Nişanlım bana güzel sözler söylemiyor...

drderin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
949
100
123
İstanbul
nişanlıyım kızlar nisanda düğün var...nişanlım son zamanlarda pek güzel laf etmiyor bana mesela sadece hayatım diyor.ne aşkım diyo ne bitanem..neden başka güzel şeylerde söylemiyorsun diye soruyorum başka ne diyimki diye cvp veriyor...yada beni özlediğini neden söylemiyorsun özlemiyormusun diyorum...özlüyorum ama söylemeye gerek duymuyorum diyor...önceden söylüyodun dediğimde önceleri hatırlatma diye kızıyo...normalde üstüme düşkündür sever sarılır ama bu davranışlarına bi anlam veremiyorum ağzından güzel şeyler duymak hakkım değilmi nasıl düzeltebilirim veya anlatabilirim ona derdimi...

cnm ya durumuna uzuldum ama erkek mılletı ıste odun hepsı :)) ama bırazda anlamaklazım madem dugunun var stres ıcındedır malum masraflarr senden bıraz daha fazla dusunmesı gerekıyordur yanı kafasında buyuttugu problemler vardır kesın bu arada ben 3 yıllık evlıyım gordum gecırdım yanı sende bırak onu duusunmeyı tadını cıkar aılenle bol bol vakıt gecır gul gez toz bırdaha bulamayacaksın bu guzelım bekarlık gunlerını :))

ya ben kafayı takıyorum ya beni seviyo hemde çok bunu biliyorum.ama bunu ne zaman yapıyo biliyomusun biraz tartışalım başlıyo hayatım hayatım hayatımm...başka bişi yok inat yapıyo.tavsiyene uyacam takmayacam bakalım nolcak

cıdden takma onemlı olan sensın unutma cokta dusunme aılenle vakıt gecır benım sımdıkı aklım olsaa ahh ahh arkadaslarınlaa vakıt gecır ne blm yapmak ıstedıklerını yaaap bol bol alısverıs yap :) sımdı nısanlını tanıyor olabılıcegını dusunuyorsun ama kesınlıkle tanımıyorsun :))) ama herkes mutlulugu hakeder ozellıkle kadınlar!! sıkma tatlı canını cnm bnm zaten az kalmıs boyle seylerı stres yapma yoksa daha cok zarar gorursun ılerde hıcbısey gulluk gulıstanlık deıl malum gecım dunyası

bazı erkekler böyledir benim eşimde hiç söylemezdi sevgiliyken yada nişanlıyken beni sevdiğini bile söylemezdi ama beni çok sevdiğine emindim .ben böyle sözler bilmem söyliyemem derdi halada öyle der .takma bence şimdi birde düğün telaşı nasıl olcak nasıl gitcek falan strestedir .anlayışlı olbence

Canım seni çeyizle ilgili sorunun vardı oradan hatırladım.Bence bu dönemde strese girmiştir.Sürekli masraf,harcamalar filan bunalmıştır.Bazen erkeklerin böyle zamanları oluyor.Biz ilgi çok bekliyoruz,ama yeterince göremeyince de kırılıyoruz.O sana söylemiyorsa sen ona söyle.Mesela haftada ne kadar görüşüyorsunuz bilmiyorum ama birazcık işim var,yoğunum bahanesiyle arayı aç.Bakalım ne tepki verecek.Gerçi bizim için de arayı açmak genelde zordur ama :18::18: Bir ara benim erkek arkadaşım da maddi sıkıntıya girmişti.Sürekli işleri düşünmekten benimle ilgilenmeyi unuttu,özlüyorum filan demezdi,güzel şeyler söylemezdi.Kafasında çünkü hep borçlar vardı.Ama o dönemi atlatınca kendiliğinden yoluna girdi,benim bir şey yapmama gerek bile kalmadı.Sizinki de öyle olur inşallah

annem de öyle diyo aynı evin içine girmeden tanıyamazsın diye.ben bunu ona güzellikle anlatmak istiyorum yani beni anlayabileceği anında anlar umarım.valla biyere gittiğimde yok ev derdine düştüm ev arıyorum bu aralar...tecrübelisin =) tavsiyen için tşkk cnm

