nişanlım bana dokunmak istemiyor gibi?

Arkadaşlar, herkesin inancı kendine. İsteyen sevişsin, isteyen sevişmesin.

Bana göre insanlar birbirlerine gönül bağı ile bağlanır . Bana göre sevdiğim de beni seviyorsa bu helaldir.

Ama ne diyorum : BANA GÖRE.

Birbirinizi kırmaya değmez. Hepinizin söylediklerinde kısmen haklı taraflarınız var, haksız taraflarınız da var.

düzgün konuş. bu nasıl bir üslup.
git sen tedavi ol madem çok biliyosun.

pardon kaç farklı arapça versiyonu var derken???? bir tane var tabii ki. meal demiyorum, orijinal kur'an'dan bahsediyorum. ilahiyat bitirdiğinize emin misiniz?

arapçayı siz sadece tek bir türü olan bir dil mi zannediyorsunuz?
size 10 farklı arapça kuran gösteririm mesela.
buyrun seçin.

kuantum fiziği bir bilim dalı herkes bilim insanı olamaz ama din herkesin hayatında olan bir şey.
elmayla armutu karıştırma.
şu örneğin çok komik ayrıca.

Kuran dili farklı birşeydir... sizin yorumlamanız mümkün değildir... insanlara saldırarak "din" adı altında konuşmanız yasaklanır umarım...

Ps: örneğimi anlamayacağınızı bilerek yazdım...

Çevremde iki tane böyle çift var.
Biri boşandı, biri de bildiğin aldatıyor.
İkisinin de yaşadıkları sizin gibi nişanlılık ve sevgili döneminde erkeğin çiftsel yaklaşım anlamında anlattığınız şeyler.
Neyse evleniyorlar cinsel hayat 2 ayda bir oda zarla zorla.
Valla böyle olmaz sağlıklı erkekde durum.
Tamam cinsel olarak birşey yaşayın demiyoruzda.
Hepimiz sevgili olduk, nişanlı olduk.
Böyle bi yaklaşım olmadı.
Eğer ki kulak verirsen ayrıl. İmkanı yok bu şekilde bir erkeğin durmasının.

Kuran dili farklı birşeydir... sizin yorumlamanız mümkün değildir... insanlara saldırarak "din" adı altında konuşmanız yasaklanır umarım...

Ps: örneğimi anlamayacağınızı bilerek yazdım...

yazık yazık.. resmen kurana iftiradır bu.
kuran ayetlerde açık olduğunu anlaşılır olduğunu söylerken kullar kuranı herkes anlamaz diyor ya. aaah ah.. din ne hallere düşmüş..

Oh kaçırdım

Neyse

Banlatın birbirinizi :))

Konu içeriğinde ne din var
Ne fizik

yazık yazık.. resmen kurana iftiradır bu.
kuran ayetlerde açık olduğunu anlaşılır olduğunu söylerken kullar kuranı herkes anlamaz diyor ya. aaah ah.. din ne hallere düşmüş..

Dil bilmek ayrı, ilim bilmek ayrıdır... kurana istediğiniz gibi, aklınıza uygun düştüğü şekilde mana veremezsiniz...

Mune aylardır yokum, ilk günden beni gönderme ellere

Bence de öpüşmeden, el ele tutuşmadan sevgili olmak çok anlamsız ama bunu yapmayanlara da saygı duyarım. Keşke onlar da saygı duyabilse ama. Burada alttan alta kibirle muhafazakarız biz, edepliyiz diyip kendini üstün görmeye çalışan tiplere aşşırı ayar oluyorum. Aynı üye benim konuma da evlenmeden her şeyi yaşayan insanlara laf atmıştı. Ne haddineyse. Keşke herkes kendi hayatına baksa, başkalarının hayatına yorum yapma hadsizliğini bi bıraksa.

Konu sahibi madem nişandan önce elinizi dahi tutturmuyordunuz ne değişti? Hala evli değilsiniz sonuçta.

Hiç yaşamadınız, hiç duymadınız, hiç okumadınız mı ? O zaman yaşınız küçük
Okudum kk de okudum daha neler okucam kim bilir yasamaya gelince evet yasamadim evlendiktn sonra yasadim.yas'a gelince dun 16 yasindaki kiz yasamis babama nasil soylesem die koni acmisti yasla pek ilgisi yokmus demek

Anlaşıldı, bu gece yine bana topik okuma mesaiyi yazmışsınız.
Konu dini içerikler ve tartışmalar nedeniyle kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…