Nişanlım bana güzel sözler söylemiyor...

hadiya nasıl değişti peki.ben sevmiyorum bu değişmeleri ya

nasıl degıssın canım 390 derece dondu ıste gunde200 askım senı cok sevıyorum dıyen adam yıllardır tek sevgı sozcugu yazmadı benı sınırlendırmedıkcede solemıyor ben sorguladıgımdada zamanında cok soledım cok kostum pesınden onlar yetsın sana dıyorbuna benzer nıcelerı

erkekler böyle demek istemiyorum çünkü söylemeyen kadar söyleyen de var biliyorum, duyuyorum etraftan
ama benim nişanlım da böyle...
yalvarıyorum bile bazen, iki romantik cümle söyle, söyleyemiyosan bari msjla yaz diye
yok yani yapamıyo
aslında bende konuşurken fln çok bişey diyemem, msjlarla yazarım, öbür türlü utanırım, sıkılırım..
ki biz uzun yıllardır birlikteyiz
yapı meselesi maalesef..

bence bu tarz şeylere çok takılma, sevdiğini biliyosan ve bunu söylemese de sana tavırlarıyla fln bi şekilde hissettiriyosa, sorun yok

Anladigim kadariyla inatlasiyor.
Bence uzerine gitmeyin, neden soylemiyorsun demeyin, sert ya da yumusak hicbir tepki vermeyin.
Siz oyle soyledikce o da bu sekilde devam edecektir.

arkadaşların dediği gibi bence de üstüne düşmeyin. zamanla eskisi gibi sıcak olacaktır. hem önceden söylediğine göre demek ki yapısında var.

herşeye rağmen şükretmek lazım bak yılda 2 defa ''canım'' -o da büyük ihtimal yanlışlıkla söylenmiştir- lafından başka nişanlısından güzel söz duyamayanlarda var

en azından güzel sözler söylemesede bir nişanlın var.benim sevgilim bile yok.ağlamak istiyorum ya.

canım benim ya hiç ağlama neden dersen bazen insan öyle bunalıyorki diyosunki aman nerden bulaştım.güzel tarafları da çok tabiki.olsa bi türlü olmasa bi türlü.kimi çok mutlu kimi çok mutsuz kimide şuan benim olduğum gibi orta halli.hayatın iniş çıkışları var ne diyim allah herkezin gönlüne göre versin

çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın gerçekten.o kadar doğrusunki bunu bugün özellikle çook iyi anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…