- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
onu nasıl öğreneceğim ki konuya hiç girmedik :/Nisandan once el dahi tutmamissin cok normal cekiniyordur acikca konus birazda muhannet cinsellige gelsin sonra adamlar gay falan cikiyor.
Herkesin kendi kararı. Ne alakası var?Soktayim.
Öpusmediginiz adamla evlenmeye mi karar verdiniz?
Normalde sizin şu an fırsat kolluyor olmanız lazımdı birbirinizi öpmek dokunmak için.
Bana garip geldi..sanki evlenince de kötü bir cinsel hayatınız olur gibi
evet aynı kişi ile nişanlandım nasıl oldu bilmiyorum gercekten, herşeyin farkında olduğum,öngörülerim de sizin gibi olduğu halde bir şekilde etkisine girdim.şimdi hala sürekli gel gitler yaşıyorum ama kopamıyorum da niye bilmiyorum.onu böyle kabullenme yolunu deniyorum ama ilgi romantiklik vs tamam da bu konuda böyle davrnması özgüven açısından beni yıpratıyor istenmediğim hissine kapılıyorumDaha önceki konularınızda da adamın ilgisiz ve mesafeli olduğundan şikayet etmişsiniz neden bu adamla nişanlandız anlamadım.ama bu gidişat ilerisi için mutsuz bir evliliği işaret ediyor bence.
güvenilir evet vicdanlı ,olduğundan farklı göstermiyor kendini, bu özelliklerinden etkilendim sanırım birazYapisi ilgisiz bazilarinin.Omur curutur evet.Genel anlamda degerlendir.Belki cok guvenilir biridir.
Nasil anlatayim :)onu nasıl öğreneceğim ki konuya hiç girmedik :/
Yani bende eşime ilk katı davranmıştım ama adam ilk saygı gösterdi. Sonra sözdü nişandı derken fırsat kolladık. Şimdi sen istiyorsun nişanlınızda istemesi lazım. Bilemedim. Açık açık sorun sen beni istemiyor musun diye?ya kime sorsam çyle diyor zaten, bizimkisi anormal yani farkındayım sebebini anlayamıyorum
bana da öyle geliyor işte ama ne yapacağımı da bilmiyorumSoktayim.
Öpusmediginiz adamla evlenmeye mi karar verdiniz?
Normalde sizin şu an fırsat kolluyor olmanız lazımdı birbirinizi öpmek dokunmak için.
Bana garip geldi..sanki evlenince de kötü bir cinsel hayatınız olur gibi
Bu adamla bir ömür boyu cinsellik yaşayacak. Aynı yataga girecek. Boynuna gömülüp kokusunda huzur bulacak.Herkesin kendi kararı. Ne alakası var?
Bence evlendikten sonra gay ya da ilgisiz bir adamla olduğunu keşfetmektense şimdi bir şeyler yapmalısın. Adama zarf at, müstehcen mesaj at, yanındayken biraz şuh ol, karşılık gelmezse defet gitsin. Bir ömür libidosuz sekssiZ ilgisiz evlilik yürümez emin ol.bana da öyle geliyor işte ama ne yapacağımı da bilmiyorum
geçen gün mesela cok sık giyindim onu etkilemek için ama hiç yakın teması olmadı.sadece çok şık olmuşsun dedi geçti.Bence evlendikten sonra gay ya da ilgisiz bir adamla olduğunu keşfetmektense şimdi bir şeyler yapmalısın. Adama zarf at, müstehcen mesaj at, yanındayken biraz şuh ol, karşılık gelmezse defet gitsin. Bir ömür libidosuz sekssiZ ilgisiz evlilik yürümez emin ol.
Yok öyle seviyor ama gösteremiyor! Allah aşkına inandırıcı mı bu?
İyi de, bir adamın el tutmamasından bunları nasıl çıkarıyorsunuz anlamadım.Bu adamla bir ömür boyu cinsellik yaşayacak. Aynı yataga girecek. Boynuna gömülüp kokusunda huzur bulacak.
Ten uyumu olmazsa, birbirlerini arzulamazlarsa boşa gitmiş yıllar olacak.
Ev arkadaşlığı gibi.
umarım öyledirBaşkası sokakta el ele tutuşmamıza öpüşmemize laf edince aslan kesiliyoruz ama tam tersine laf edebiliyoruz galiba ne güzel özgürlük. Konu sahibinin hayata bakışı böyleyse böyledir kimse dayatmamış doğrusu bu dememiş laf söyleme gibi bi durumu yok yani kimsenin.
Konu sahibi siz de istiyorsanız tutun artık sorun olmadığını hissettirin bi şekilde gerisi gelir zaten. Sizin tepkinizden çekindiği için geri duruyodur bi sorunu olduğu anlamına gelmez bu yani.
Ilk bulusmanizda elini sen tut ve sıkica tut sonra gozlerine bak bi gulumse anlamasi icinhayır hiç o konulara değinmedi ,nişanlılığımın ilk başlarında daha bir hevesliydi, elele daha sık tutuşurduk , bir iki defa ansızın öptü de ama sonradan dediğim gibi mesafeli bir tavır takınır oldu anlamadım ben de, hoş baya sorun yasadık son zamanlarda onun da etkisi olabilir diyorum ama bilemiyorum
HahaAman arkadaşım bu kadar samimiyet fazla değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?