soramıyorum da acıkca bu konuyu ama gercekten normal görmüyorum ne yapcağımı da bilmiyorumSeni mi istemiyor gay mi aseksuel mi libidosu mu dip bilemiycem ama evlenince sizin islerin kesat gidecegini simdiden bilebiliyorum sanki bıcım
elimi tutmasına felan izin veriyorum , hatta bazen koluna giriyorum
emin değilim hissettirmiyor hiç, sevgisini gösteremiyormuş öyle diyor.ama kaç kere bitirmek istedim her seferinde bırakmadı sevmese bunu da yapmazdı diyorum ama bilmiyorum yine deEvlendikten sonra hic dokunmaz. Sizi sevdiyinden eminmisiniz?
Yapisi ilgisiz bazilarinin.Omur curutur evet.Genel anlamda degerlendir.Belki cok guvenilir biridir.emin değilim hissettirmiyor hiç, sevgisini gösteremiyormuş öyle diyor.ama kaç kere bitirmek istedim her seferinde bırakmadı sevmese bunu da yapmazdı diyorum ama bilmiyorum yine de
hayır hiç o konulara değinmedi ,nişanlılığımın ilk başlarında daha bir hevesliydi, elele daha sık tutuşurduk , bir iki defa ansızın öptü de ama sonradan dediğim gibi mesafeli bir tavır takınır oldu anlamadım ben de, hoş baya sorun yasadık son zamanlarda onun da etkisi olabilir diyorum ama bilemiyorumNisandan once kac ay konustunuz.Belki oncesinde cok kati davrandigin icin cekiniyordur.Hic sarilmaya opmeye calismiyor mu ya da telde o konulari acmiiyor mu?
hayır o konuda benden rahat ilk etapta benim tavrımdan öyle diyordum ama nişandan sonra ben daha esnek davrandım kendisi de farkındadır ama ona rağmen böyle mesafeliYa muhafazakarliktan dindarliktan olabilir diyecem de boyle oldugu halde isteklerine gem vuramayan da oluyor.Ya insan bir isaret gormek ister yine de.Agzini ara bakalim.
ya kime sorsam çyle diyor zaten, bizimkisi anormal yani farkındayım sebebini anlayamıyorumSiz katı davrandığınız için böyle yapıyor olabilir. Ama kendi nişanlılık ve öncesi dönemlerimle karşılaştırınca bi tuhaf oldum ayol. Biz fırsat kolluyormuşuz.
sonradan esnek davrandığımı kendisi de farketmiştir korku kaldığını sanmıyorumnişanlıyken kola girmek güzeldir :) öncesinden çocuğu korkuttuğun içindir muhtemelen
Soktayim.
Öpusmediginiz adamla evlenmeye mi karar verdiniz?
Normalde sizin şu an fırsat kolluyor olmanız lazımdı birbirinizi öpmek dokunmak için.
Bana garip geldi..sanki evlenince de kötü bir cinsel hayatınız olur gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?