nişanlım bana küfür etti

ozgurhayalim

Uçur beni spaydi
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
621
1.719
63
34
Bursa
merhabalar. ben daha 1 haftalık nişanlıyım. benim derdim nişanlımın yüzük taktıktan sonra ben bir şey yaparken sana sormam sadece haber veririm her istedigimide yaparım demesiyle basladı. nişanlımın dayıoglunun baska sehirde düğünü vardı ve benden işten izin almamı istedi ve bende nişan için gecen hafta 2 gün izin kullandıgım için patronum izin vermiyor dedim. ısrar da etmedi zaten gel gel diye. sen gelmiyeceksen ben annemi bırakır akşama üzeri geri dönerim dedi. sonra dönmeyecegini söyledi nişanladıgımız günden beri dogru düzgün görüşemediğimiz için bende artık içlenmeye başlamıstım baskı yaptım bu aksam dön diye. bu iş bitti annemlede konustum. ben artık seni kaldıramıyorum deyip telefonu suratıma kapattı. neyse ertesi gün oldu yine ben aradım. ne yaptınız diye. dedem küçük bi kalp krizi geçirdi anjuya aldılar onun yanındayım dedi. ne zaman döneceksin buraya dedim. demez olsaydım. senin gibi güzel bir kızın bana bakmasını en basında anlamalıydım. senin çirkinligin huyundaymıs, huyun bozuk bi malsın dedi.dün annemi götürürken senin yüzünden aklım sende kaldıgı için kaza yapıyorduk ne için bir *rospu için ailemi öldürecektim dedi. hiç bi zaman sorumluluk sahibi olmadı benim tek istedigim sorumluluk sahibi biri olması ona göreyse benim ona köpek gibi tasma takmaya calısmam. durum bu arkadaslar bana bir şeyler söyleyin

keşke o Türk ya da kürt kısmını yazmasaydın. şimdi konunu dağıtacaklar. istersen sil o kısmı.
ama bu adamdan da ayrıl lütfen. bu sana bir şans. o kelimeyi bir insana nasıl kullanıyorlar anlamıyorum. hele de hayatın anlamlandıran kadına. bundan bir cacık olmaz. hayatının en güzel günlerini bir medeniyetsizi düzeltmeye çalışıp başaramamakla geçirme bence.

bu iş bitti annemlede konustum. ben artık seni kaldıramıyorum deyip telefonu suratıma kapattı. neyse ertesi gün oldu yine ben aradım.

pardon da sizi deli mi dürttü de anamla konuştum boş ol diyen adamın naptiiiiin diye arıyosunuz?

bu adam ilk vukuatı bu değildir kesin. şimdiye kadar sabretmişsinizdir.

Küfür olayına kadar nişanlın haklıymış mal ve diğer ettiği küfür onu haklıyken haksız yapmış evlensenizde mutlu olamazsınız.Haklı olduğu konuda nişana gidiyor ve siz ne zaman döneceksiniz dedesi operasyon geçirmiş ne zaman döneceksiniz burada siz haksızsınız sağlık bu sonuçta orada olması gerek.

konu kapanır

Sorun sizde kusura bakmayın.. tamam küfür etmesi tabii ki hoş değil ama sizde cinlerini tepesine çıkarmışsınız. Adam düğüne gitmiş tamam belki annesini bırakıp dönecekti ama ayıp olur diye kaldı ki gerçekten de ayıp olurdu akrabasının düğünü ne var bunda o artık nişanlınız ne zaman olsa görüşürsünüz kaçmıyor ya neden kızıyorsunuz bu adam bir yere gidemeyecek mi? ayrıca dedesi anjiyo olmuş geçmiş olsun üzüldüm diyeceğinize ne zaman geleceksin diyorsunuz çok ayıp. Ne aceleniz var? Bu böyle sürmez.

Sen konunun en başında zaten nişanlınla kendini hemen ayırt etmişsin...
Yani siz evlensenizde olmaz.
Domates istersin almazsa aaa kürt ya ondan dersin...
Nişanlın terbiyesiz birisi bunun söylediğin ırk ayırdımı ile alakasi yok
Daha 1 haftalık nisanlilikta bunu yapan ilerisinde ne yapar düşünemiyorum bile
Karar senin

adam gerçek yüzünü geç olmadan göstermiş.o kelimeyi kullanıyorsa saygısı kesinlikle yok sana.sonrası daha berbat olur.seni eşi olarak görmüyor bile görse kesseler ne kendi kullanır ne başkasına kullandırır o lafı berbat ötesi.

Kökeninizi belirtmeseniz iyiydi, bununla ilgili bir durum yokki..
Nişanlınız manyak, terbiyesiz, kaba ve öküz.. Daha sayayım mı?

Ayrılmak için tek bir saniye dahi beklemezdim ben olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…