Nişanlınız hasta ya da teselli edilecek bir şeyi yok ona böyle davranarak daha da bunalıma sokmayın ayrıca güven sağlamak için asla extra çaba sarfetmeyin biri bana her zamankinden farklı çaba sarf etse güvenmem için aha bi b.k yedi derim başka da bir şey düşünmem suçlu diye düşünürümNişanlım askerde ve ben nasıl davranacağımı bilmiyorum üzmek kırmak yada trip atmak istemiyorum genelde çok konusulmuyormus fazla arayamıyormus galiba zaten biz çalışırken de çok fazla konusamiyorduk nisanlimi teselli etmek için nasıl konuşabilirim ve ayrıca güveni sarılsın istemiyorum çünkü orda her tür insan var ayrılan aldatılan bu güveni nasıl verebilirim ona çünkü korkuyorum orda ki insanların yaşadıklarını görüp benimle arası bozulacak diye yapmaz güvenmiyor mu demeyin bana kendimden çok o güveniyor ki ben böle yapicak bi karakterde değilim sonsuza kadar beklerim nisanlimi ama bana güveni sarsilsin yada orada o düşüncelerde olsun istemiyorum asker yolu bekleyen var mı nasıl zorluklar yasiyormusunuz
Durduk yere değil zaten hani ordaki kişilerin yaşadıklarından dolayı ve görüşemiyoruz birbirimizi görmüyoruz ya bu yüzden yoksa zaten durduk yere olucak birsey değil bu orada insanın psikolojisi bozuluyormusdurduk yere niye guveni sarsilsin herseyi akışına birakin yahu
ordakilerin bunu yasadigini nerden biliyorsunuz :))Durduk yere değil zaten hani ordaki kişilerin yaşadıklarından dolayı ve görüşemiyoruz birbirimizi görmüyoruz ya bu yüzden yoksa zaten durduk yere olucak birsey değil bu orada insanın psikolojisi bozuluyormus
Asker giden yakınlarımdan abimden biliyorum sevdiği kız aldatigi için intihar eden bile varmışordakilerin bunu yasadigini nerden biliyorsunuz :))
Akışta kalın kafanızda senaryo üretmeyin bence neden düşünsün böyle dertsiz başınıza şuan dert açıyorsunuz. Nişanlınız zaten size güveneceğini bilir eğer dediğiniz gibi bir insansanızNişanlım askerde ve ben nasıl davranacağımı bilmiyorum üzmek kırmak yada trip atmak istemiyorum genelde çok konusulmuyormus fazla arayamıyormus galiba zaten biz çalışırken de çok fazla konusamiyorduk nisanlimi teselli etmek için nasıl konuşabilirim ve ayrıca güveni sarılsın istemiyorum çünkü orda her tür insan var ayrılan aldatılan bu güveni nasıl verebilirim ona çünkü korkuyorum orda ki insanların yaşadıklarını görüp benimle arası bozulacak diye yapmaz güvenmiyor mu demeyin bana kendimden çok o güveniyor ki ben böle yapicak bi karakterde değilim sonsuza kadar beklerim nisanlimi ama bana güveni sarsilsin yada orada o düşüncelerde olsun istemiyorum asker yolu bekleyen var mı nasıl zorluklar yasiyormusunuz
6 ay sadece askerlik. 5,5 ay askerlik yapmayacak. Her çeşit insan var askerde elbette ama benzer benzerini çekiyor. Herkes kafa dengi insanlarla arkadaşlık yapıyor. 6 ay kahveye giden erkek muhabbeti yapacak hepsi bu. Helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirip komandoluk yapmayacak.Asker giden yakınlarımdan abimden biliyorum sevdiği kız aldatigi için intihar eden bile varmış
Kardeşim nişanlın seni tanımıyor mu? 40 defa güven demişsin. Yok bana güveni sarsılsin istemiyorum falan. Niye nişanlın beyni mi unuttu? Hafıza kaybı mı yaşıyor da seni tanımayacak dereceye düşecek? İnsanlar askere gitti diye sevdiğine olan durumu mu değişiyor?Nişanlım askerde ve ben nasıl davranacağımı bilmiyorum üzmek kırmak yada trip atmak istemiyorum genelde çok konusulmuyormus fazla arayamıyormus galiba zaten biz çalışırken de çok fazla konusamiyorduk nisanlimi teselli etmek için nasıl konuşabilirim ve ayrıca güveni sarılsın istemiyorum çünkü orda her tür insan var ayrılan aldatılan bu güveni nasıl verebilirim ona çünkü korkuyorum orda ki insanların yaşadıklarını görüp benimle arası bozulacak diye yapmaz güvenmiyor mu demeyin bana kendimden çok o güveniyor ki ben böle yapicak bi karakterde değilim sonsuza kadar beklerim nisanlimi ama bana güveni sarsilsin yada orada o düşüncelerde olsun istemiyorum asker yolu bekleyen var mı nasıl zorluklar yasiyormusunuz
Bunu yazmak için aşağı iniyordum ki siz de aynı şeyi düşünmüşsünüzEşşeğin aklına karpuz kabuğu sokma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?