nişanlım bana dokunmak istemiyor gibi?

Baştan beri adama soğuk yaklaşmışsın temas anlamında. E böyle devam ede ede senin nişanlı iyice soğumuş . Sıcak tut madem ,belki ısınır .

Canım böyle erkekler de var biz kendi sınırlarımızı nasıl çiziyorsak onlarda sınır belirleye biliyor. Gay veya değil bilemem fakat evlenseniz bile asla dışarıda el ele tutup göz göze bakışarak yürüyemeyeceksiniz. Bu tarz erkek tipleri mevcut

Evleneceksiniz, aranızda utanma vb şeyleri aşman gerekiyor. Lütfen oturt karşına ve açıkça konuş. Evleneceksen ilerisini bilmek zorundasın, ne çıkarsa bahtıma diye evlenilmez.

Birbirlerini seven insanlar evlilik yoluna girer. Dokunmak sarılmak koklamak elele tutusmak vb. eylemlerin Hepsini sevdiğimiz kişilere yaparız. Sizin ilişkiniz bi tuhaf geldi bana. Hani birbirinizi sevdiğiniz için değilde evlenmek için evleniyormussunız gibi duruyor anlattıklarınıza bakacak olursak.

Seni mi istemiyor gay mi aseksuel mi libidosu mu dip bilemiycem ama evlenince sizin islerin kesat gidecegini simdiden bilebiliyorum sanki bıcım
Bu ne saçma sapan bir yorumdur ya???
Hangi kafayla yazıyorsunuz ne yiyiyor ne iciyorsunuzda boyle sonuclar çıkıyor cidden garip

Açıkça sor bacım. Bu işler cok önemli gerçekten

Piyango evlilik bence böyle temassız işler. Bi insanı hiç öpmeden nasıl evlenilir?
Belki ten uyumu hiç olmayacak? Ömür boyu sevişecek ama zerre keyif almayacaksınız. Çok ilginç geliyor.
Ya tabi tabi... Evlenmeden yiyişen her haltı yiyen tiplerde ömür boyu mutluluk içinde yuzuyordu...
Saçma düşüncelerinizi kendinize saklayın.

Ya tabi tabi... Evlenmeden yiyişen her haltı yiyen tiplerde ömür boyu mutluluk içinde yuzuyordu...
Saçma düşüncelerinizi kendinize saklayın.

İyi misin? Kimse burda evlenmeden bı şeyler yapsınlar demedi saldırmaya yer aramayın. Bu kadar namus bekçisinin olduğu ülkede nasıl bu kadar çok tecavüz var şaşırıyorum

Canım olsun da kötü olsun bence. Sonra ardı ardına kesilmeyen problemler ..

Muhafazakar biri mi ya da siz öyle misiniz ?

İyi misin? Kimse burda evlenmeden bı şeyler yapsınlar demedi saldırmaya yer aramayın. Bu kadar namus bekçisinin olduğu ülkede nasıl bu kadar çok tecavüz var şaşırıyorum
Ne namus bekcisi simdi ne alakasi var? Bisey soyledigin anda hemen namus bekcisi ilan ediliyorsun.
Alinti yatigim yorum sahibi açık soyluyorum yiyismeden evlenmeyine getirmis olayi, diger birisi adami gay ilan etmis ustunede konu sahibinin evlendikten sonraki cinsel hayatinin kotu olacaginin kehanetinde bulunmus!
Bunlar normal ama benim yazdigim namus bekciligi oluyor!

Bu ne saçma sapan bir yorumdur ya???
Hangi kafayla yazıyorsunuz ne yiyiyor ne iciyorsunuzda boyle sonuclar çıkıyor cidden garip

Neden bu kadar galeyana geldin?

Jargonuna asina olmadigim icin uzatmiycam

Kisaca söyliyim sana ne istedigim kafayı yaşarım

"Evlenmeden yiyişen her haltı yiyen tipler" bunu siz yazmissiniz. Yiyismek ne iğrenç kelime. İki taraf da istiyorsa üçüncü bir kişiyi ilgilendirmez. Sizi ilgilendiren konulara yogunlasirsaniz namus bekçiliği yapmış olmazsiniz.

siz hep katı olmuşsunuz bu konuda
adam da yavaş yavaş açılır herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…