Nişanlım ana kuzususun dedi

ıkı tarafada esıt olmak ıstemıs
kendı evınızde oturcaksınız
gayetde olgun konusmus
bukadar duygusal olma :)
hayırlı olsun

Bian bi erkek burda dert mi yaniyo diye düşündüm .Nişanlım bana ana kuzusu dedi filan,annenlere yakın oturmayalim diyo vs..
Çok sanslisinn nisanlinin söylediklerini duymak isteyen ne çok kadın vardır bi bilsen.

Ailenize bu kadar meraklıysanız evlenmeyin bence.evlilik sen ben degil biz olabilmektir.Ailelere mesafe ikinizin kaynasip bir butun olmasi icin harika bir firsat cok sanslisin hic sikayet etme

40 dk nedir ki nişanlınız haklı. . 3 sene sabah 2.5 saat akşam 2.5 saat yol gittim geldim işe 40 dk uzak demeniz benim için fazla dramatize edilmiş bir durum..

Tebrik ediyorum mustakbel esini.en dogru olani dusunuyo.evlenince daha iyi anliycaksin.zaten siz ayri bi aile olacaksiniz.azcik mesafe iyidir iki tarafada.

İnsanlar evlenirken annesine yakın olmak istemez eşiyle yakınlaşmak için evlenir,doğal olanı budur. Anne yardıma ihtiyaç duyulduğunda gelir gider bunun dışında zaten normal ziyaretler yapılır. Nişanlınız en mantıklı şeyi söylemiş. Ailenizden kopamayacaksanız evlenmenin ne anlamı var. Adam size uzak olalım kafamız rahat olsun Mutlu olalım diyor daha ne i.

Doğru bir tespit nișanlın haklı, ama inșallah sen ailene giderken ziyarete sana eșlik eder hep boș zamanda kendi ailesinin olduğu șehire gitmek istemez, teraziyi iyi kurmak gerek

Madem annen den ayrilamican evlenme kardeşim ozaman burda insanların okadar sorunu varki eşinden ayrilan.aldatilan.siddet gören vs ...sizin açtığınız bu konu dert bile değil nisanliniz okadar olgun düşünüyorki bence gidin onu alnından opun şuan sizin bu konunuzu okuyup ta sizin yerinizde olmak isteyen okadar insan varki bence sende şansını zorlama derim. Ayrıca 40 dakika nedir ki resmen gurbete gelin gidip te hasret çekenlere hakaret olur sizin bu konunuz.

nisanlini dinle derim ben. Ne güzel iste karisan kimse olmayacak. Ben hergün 50 dakikalik mesafede olan isyerime gidiyorum, ailemde o sehirde oturuyor. Demem o ki isteyince gidilir sorun etme :)

emin ol evlenince oh ne iyi etmişim diyeceksiniz. Bizde her iki aileye 8 saat uzaklıktayız eşimle kendimizi dinliyoruz. ikimizden başka kimsemiz yok bu şehir tek bir akraba bile. Kendimize göre arkadaş grubu edindik çok çok mutluyuz. Her iki aile içinde huzur var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…