sen evlenince o zaman daha da bi takıntılı hale gelirsin. evlenince herşey daha da bir farklılaşacak. bence bunlar takılacak şeyler değil. sonuçta ağzı hayatıma alışmıştır ki hayatım diyor ya hiçbişey demese. devamlıda özledim demeside abartı olur. bu tür şeyler yerinde ve zamanında söylenince daha da bir anlam kazanır. sık söylenince anlamı kalmıyor. şurda 2 ay gibi kısa bir zamanınız kalmış. sende olduğu gibi ondada düğün stresi olmuştur. bu tür şeylerle ne kendini nede nişanlını sıkmana değmez.
senı uzmek ıstemem ama aynı evın ıcınde sımdıkı begenmedıgın hallerını bıle arayabılırsın sımdıden bellı olmaya baslamıs ben kendımden bılıyorum evlenınce sevgılı esım baya bı degıstıde
5 yıldır çıkıyoruz; aşkım, hayatım vs. sözleri toplasan heralde 100 kere bile dememiştir. Öyle her gün özledim seni, aşkım naptın gibi sözler yok biz de hiç. Bence takılmayın böyle şeylere derim. Bakınız ben takılmıyorum :) Çünkü adamın huyu böyle. Arada seni seviyorum der; o da yeterli. Hele de stresliymiş canım bence çok doğal.
biz evlilikte 6. yılımızdayız ve sadece tartıştığımız zaman isimlerimiz söylenir bende aynı senin gibiydim ismimi söylediğinde sinir olurdum kızardım başlarda ama düşündümde bişeyleri ben istediğim için yaparsa söylerse ne anlamı var bırak içinden geldiğinde söylesin şimdiden bıktırma nişanlını
=) seninkide başka bi alemmiş he.benimkinin huyu böyle değildi işte ona takıldım bende yoksa bende takılmam yani.
dimi oda var..diyorum ki hani başbaşa kaldığımız bi zaman sen bana böyle yapıyosun ya ben çok üzülüyorum fln desem işe yararmı[/Q
denemekten zarar gelmez ama oda içinden aha şimdiden başladı şikayetlenmeye derse biliyosun erkekler bunlara dırdır diyor ya hani bak sen ona aşkım bitanem hayatım de oda anlar zamnla hatasını sen ona hiç ismiyle hitap etme
aslında memnunum bir yandan da. Çok cicili bicili sözleri ben de söylemiyorum pek. Hatta çok söyleyendende hoşlanmam. Siz hele bir evlenin geçim sıkıntısı, çoluk çocuk derken hayatımı bile bulamazsan şaşırma :)
nişanlıyım kızlar nisanda düğün var...nişanlım son zamanlarda pek güzel laf etmiyor bana mesela sadece hayatım diyor.ne aşkım diyo ne bitanem..neden başka güzel şeylerde söylemiyorsun diye soruyorum başka ne diyimki diye cvp veriyor...yada beni özlediğini neden söylemiyorsun özlemiyormusun diyorum...özlüyorum ama söylemeye gerek duymuyorum diyor...önceden söylüyodun dediğimde önceleri hatırlatma diye kızıyo...normalde üstüme düşkündür sever sarılır ama bu davranışlarına bi anlam veremiyorum ağzından güzel şeyler duymak hakkım değilmi nasıl düzeltebilirim veya anlatabilirim ona derdimi...
ama allah korusun ya =) daha durr
Allah korusun; nası bir koca istiyorsan öyle olsun inşallah. Aynı evin içine girmeden belli olmaz ne çıkacakları. Canavar mı prenses mi. Biraz da şans meselesi. Tabiki de gözlem. İlişkiniz süresince senin için ne gibi fedakarlıklarda bulundu, kişiliği nasıldı bunları inceleyip karar vermek.
Mesela cicili bicili sözler söylemese de benim için üstesinden geldiği şeyler çok fazla. Ne desem, ne istesem yapar. Sözüme, görüşüme değer verir. Bana danışır. Bu gibi şeyler çok daha önemli bence Bu gibi şeyler sizde de mevcutsa güzel sözler bence küçük bir ayrıntı.
He tabi değişti diyorsan o başka. Benimki en başından beri böyle. Ama değişmesini strese bağlıyorum. Bir mesele olmadysa aranızda, onun kafasını karıştıracak (evlilik hazırlığı süresince) senden soğumuş olamaz. Dert etmeye gerek yok :)
kızlar çok teşekkür ederim o kadar içten yorumlar geldiki kavga etmeyi düşünürken 180 derece döndüm şuan ılımlıyım kıvama geldim =) saolunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?