Bu ne saçma sapan bir yorumdur ya???Seni mi istemiyor gay mi aseksuel mi libidosu mu dip bilemiycem ama evlenince sizin islerin kesat gidecegini simdiden bilebiliyorum sanki bıcım
Ya tabi tabi... Evlenmeden yiyişen her haltı yiyen tiplerde ömür boyu mutluluk içinde yuzuyordu...Piyango evlilik bence böyle temassız işler. Bi insanı hiç öpmeden nasıl evlenilir?
Belki ten uyumu hiç olmayacak? Ömür boyu sevişecek ama zerre keyif almayacaksınız. Çok ilginç geliyor.
Ya tabi tabi... Evlenmeden yiyişen her haltı yiyen tiplerde ömür boyu mutluluk içinde yuzuyordu...
Saçma düşüncelerinizi kendinize saklayın.
Canım olsun da kötü olsun bence. Sonra ardı ardına kesilmeyen problemler ..Soktayim.
Öpusmediginiz adamla evlenmeye mi karar verdiniz?
Normalde sizin şu an fırsat kolluyor olmanız lazımdı birbirinizi öpmek dokunmak için.
Bana garip geldi..sanki evlenince de kötü bir cinsel hayatınız olur gibi
Ne namus bekcisi simdi ne alakasi var? Bisey soyledigin anda hemen namus bekcisi ilan ediliyorsun.İyi misin? Kimse burda evlenmeden bı şeyler yapsınlar demedi saldırmaya yer aramayın. Bu kadar namus bekçisinin olduğu ülkede nasıl bu kadar çok tecavüz var şaşırıyorum
Bu ne saçma sapan bir yorumdur ya???
Hangi kafayla yazıyorsunuz ne yiyiyor ne iciyorsunuzda boyle sonuclar çıkıyor cidden garip
"Evlenmeden yiyişen her haltı yiyen tipler" bunu siz yazmissiniz. Yiyismek ne iğrenç kelime. İki taraf da istiyorsa üçüncü bir kişiyi ilgilendirmez. Sizi ilgilendiren konulara yogunlasirsaniz namus bekçiliği yapmış olmazsiniz.Ne namus bekcisi simdi ne alakasi var? Bisey soyledigin anda hemen namus bekcisi ilan ediliyorsun.
Alinti yatigim yorum sahibi açık soyluyorum yiyismeden evlenmeyine getirmis olayi, diger birisi adami gay ilan etmis ustunede konu sahibinin evlendikten sonraki cinsel hayatinin kotu olacaginin kehanetinde bulunmus!
Bunlar normal ama benim yazdigim namus bekciligi oluyor!
Evlenincede miseven adam sevdigine dokunmaya kiyamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?