- Konu Sahibi ozgurhayalim
-
nişanlım kürt, ben türküm.
hayır. sürekli bundan dem vurdugu için sen farklısın ben farklıyım dediği içinBunu neden yazma gereği duydun ki ?
Kürtçe ..spu kelimesi farklı bir manada diye mi
Ayrıl zaten ...dese de ayrıl demese de ayrıl .
hayır. sürekli bundan dem vurdugu için sen farklısın ben farklıyım dediği için
bu iş bitti annemlede konustum. ben artık seni kaldıramıyorum deyip telefonu suratıma kapattı. neyse ertesi gün oldu yine ben aradım.
Küfür olayına kadar nişanlın haklıymış mal ve diğer ettiği küfür onu haklıyken haksız yapmış evlensenizde mutlu olamazsınız.Haklı olduğu konuda nişana gidiyor ve siz ne zaman döneceksiniz dedesi operasyon geçirmiş ne zaman döneceksiniz burada siz haksızsınız sağlık bu sonuçta orada olması gerek.merhabalar. ben daha 1 haftalık nişanlıyım. nişanlım kürt, ben türküm. benim derdim nişanlımın yüzük taktıktan sonra ben bir şey yaparken sana sormam sadece haber veririm her istedigimide yaparım demesiyle basladı. nişanlımın dayıoglunun baska sehirde düğünü vardı ve benden işten izin almamı istedi ve bende nişan için gecen hafta 2 gün izin kullandıgım için patronum izin vermiyor dedim. ısrar da etmedi zaten gel gel diye. sen gelmiyeceksen ben annemi bırakır akşama üzeri geri dönerim dedi. sonra dönmeyecegini söyledi nişanladıgımız günden beri dogru düzgün görüşemediğimiz için bende artık içlenmeye başlamıstım baskı yaptım bu aksam dön diye. bu iş bitti annemlede konustum. ben artık seni kaldıramıyorum deyip telefonu suratıma kapattı. neyse ertesi gün oldu yine ben aradım. ne yaptınız diye. dedem küçük bi kalp krizi geçirdi anjuya aldılar onun yanındayım dedi. ne zaman döneceksin buraya dedim. demez olsaydım. senin gibi güzel bir kızın bana bakmasını en basında anlamalıydım. senin çirkinligin huyundaymıs, huyun bozuk bi malsın dedi.dün annemi götürürken senin yüzünden aklım sende kaldıgı için kaza yapıyorduk ne için bir *rospu için ailemi öldürecektim dedi. hiç bi zaman sorumluluk sahibi olmadı benim tek istedigim sorumluluk sahibi biri olması ona göreyse benim ona köpek gibi tasma takmaya calısmam. durum bu arkadaslar bana bir şeyler söyleyin
konu kapanırmerhabalar. ben daha 1 haftalık nişanlıyım. nişanlım kürt, ben türküm. benim derdim nişanlımın yüzük taktıktan sonra ben bir şey yaparken sana sormam sadece haber veririm her istedigimide yaparım demesiyle basladı. nişanlımın dayıoglunun baska sehirde düğünü vardı ve benden işten izin almamı istedi ve bende nişan için gecen hafta 2 gün izin kullandıgım için patronum izin vermiyor dedim. ısrar da etmedi zaten gel gel diye. sen gelmiyeceksen ben annemi bırakır akşama üzeri geri dönerim dedi. sonra dönmeyecegini söyledi nişanladıgımız günden beri dogru düzgün görüşemediğimiz için bende artık içlenmeye başlamıstım baskı yaptım bu aksam dön diye. bu iş bitti annemlede konustum. ben artık seni kaldıramıyorum deyip telefonu suratıma kapattı. neyse ertesi gün oldu yine ben aradım. ne yaptınız diye. dedem küçük bi kalp krizi geçirdi anjuya aldılar onun yanındayım dedi. ne zaman döneceksin buraya dedim. demez olsaydım. senin gibi güzel bir kızın bana bakmasını en basında anlamalıydım. senin çirkinligin huyundaymıs, huyun bozuk bi malsın dedi.dün annemi götürürken senin yüzünden aklım sende kaldıgı için kaza yapıyorduk ne için bir *rospu için ailemi öldürecektim dedi. hiç bi zaman sorumluluk sahibi olmadı benim tek istedigim sorumluluk sahibi biri olması ona göreyse benim ona köpek gibi tasma takmaya calısmam. durum bu arkadaslar bana bir şeyler söyleyin
hayır hiçbir şey yok. sinirlendiği zaman öfke kontrolü yok. sonra pişman olur her zaman yaptıgı bumanyak mı nişanlınız
eskilerden bişeyler var mı bilemem ama
o*rospu demiş hasbinallah!!!!
insan helalim diyeceği kıza der mi o lafı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?