- 13 Ağustos 2022
- 8.803
- 4.465
- 103
- 31
- Konu Sahibi bursakesta
-
Bas tekmeyi gitsin.Uzulme.Bir önceki konumda ailelerden dolayı nişan attığımızı yazmıştım.Ben aradaki problemin sadece aile olduğunu düşünerek hep işlern yoluna gireceğini ve tekrar biraraya gelebileceğimi düşünüyordum meğer ne safmışım.Bana sürekli ben seninle evleneceğim hissediyorum diyordu o 2 senede beni hiç üzmedi ,hiç aldatmadı (telefonunu arkadaşlarla konuşuyorum diyerek vermiyordu)Tek problem aile diye zamana bırakalım arkadaş kalalım şimdilik dedik sözde.
Geçen gün sosyal medya hesabının bende olduğunu farkettim ,girdim bir bakayım dedim bir sürü kızla konuşmuş bir sürü.2 tanesine çocuğumuz olur gibi kalpler vs bile atmış .Meğer ben onu beklerken o her şeyi bitirmiş ama beni cepte tutuyormuş.
Yazdım ne aldatması diye inkar etti kimseyle konuşmadım diye yeminler bile etti ama gördüm ben artık.Bu kadar profesyonel yalan söylemesi o kadar canımı yaktı ki
Bu saatten sonra artık olmaz böylece kesinleşmiş oldu.
Nasıl geçer yine nasıl birine güvenirim bu erkekler hep böyle mi?
Dönmemesi daha hayırlıdır bilemezsiniz,doğru insan karşınıza çıkar inşallahHayır asla hiç bir iletişim olmadı. Ailesine laf ettiğim için istemiyordu zaten ayrılmam işine geldi şuan napıyor kiminle hiç bilmiyorum. Dönmesini çok bekledim ama bu saatten sonra dönmez
İnşallah öyledir. Aldatan adamdan hayır gelmez zaten ama insan kendi hislerine zamanına, emeklerine yanıyorDönmemesi daha hayırlıdır bilemezsiniz,doğru insan karşınıza çıkar inşallah
O geçen senelerde o kadar mutluyduk tam aradığım eş diyordum herkese.Ne olduysa bir anda oldu ayrıldık,soğudum senden dedi sonra da mesajları gördüm işte.İçim yanıyor ama Allaha havale ediyorumİnşallah öyledir. Aldatan adamdan hayır gelmez zaten ama insan kendi hislerine zamanına, emeklerine yanıyor
Aslında evlenmeden gerçek yüzün görmüşsün. Karaktersizmiş nişanlısın sevgililik zamanları heyecanlı güzel zamanlar olması gerekirken o hep arayıştaymış evlenince de aldatırdı.O geçen senelerde o kadar mutluyduk tam aradığım eş diyordum herkese.Ne olduysa bir anda oldu ayrıldık,soğudum senden dedi sonra da mesajları gördüm işte.İçim yanıyor ama Allaha havale ediyorum
Bu forumda aileden dolayı boşanan o kadar çok insan var ki.Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemiyor o yüzden kendinizi suçlamayın.Nasipte evlilik varsa evlenilir evlenmesek bile o bile nasip .Benim o kadar işlerim rastgitmiyordu ki nişandan beri şimdi bakıyorum da olmaması lazımmışAslında evlenmeden gerçek yüzün görmüşsün. Karaktersizmiş nişanlısın sevgililik zamanları heyecanlı güzel zamanlar olması gerekirken o hep arayıştaymış evlenince de aldatırdı.
Aslında Allah kurtarmış ama ben de çok üzüldüm çok ağladım hata mı ettim ailesine bişey demese miydn dedim tam özledğim zaman karşıma mesajları çıktı bizim için doğru kişiler değillermiş.
