru insan sanmama acıyor
İnşallahHayalkırıklığı yaşıyorsun çok normal.Oturuyo insanın içine. Kendine süre tanı nötrleşeceksin
Erkeklerin sevgisi bizim gibi değilBu hiç sevmiyor mu demek yoksa sevse de yapar mı demek şimdi adamı haklı çıkarmayayım içimde
Yok olmaz artıkTekrar İnanıp şans verip next yapma da
Öyle bir evlilik ne kadar sağlıklı olabilir ki.Olmasın daha iyiErkeklerin sevgisi bizim gibi değil
Kafa dağıtmak için biriyle birlikte olup ayrılık sonrasu geri dönüp eski sevgisine evlenme teklifi eden adamlar gördüm.
O yüzden bu konuda net konuşmamak gerek.
Ben özünde zaten erkeklerin gerçekten sevdiğine inanmıyorum.
Yani cogunun
Gelen sizi mumla aratsın. Hem ona hem ailesine.Çok sadık ve çok aşık rolü oynayabiliyorlar.Ben kendimden beklerdim ondan beklemezdim o derece güveniyordum!
Hayırlısı olsun hakkında.Öyle bir evlilik ne kadar sağlıklı olabilir ki.Olmasın daha iyi
AmiinGelen sizi mumla aratsın. Hem ona hem ailesine.
Aynen öyle hayırlısı olsunHayırlısı olsun hakkında.
Olmuyorsa vardır bir hayır
Nişanlı değildik ama aynı şeyi bende yaşadım. Aile yüzünden bitti barışırız derken başkasına yazdığını gördüm çok üzücü kırıcı bir durumBir önceki konumda ailelerden dolayı nişan attığımızı yazmıştım.Ben aradaki problemin sadece aile olduğunu düşünerek hep işlern yoluna gireceğini ve tekrar biraraya gelebileceğimi düşünüyordum meğer ne safmışım.Bana sürekli ben seninle evleneceğim hissediyorum diyordu o 2 senede beni hiç üzmedi ,hiç aldatmadı (telefonunu arkadaşlarla konuşuyorum diyerek vermiyordu)Tek problem aile diye zamana bırakalım arkadaş kalalım şimdilik dedik sözde.
Geçen gün sosyal medya hesabının bende olduğunu farkettim ,girdim bir bakayım dedim bir sürü kızla konuşmuş bir sürü.2 tanesine çocuğumuz olur gibi kalpler vs bile atmış .Meğer ben onu beklerken o her şeyi bitirmiş ama beni cepte tutuyormuş.
Yazdım ne aldatması diye inkar etti kimseyle konuşmadım diye yeminler bile etti ama gördüm ben artık.Bu kadar profesyonel yalan söylemesi o kadar canımı yaktı ki
Bu saatten sonra artık olmaz böylece kesinleşmiş oldu.
Nasıl geçer yine nasıl birine güvenirim bu erkekler hep böyle mi?
Sizin ne kadar süre oldu,Allah büyük hiç belli olmazNişanlı değildik ama aynı şeyi bende yaşadım. Aile yüzünden bitti barışırız derken başkasına yazdığını gördüm çok üzücü kırıcı bir durumerkeklerin gözü asla doymuyor galiba ben aldatılmayacağıma düzgün bir ilişki yaşayacağıma dair inancımı kaybettim
4 ay oldu ama ben mesaj olayını çok sonradan öğrendimSizin ne kadar süre oldu,Allah büyük hiç belli olmaz
Dönüp yalvardı mı hiç4 ay oldu ama ben mesaj olayını çok sonradan öğrendim
Hayır asla hiç bir iletişim olmadı. Ailesine laf ettiğim için istemiyordu zaten ayrılmam işine geldi şuan napıyor kiminle hiç bilmiyorum. Dönmesini çok bekledim ama bu saatten sonra dönmezDönüp yalvardı mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?