Nişanlım ayrıldı

Daha yeni bittiyse çok normaldir ve bazen bitislerin geri dönüşü yoktur. Size tavsiyem eğer gerçekten tamamen bittiyse üstünü bi anda kapatıp yolunuza devam etmek yerine bir süre acısını yaşayıp daha sonra hayatınıza devam edin. Evet zor ama herkesin başına gelen birşey ayrılık (maalesef ki)

Iyiyken bitince kabul etmekte baya zorlandım psikiyatra gittim ilacla uyuyorum yalniz yaşayınca da zor oluyor aslında yanımda kimsem yok. Unutacam evet yolu yok sevse birakmazdi belki pişman olacak ama geç olacak ve dönmeyecek biliyorum dönen olmadi ki zaten hic.

Şuan bir yakınınızı kaybetmiş gibi bir acı yaşıyorsunuz hiç kolay değil. Elbetteki geçecek, insan çok güçlü bi canlı bir şekilde herşeyi atlatıyor. Ancak bunu biraz daha kolay atlatmanın yolu varsa onları da değerlendirmek gerek. O yüzden lütfen psikolojik destek alın, gerek görülürse ilaç da kullanırsınız. Bunu yalnız atlatmak zorunda değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…