nişanlım bana küfür etti

1 sn bile dusunme ayrıl.

bu kadar tolerans gösterek her yaptıgına kendim cıkardım tepeme zaten

O..... lafının üzerine çok güzel bir cevap verilirdi aslında. Ben o..... isem sen nesin minvalinde ama neyse...
Adamda ar eksik, sizde de sağduyu eksik.
Kalp rahatsızlığından muzdarip olan biriyle hastanede bulunan adama geri dön diyemezsiniz. Keyfinden orada değil adam.
Ayrıca huyun kötü malsın, bitti demiş birini tekrardan aramamalıydınız. Hiç gurur yok mu sizde? Arta kalanları toplayın bari de nişanı atın hiç değilse.
Zaten adamın yetersizlik hissi var galiba, baksanıza güzel biri bana niye baktı diyor. Adam kafada bitirmiş meseleyi.

değil tabii ki de sevdiğim için katlandım hep bugüne kadar

e iyi yapmışsın. çok güzel yapmışsın. şimdi de idare et. biraz içi soğusun adamın. yarın filan ara. canım naptin de. barışın evlenin. evlenince de karnından sıpa sırtından sopa, sabah akşam kaynananın b.ku püsürü. üç sezonluk dizi çıkar.

sizin ananız babanız yok mu? utanmıyo musunuz onlardan kendinize bu muameleyi reva görürken?

ne zaman dönceksinden ziyade bugünde dedenle kalman gerekecek sanırım dedim. demez olsaydım

bu iş bitti annemlede konustum. ben artık seni kaldıramıyorum deyip telefonu suratıma kapattı. neyse ertesi gün oldu yine ben aradım
Arkadaşım ne akla hizmet sana böyle diyen adamı hiç bşy yokmuş gibi naptın diye arıyorsun
artı kalacakmış niye o gün dön diye baskı yapıyorsun adam memlektinde
daha da art adam hastanede sen ne zaman dönüyorsun peşine düşmüşsün
iflah olmaz artısı adam küfür etmiş ki bunu yaşamış ve bu sebepten boşanacak biri olarak sana söylenecek bşy yok senin yapman gereken var

Ne diyebiliriz ki şöyle yap düzelt böyle yap o da düzelir falan mı... İlişkinizi her yönü falsolu. Sende de hata var ama anlayışsız olman falan degil, sana huyun kötü malsin bitti bu is diyen birini tekrar aradigin için.

Ucuz kurtulmussun diyebilirim sadece.

Eee onca küfürden sonra sen ne yaptin
O küfürden sonra yüzügü cikartir firlatir tüm aileye ayrildigimi ilan ederdim

Sana simdiden o... diyen adam evlendiginde döverde daha neler neler yapar !

adamin gözünde simdiden o.. sun sakin ne yapayim ne edeyim deme GURURLUYSAN ayrilirsin.

çok öfkeliyim ve inan ki benimde yapmak istediğim şey bu

Bu is bitti annemle de konustum diyen adami ertesi gunu arayip ne yaptiniz diye sormak konudaki ilk hataniz.

Ikincisi surekli don don ne zaman doneceksin diye baski yapmaniz. Daha bir hafta olmus nisanlanali ay degil gorusemedik diye iclenecek ne var?

Kufur cok cirkin.. Haksiz bu konuda nisanlin.

Bazı kadinlari gercekten anlamiyorum. Yanliş anlamayin sadece sizin icin soylemiyorum bunu ama ortada bir sorun var. Hem de cok buyuk bir sorun. Bunu söyluyorsun uyariyorsun bak arkadasim boyle zorlanirsin yapamazsin bile bile girme bu yola sonunda uzuleceksin diye. Sonuç gider göz göre göre o adamla evlenir sonra salya sümük. Anlamak mumkun degil. Ne demek evlenecegin kadina o... pu demek? Kabahat sende adam basta sinyali çakmış mal demiş sana mal. Ne yaptiniz diye geri aramak neden? Bile isteye adamdan hakaret duymaya ugrasmissiniz üstelik bi hataniz olmamasina ragmen. Allah askina kizlar yapmayin kendinize bunu ya. Sirf evleneyim diye sizi hiç haketmeyen adamlara boyun egmeyin. Üç sene geç evlenirsin ama mutlu olursun sana uygun bir adamla. Daha basindasin yol ver gitsin adama seven insan sevdigine bu laflari kullanmaz. (Not: yakin zamanda bir arkadasimla ilgili yasadigim bir olay var ona istinaden yazdim bunlari dolmuşum affina siginiyorum o yüzden)

Aranızda saygı bitmiş hiçbir şekilde düzelmez. Nişanlın tam bir öküz de siz de az değilsiniz. Adamın dedesi kalp krizi geçirmiş ne zaman Döneceksin diye sormak nedir. Eşim böyle bir durumda ne zaman Döneceksin diye sorsa beyni mi yok adamın acaba diye kendi kendime sorarım. Bu kadar sık boğaz etmeye gerek yok geçmiş olsun artık başka iliskileriniz için bunlar ders olsun

Ben buraya bir sürü ayrılık nedeni yazarım yazmasına doğru olanıda söylerim lakin o cesareti gösterebilir misiniz bilmiyorum? Size o küfrü eden birine hala nişanlım diyebiliyorsunuz...

Kızım bırak gıtsın ya or... ne demek ya bu cok agır bı hakaret namusuna laf mı syleteceksın daha sımdıden bunları dıyen neler demez

Kürt - Türk olarak belirtmesinin sebebini ben anladım. nişanlı olacak ama olamamış adam bunu kullanarak kıza farklıyız demiş. yani bunu sorun yapan siz değil anladığım kadarıyla o adam
ve ayrılın aklınız varsa bu adam normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…