- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Nişanlın en iyisini en mantıklısını istiyor.İnsanlar evlenirken annesine yakın olmak istemezmi bundan doğal ne olabilir,nişanlımda iki tarafada aynı şehirde uzak olmak istiyor ailelerin çok karışmasını istemiyor kendi evleri var biraz şehir dışında, annemler bize arabayla 40 dk mesafede olacaklar eve gidip baktık 125 m2 3+1 gayet güzel ama annemlere uzak olmak canımı sıkıyo sürekli gelip gidilemez(nişanlımda bunu istiyor zaten)..Ne güzel gürültü olmayacak bizbize burda mutlu olucaz kira derdimizde olmayacak diyor,Güneş sen hiç ayrılmamışsın ailenden duygusal düşünmeyeceksin evlenince böyle, daha oturmadan çıkmanın yollarını yapıyosun hiçbir zaman ailelerle yakın olmak istemiyorum anne kuzusu olmamaya çalış dedi gerçekten hiç ayrılmadım ve böyle konuşması moralimi çok bozdu şehir içine geldikçe kiralar artacak bunuda düşünüyorum canım çok sıkıldı bu işe
İnsanlar evlenirken annesine yakın olmak istemezmi bundan doğal ne olabilir,nişanlımda iki tarafada aynı şehirde uzak olmak istiyor ailelerin çok karışmasını istemiyor kendi evleri var biraz şehir dışında, annemler bize arabayla 40 dk mesafede olacaklar eve gidip baktık 125 m2 3+1 gayet güzel ama annemlere uzak olmak canımı sıkıyo sürekli gelip gidilemez(nişanlımda bunu istiyor zaten)..Ne güzel gürültü olmayacak bizbize burda mutlu olucaz kira derdimizde olmayacak diyor,Güneş sen hiç ayrılmamışsın ailenden duygusal düşünmeyeceksin evlenince böyle, daha oturmadan çıkmanın yollarını yapıyosun hiçbir zaman ailelerle yakın olmak istemiyorum anne kuzusu olmamaya çalış dedi gerçekten hiç ayrılmadım ve böyle konuşması moralimi çok bozdu şehir içine geldikçe kiralar artacak bunuda düşünüyorum canım çok sıkıldı bu işe
Değil tabi ama biraz fazla uzak değilmi aynı şehirde olmanın avantajını kullanamıcamAslında sevinmelisin bu duruma.Annesinin dibinden ayrılmayan bir kocan olmayacak.En güzeli böyle uzak olsun,kavga gürültü olmasın.İstediğin zaman yine gidersin ailenin yanına zaten.Kayınvalidenin evinden çıkmasaydınız,annemden ayrılmam deseydi daha mı iyiydi?
onları düşününce üzülüyorum zaten haksızlık ediyomuşum gibi geliyorEvet senin için zor bir durum ama 10 saat uzağa gelin gidenler var onlar ne yapsın. 40 dakika o kadar da büyütülecek bir mesafe değil.
sağolsun öyle ama sessiz sakin biyer ben kalabalığa gürültüye alıştım oda sessizliği seviyorsadece kendi ailesine yakın seninkine uzak olsun isteseydi o zaman haklıydın şimdi mutlu olmalısın mantıklı ve adaletli davrandığı için
sizin gibi uzakta olanları düşününce üzülüyorum zaten ama madem aynı şehirdeyiz biraz daha yakın olalım istiyorum40 dk. Nedir ki. Ben yıllardır 7-8 saatten daha yakına gidemedim. Abartiyorsunuz bence.
hem uzaklık hemde çok merkezi biyer değil karşısı yeşillikli bi araziYapmayin allah aşkina 40 dk nedir ki?
Nişanlin hakli iki tarafada uzak olmak en güzeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?