Nişanlım ayrıldı

Mery1989

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2017
6
2
1
36
40 gün oldu ve ben hala unutamıyorum. Öyle saçma sebeplerden bitirdi ki kendimi ailemi hep sucladim. Hayatimda olmadığım kadar dürüst oldum ama beni yalancılıkla suçluyor şimdi. Beni resmen şeytan olarak görüyor. Aglamam hastalanmam umrunda bile Olmadi. Kafasında bitirmiş her şeyi. Ama ben hala geleceğini düşünüyorum. Sabahları kalkınca içim daralıyor boğulacak gibi oluyorum. Ne yapmayalım bilmiyorum

sizi şeytan olarak gören birine hiçbirşey kanıtlamak zorunda değilsin onun için üzülmek zorunda da değilsin hatta bugünden itibaren her kalktığında bir sıra halay çek böyle birinden kurtuldum diye
bunu evde haline ağlayarak kendine acıyarak aşamazsın çık dışarı sosyal faaliyetlere katıl yeni dostlar edin bu acının böyle yaparsan üçgünlük ömrü bile yok

Ailenizi neden suçladınız ki?
Kendisi ayrılan insanlar bile bir süre yasını tutuyor ilişkisinin. Sizin de şimdilik böyle olmanız çok doğal. Emin olun geçiyor ama. Zaman her şeyin ilacı.

neden sana inanmıyor, güvenini yitirmiş olmasının sebebi neydi?

daha önce de vardı senin konun. o ayrılmak için sadece bunları bahane ediyor.. Sabahları yaşadığın o bpğulma duygusu çok normal. geçici bi travma, depresyon gibi bişey. geçiyo sonra

Adam kafasında bitirmiş.
Sende kalbinde bitirmeye bak.
Bunları yazmak kolay ama yapmak zor.
Ama burdaki kimse derdine derman bulamaz.

ne kadar birlikteliğiniz olmuştu ? hayatında başkasımı var onun ?

Akrabalarımdan biri yanlış bisey yapmıştı ve bende soylememistim bunu duyunca bana neden onceden soylemedin yoksa nişan yapmazdim dedi. Ben hala saka zannediyordum olayi. Sonra beni rahat birak hazmetmeye çalışayım falan dedi ama ben çok korktum beni birakacak diye ve 10 gün boyunca ne ayrildi ne de kabullendi babam da duyunca en sonunda atti nişanı. Tabi sonra bütün arkadaslarim ona tavır yapti boyle bi sebepten ayrilik olmaz diye o da sonra konuyu değiştirdi neymis ben babama karşı gelemiyormusum ikili oynuyormusum ona huzur vermemişim. Nişanı babam istedi diye erken yapmıştık oysaki cebimizde para yokmuş falan filan. Ikimizde çalışıyoruz oysa ki. Her seyi halledebilirdik ama o borç yapmaktan çok korkuyordu. Ve evet kafasında bitmis benim icin kolay olmadi ama ben 4 ay boyunca onu bekledim benim icin hersey cok guzeldi birden bitince sok oldum aglamadigim gün yok malesef

Cok normal hep onu düsünürsün, hayatinin anlami kalmadi dersin, kimseyle görüsmessin vs. Sonra ne mi olur? Onun yeni askiyla fotosunu görürsün, bosuna zamanimi kaybetmisim dersin..

Ne yapti akraban? Bunu soylesen zaten nisanlanmazdim dedigine gore nisan atmakta hakli

Başkasının yaptığı şey beni bağlar mi ki nişan atsin onun bana bakmasi gerekirdi hepimizin akrabalarından yanlis yapan olmuştur sorumlusu biz mi olmaliyiz

nişanlınız bahane arıyormuş gibi geldi bana.insan anne babasının yaptiklarindan bile sorumlu tutulamazken akrabadan ona ne? size ne?.sizi gercekten sevse bırakmazdı.bunu kabullenin.sonrada bitmiş bisey icin üzülmeyin artık.geride bırakın en azından döner mi diye beklemekten vazgeçin.dönse ne olacak? yaşadığınız her sorunda sizi birakacak adamla işiniz olmasın.hakkinizda hayırlısı olsun.yolunuza bakın.bunda da vardir bir hayr deyip fazla zorlamamak gerek diye düşünüyorum..

3 aylık eşimden boşanıyorummm... ailemde arkamda değil.. bence halime şükret ... seni şimdi silen , evlenince gözünün yaşına bile bakmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…