nişanlım bana dokunmak istemiyor gibi?

Ya nisanliliktan önce el ele tutuşmakta ne sorun var onu anlayamadım, nisanlandiktan sonra imam nikahı yapmadığınıza göre sevabı günahı vs.varsa (onu Allah bilir)bi değişiklik olduğunu sanmıyorum. Tabi sizin bileceginiz is.

Daha önceden tutturmadiysan çocuk hala korkuyordur tutmaya, açık açık konuş.

Daha önceki konularınızda da adamın ilgisiz ve mesafeli olduğundan şikayet etmişsiniz neden bu adamla nişanlandız anlamadım.ama bu gidişat ilerisi için mutsuz bir evliliği işaret ediyor bence.
evet aynı kişi ile nişanlandım nasıl oldu bilmiyorum gercekten, herşeyin farkında olduğum,öngörülerim de sizin gibi olduğu halde bir şekilde etkisine girdim.şimdi hala sürekli gel gitler yaşıyorum ama kopamıyorum da niye bilmiyorum.onu böyle kabullenme yolunu deniyorum ama ilgi romantiklik vs tamam da bu konuda böyle davrnması özgüven açısından beni yıpratıyor istenmediğim hissine kapılıyorum

Yapisi ilgisiz bazilarinin.Omur curutur evet.Genel anlamda degerlendir.Belki cok guvenilir biridir.
güvenilir evet vicdanlı ,olduğundan farklı göstermiyor kendini, bu özelliklerinden etkilendim sanırım biraz

ya kime sorsam çyle diyor zaten, bizimkisi anormal yani farkındayım sebebini anlayamıyorum
Yani bende eşime ilk katı davranmıştım ama adam ilk saygı gösterdi. Sonra sözdü nişandı derken fırsat kolladık. Şimdi sen istiyorsun nişanlınızda istemesi lazım. Bilemedim. Açık açık sorun sen beni istemiyor musun diye?

bana da öyle geliyor işte ama ne yapacağımı da bilmiyorum

bana da öyle geliyor işte ama ne yapacağımı da bilmiyorum
Bence evlendikten sonra gay ya da ilgisiz bir adamla olduğunu keşfetmektense şimdi bir şeyler yapmalısın. Adama zarf at, müstehcen mesaj at, yanındayken biraz şuh ol, karşılık gelmezse defet gitsin. Bir ömür libidosuz sekssiZ ilgisiz evlilik yürümez emin ol.

Yok öyle seviyor ama gösteremiyor! Allah aşkına inandırıcı mı bu?

geçen gün mesela cok sık giyindim onu etkilemek için ama hiç yakın teması olmadı.sadece çok şık olmuşsun dedi geçti.

Bu adamla bir ömür boyu cinsellik yaşayacak. Aynı yataga girecek. Boynuna gömülüp kokusunda huzur bulacak.

Ten uyumu olmazsa, birbirlerini arzulamazlarsa boşa gitmiş yıllar olacak.

Ev arkadaşlığı gibi.
İyi de, bir adamın el tutmamasından bunları nasıl çıkarıyorsunuz anlamadım.
Bazı erkeklerin yapısı böyle.
Geçen istiklal caddesinde sevgilimle koklaşıp gezerken, bir kızı fotoğraf çekinirken sevgilisini onu öpmesi için zorlarken gördük ama o istemedi. Gülüp geçtik. Yani her insanın yapısı farklı.

Başkası sokakta el ele tutuşmamıza öpüşmemize laf edince aslan kesiliyoruz ama tam tersine laf edebiliyoruz galiba ne güzel özgürlük. Konu sahibinin hayata bakışı böyleyse böyledir kimse dayatmamış doğrusu bu dememiş laf söyleme gibi bi durumu yok yani kimsenin.

Konu sahibi siz de istiyorsanız tutun artık sorun olmadığını hissettirin bi şekilde gerisi gelir zaten. Sizin tepkinizden çekindiği için geri duruyodur bi sorunu olduğu anlamına gelmez bu yani.

umarım öyledir

Sen istememisein o yuzden birden nisanlisiniz diye sihirli bi deynek gelip degistirenez adamin aliskanligini...ontutmuyosaxsen tut yani.. isteyip istemedigini anlarsin

O sizin hayat arkadaşınız olacak.Mesaj atın beni beğenmiyor musun ,arzulamıyor musun diye sorun.Utanılacak bir şey yok nişanlılık bunun için var çiftler birbirlerini iyice tanısın diye.Bakışlarından sizi süzmelerin den bile anlaşılır aslında.

Hatta bazen koluna mı giriyorsun? Bizm için küçük ama ilişkiniz için büyük adımmış gerçekten, kutlarım.
Koluna girdiğin halde elini denk geldikçe tutmuyosa seni istemiyo olabilir evet, okadar cinsel çağrışım yapmışsın adamda iş yok :))

Ilk bulusmanizda elini sen tut ve sıkica tut sonra gozlerine bak bi gulumse anlamasi icin Nasil anlatacagimi bilemedim.Op ya da yanagindan hala bon bon duruyorsa bilemeyecegim artik.Sakin cekinme esin olcak o senin ogrenmen lazim belki de cok isteksiz bi erkek.Evlenince isteksiz bi es gormek cok zor olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…