nişanlım bana dokunmak istemiyor gibi?

hepcocuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
362
123
53
Kızlar merhaba, vaktinizden calmamak için direkt konuya giriş yapıyorum;yaklaşık 4 aydır nişanlıyım, nişanlılık döneminden önce nişanlım sınırlarımı bildiği için elimi tutmazdı yani temas olmazdı aramızda, ben de katıydım.nişanlandıktan sonra bu konudaki katı bakışımı değiştirdim daha esnek davranır oldum elimi tutmasına felan izin veriyorum , hatta bazen koluna giriyorum.ama gelin görün ki ben bu konuda biraz cekingenim elini tutmak istesem bile ondan bekliyorum ama o da çok nadir tutuyor elimi, hani normalde erkek sevdiği kadına dokunmak için fırsat arar ne bileyim sokakta görüyorum kısacık mesafede bile el ele tutusan çiftler var.o böyle davranınca acaba beni istemiyor mu diyorum

Seni mi istemiyor gay mi aseksuel mi libidosu mu dip bilemiycem ama evlenince sizin islerin kesat gidecegini simdiden bilebiliyorum sanki bıcım
soramıyorum da acıkca bu konuyu ama gercekten normal görmüyorum ne yapcağımı da bilmiyorum

Alakası yok. Siz fazla takıntı yapıyorsunuz sanırım. Zamanla o da olur. O el tutuşması alışkanlık haline geliyor çünkü, öyle kısacık mesafelerde bile el ele geziyor insan sonra :)

Evlendikten sonra hic dokunmaz. Sizi sevdiyinden eminmisiniz?

Daha önceki konularınızda da adamın ilgisiz ve mesafeli olduğundan şikayet etmişsiniz neden bu adamla nişanlandız anlamadım.ama bu gidişat ilerisi için mutsuz bir evliliği işaret ediyor bence.

Evlendikten sonra hic dokunmaz. Sizi sevdiyinden eminmisiniz?
emin değilim hissettirmiyor hiç, sevgisini gösteremiyormuş öyle diyor.ama kaç kere bitirmek istedim her seferinde bırakmadı sevmese bunu da yapmazdı diyorum ama bilmiyorum yine de

Ya muhafazakarliktan dindarliktan olabilir diyecem de boyle oldugu halde isteklerine gem vuramayan da oluyor.Ya insan bir isaret gormek ister yine de.Agzini ara bakalim.

emin değilim hissettirmiyor hiç, sevgisini gösteremiyormuş öyle diyor.ama kaç kere bitirmek istedim her seferinde bırakmadı sevmese bunu da yapmazdı diyorum ama bilmiyorum yine de
Yapisi ilgisiz bazilarinin.Omur curutur evet.Genel anlamda degerlendir.Belki cok guvenilir biridir.

Nisandan once kac ay konustunuz.Belki oncesinde cok kati davrandigin icin cekiniyordur.Hic sarilmaya opmeye calismiyor mu ya da telde o konulari acmiiyor mu?
hayır hiç o konulara değinmedi ,nişanlılığımın ilk başlarında daha bir hevesliydi, elele daha sık tutuşurduk , bir iki defa ansızın öptü de ama sonradan dediğim gibi mesafeli bir tavır takınır oldu anlamadım ben de, hoş baya sorun yasadık son zamanlarda onun da etkisi olabilir diyorum ama bilemiyorum

Ya muhafazakarliktan dindarliktan olabilir diyecem de boyle oldugu halde isteklerine gem vuramayan da oluyor.Ya insan bir isaret gormek ister yine de.Agzini ara bakalim.
hayır o konuda benden rahat ilk etapta benim tavrımdan öyle diyordum ama nişandan sonra ben daha esnek davrandım kendisi de farkındadır ama ona rağmen böyle mesafeli

Siz katı davrandığınız için böyle yapıyor olabilir. Ama kendi nişanlılık ve öncesi dönemlerimle karşılaştırınca bi tuhaf oldum ayol. Biz fırsat kolluyormuşuz.
ya kime sorsam çyle diyor zaten, bizimkisi anormal yani farkındayım sebebini anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…