öylemi diyosun ya içime su serptin he yeminlen...doğrudur ya düğün stersi şu bu ama verdiği cvplarda gıcık ediyo beni başka ne diyim ki diyoya sinirimden ölüyorum...bizimkide yoluna girecek umarım ki

bende de bi takıntı vardır bişeyler değiştimi uyuz oluyorum..öyleydi artık neden böyle değil diye düşünmeye başlıyorum ne biliyim...

canım benimde nisanda düğünüm var ve çok az kaldığı için şu zamanlar hep hazırlıkla geçiyo bence sizinde öyledir ve bu erkekleri sıkıyo bence evdi eşyaydı perdeydi vs vs. onlar pek bizim gibi değiller biz ilgi hep üzerimizde olsun istiyoeuz da ama onlarında kendilerine göre sorunları var bence azıcık anlayışlı olkafana takıp kurma kötü düşünme düğüne odaklan dün seven ama bugün bıkmadı ya evleniyosunuz işteee daha ne olsun :)

Hıc uzulme ve takma canım zamanla duzelır evlenmenıze az kalmıs onun stresı cok vardır ayrıca uzerınde durmaman gereken bır konu hıc takılma boyle seylere ınan bana gerek yok...
Ayrıca ısmınle hıtap etmesınden ıyıdır sadece hayatım demesıı :)
Sen ona takılınca o da senın sınırlı zamanlarını yakalayıp uzerıne bastıra bastıra dıyormus bakk :)
Sen cok sınır olduysan ona ısmıyle hıtap et bırkac dedıkten sonra soracaktır neden ısmımle hıtap edıyorsun dıyee sende de kı baska ne dıyeyım kı falan deee

=) evet öylede biliyoki ben istiyorum ilgilenmesini bunu bile bile yapmıyo.beraber güzel vakit geçiriyoruz beni eve bırakmak dahi istemiyo hep yanında durayım istiyo.bende biraz sivri dilliyim hemen laf yapıştırıyorum ona.iyiki açmışım konuyu buraya ya aklım başıma geldi şimdi =)

onuda yaptım =) oda bana ismimle hitap ediyo =)

öylemi diyosun ya içime su serptin he yeminlen...doğrudur ya düğün stersi şu bu ama verdiği cvplarda gıcık ediyo beni başka ne diyim ki diyoya sinirimden ölüyorum...bizimkide yoluna girecek umarım ki

Sen sanırım başka ne diyeyim diyerek umursamaz gibi görünmesine içerlemişsin.Yukarıda arkadaş demiş,siz de ona ismiyle hitap edin,aynısını yapın ona Eğer tepki verirse o zaman siz de söylersiniz lafınızı,sizi daha iyi anlar bence.Ama tepki vermezse biraz zamana bırakın,şimdi kafasından sürekli fotoğrafçıya şu kadar,kuaföre bu kadar,şu kadar kira olacak filan diye konular geçiyordur onun

sen evlenince o zaman daha da bi takıntılı hale gelirsin. evlenince herşey daha da bir farklılaşacak. bence bunlar takılacak şeyler değil. sonuçta ağzı hayatıma alışmıştır ki hayatım diyor ya hiçbişey demese. devamlıda özledim demeside abartı olur. bu tür şeyler yerinde ve zamanında söylenince daha da bir anlam kazanır. sık söylenince anlamı kalmıyor. şurda 2 ay gibi kısa bir zamanınız kalmış. sende olduğu gibi ondada düğün stresi olmuştur. bu tür şeylerle ne kendini nede nişanlını sıkmana değmez.

aynen ya kafasında para hesabı hep hep ama =) yarın nikah günü almaya gidecez bakalım hoş bi halini yakalarsam alttan alttan söyleyecem yoksa duramam ben aklımda olur hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…