cnm ya durumuna uzuldum ama erkek mılletı ıste odun hepsı :)) ama bırazda anlamaklazım madem dugunun var stres ıcındedır malum masraflarr senden bıraz daha fazla dusunmesı gerekıyordur yanı kafasında buyuttugu problemler vardır kesın bu arada ben 3 yıllık evlıyım gordum gecırdım yanı sende bırak onu duusunmeyı tadını cıkar aılenle bol bol vakıt gecır gul gez toz bırdaha bulamayacaksın bu guzelım bekarlık gunlerını :))
Canım seni çeyizle ilgili sorunun vardı oradan hatırladım.Bence bu dönemde strese girmiştir.Sürekli masraf,harcamalar filan bunalmıştır.Bazen erkeklerin böyle zamanları oluyor.Biz ilgi çok bekliyoruz,ama yeterince göremeyince de kırılıyoruz.O sana söylemiyorsa sen ona söyle.Mesela haftada ne kadar görüşüyorsunuz bilmiyorum ama birazcık işim var,yoğunum bahanesiyle arayı aç.Bakalım ne tepki verecek.Gerçi bizim için de arayı açmak genelde zordur ama :18::18: Bir ara benim erkek arkadaşım da maddi sıkıntıya girmişti.Sürekli işleri düşünmekten benimle ilgilenmeyi unuttu,özlüyorum filan demezdi,güzel şeyler söylemezdi.Kafasında çünkü hep borçlar vardı.Ama o dönemi atlatınca kendiliğinden yoluna girdi,benim bir şey yapmama gerek bile kalmadı.Sizinki de öyle olur inşallah
bazı erkekler böyledir benim eşimde hiç söylemezdi sevgiliyken yada nişanlıyken beni sevdiğini bile söylemezdi ama beni çok sevdiğine emindim .ben böyle sözler bilmem söyliyemem derdi halada öyle der .takma bence şimdi birde düğün telaşı nasıl olcak nasıl gitcek falan strestedir .anlayışlı olbence
canım benimde nisanda düğünüm var ve çok az kaldığı için şu zamanlar hep hazırlıkla geçiyo bence sizinde öyledir ve bu erkekleri sıkıyo bence evdi eşyaydı perdeydi vs vs. onlar pek bizim gibi değiller biz ilgi hep üzerimizde olsun istiyoeuz da ama onlarında kendilerine göre sorunları var bence azıcık anlayışlı olkafana takıp kurma kötü düşünme düğüne odaklan dün seven ama bugün bıkmadı ya evleniyosunuz işteee daha ne olsun :)
Hıc uzulme ve takma canım zamanla duzelır evlenmenıze az kalmıs onun stresı cok vardır ayrıca uzerınde durmaman gereken bır konu hıc takılma boyle seylere ınan bana gerek yok...
Ayrıca ısmınle hıtap etmesınden ıyıdır sadece hayatım demesıı :)
Sen ona takılınca o da senın sınırlı zamanlarını yakalayıp uzerıne bastıra bastıra dıyormus bakk :)
Sen cok sınır olduysan ona ısmıyle hıtap et bırkac dedıkten sonra soracaktır neden ısmımle hıtap edıyorsun dıyee sende de kı baska ne dıyeyım kı falan deee
onuda yaptım =) oda bana ismimle hitap ediyo =)
öylemi diyosun ya içime su serptin he yeminlen...doğrudur ya düğün stersi şu bu ama verdiği cvplarda gıcık ediyo beni başka ne diyim ki diyoya sinirimden ölüyorum...bizimkide yoluna girecek umarım ki
Bosverr ısmını soylesın buna sınır oluyormus gıbı yapmaa bır sure sonra fark edecektırr
onuda yaptım =) oda bana ismimle hitap ediyo =)
Sen sanırım başka ne diyeyim diyerek umursamaz gibi görünmesine içerlemişsin.Yukarıda arkadaş demiş,siz de ona ismiyle hitap edin,aynısını yapın onaEğer tepki verirse o zaman siz de söylersiniz lafınızı,sizi daha iyi anlar bence.Ama tepki vermezse biraz zamana bırakın,şimdi kafasından sürekli fotoğrafçıya şu kadar,kuaföre bu kadar,şu kadar kira olacak filan diye konular geçiyordur onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?