Sonrasında ben unutmak için biriyle görüştüm ama digerini mumla arattıerkeklere inancım 0 artık
İnşallah unuturum çok içim yanıyor çokiiewww ne pis cocukmus o oyle midem kalkti. Unut su yalanci pisligi bundan koca moca olmaz
Agahaha yelken turu iyidi normal hayatimda kullanicamNisan atmislar ama arkadas kalalim bi sure olaylar yatissin demis adam
Yani yine sendeyim seviyorum aileler bi sakinlesin yinede kopmayalim anlaminda anlasmislar
Ama adam gunluk yelken turu yapiyormus meger
Git evde surun, aglamaktan icin ciksin ama adami at copeNişanı attık ama bizden olmaz dedi hala seviyorum seni evleneceğiz gibi hissediyorum dedi zamana bıraktık.Ama o ara konuşuyorduk bir şeyleri çözmeye çalışıyorduk sözde tam o tarihlerde konuşmuş.Bunun dışında erkek arkadaşlarıyla da kız muhabbeti yapmış hep
Artık olmaz zaten ,çok üzülüyorum ama sadece emek verdiğim için.Yoksa kurtulmuşum resmenGit evde surun, aglamaktan icin ciksin ama adami at cope
Bilirim o yangini! Birdaha guvenmemenemi yanasin onu sevdigine hala özlediginemi yanasin. Ama iki gunde kendini baska kadinlarin kucagina adamla mi evlenmek isterdin? Biraz uzuleceksin ama gecicekİnşallah unuturum çok içim yanıyor çok
yalnız kaldığında enerjisini ilişkisini toparlamaya harcasa zaten her şey yoluna girerdi.Şok oldum mesajları neymiş ben onun canımı yakmışım yalnız kalmış ondan konuşuyormuş
İnşallah geçer ,geçse bile yaradı geçmez artık.İlk aşkımdı evleneceğim insandı derken şok oldum yaptıklarınaBilirim o yangini! Birdaha guvenmemenemi yanasin onu sevdigine hala özlediginemi yanasin. Ama iki gunde kendini baska kadinlarin kucagina adamla mi evlenmek isterdin? Biraz uzuleceksin ama gecicek
Uğraşmadı bile soğudum dedi ama sonra seviyorum hala dedi hepsi kandırmacaymış hepsiyalnız kaldığında enerjisini ilişkisini toparlamaya harcasa zaten her şey yoluna girerdi.
çok anlamlı bir yazı okudum, buraya da yazayım;
Yürümekte zorlandığını sandığın kişinin, başkaları için koştuğunu görünce, nerede hata yaptığını anlamaya başlayacaksın.
En çok öğrendiğim de zaten bu ;önce ben demek lazım eş bile olsa tamamen güvenilmemeliBütün kadınlaar bir olmadığı gibi bütün erkekler de aynı değil ne hissettiğini iyi biliyorum sosyal ortamda başıma beş yıl önce eşim askerdeyken başıma gelmişti bu sorada boşanma davası ile sonuçlandı tabi uzun uğraş sonucu bir şans verdim ama o beş yıl geçmesine rağmen çok sevdiğim halde benim için en önce kişi olamadı ve asla kendimden önce tutamadım.Hayatta şunu anladım bir insanı çok seçebiliriz ama ona asla cepte olduğumuzu hissettirmemeliyiz ben bu olaydan sonra en ufak sorun dahi yaşamadım eşimin sevgisi kat kat arttı çünkü korku vermek her Aman iyi gelir bazı insanlara :) tabi ki şans ver düzelir demem hazır nişan ve sorun varken salla gitsin çünkü senden bir tane daha yok ve dünyaya tekrar gelmeyeceksin.
Bu arada eşim o zaman çok cahildi 22 yaşında falandı yani düzelmeyebilirdi de bende kendimi riske atmışım
içinin yanması çok normal, zamanla yavaş yavaş gönlün soğudukça ne mal olduğunu anlıyacan zaten. zaman herşeyin ilacı, geçecek ama seni de geliştirecek. sabır.Uğraşmadı bile soğudum dedi ama sonra seviyorum hala dedi hepsi kandırmacaymış hepsi
İnşallahiçinin yanması çok normal, zamanla yavaş yavaş gönlün soğudukça ne mal olduğunu anlıyacan zaten. zaman herşeyin ilacı, geçecek ama seni de geliştirecek. sabır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?