nişanlım bana küfür etti

Bu yazdıklarının altına hiç düşünmeden imzamı atarim i kadar doğruyaymışsın ki ALLAH bu kızlara kendilerini değerli hissetmeyi nasip etsin,akılda yetmiyor bazen.....

çok öfkeliyim ve inan ki benimde yapmak istediğim şey bu

Yapmak istediğiniz değil çoktan yapmış olmanız gereken bu. Tamam ailevi bir durum var. Kalp krizi geçirmiş bir dede ama hiç bir şey o lafı yemenizi gerektirmiyor. O kelime kullanılmamış bile olsa daha bir sürü hakaret var cümlelerinde.

o kadar haklısınız ki

Nişanlınız hasta.

kalp krizi geçirmiş dedesi ve siz ne zaman dönüyorsunuz demişsiniz. biraz olmamış . yanlış olmuş söylediğiniz .
bence nişanı atın gitsin

dün trafikte bir adamla tartışmıştım küçük yerde yaşadıgımız için kulagına gitmiş. bir de bunun için hakaret etti. sen rezilsin halbuki bana hakaret eden adam ve ben kendimi savundum uslubumu bozmadan. bana sen benim namusumsun o adamı bana göstereceksin yoksa bu nişanı atıcam dedi son lafı da bu olmuştu

Son lafı falan önemli değil. Bundan sonra o önemli değil. Ailenize durumu anlatın ve nişanı attığınızı söyleyin. Sonrada size verdiklerini kendilerine iade edin bitsin gitsin. Kimseye ne bir açıklama fırsatı verin ne de özür. Bu açıklanacak ve özürle tamir edilebilecek bir olay değil. Aileniz de kesinlikle bilsin.

işten döndüğümde kesinlikle aileme bu konuyu açacagım ne olursa olsun artık geri dönüşü yok.

Kendinize değer verin öncelikle.
Bu şekil konuşan bir insandan size eş olur mu.
Namusumsun ayaklarını bıraksın. Namusum dediği kıza o... diyen kendisi. Ne bu saçma sapan maço tavırlar.
Ayrıl ve kurtul bu adam müsvettesinden.

Ay inanmiyorum yaaa şok oldum
Bu adama haber dahi vermeden bu nişan olayını sonlandırın ve izinizi kaybedin
Asla ama aslaaaaaa birdaha muhatap olmayın

Ve hala evlenmeyi mi düşünüyorsun acaba?

evet sürekli farklıyız kültürlerimiz farklı diyen kendisiydi. birinin beni anlamısna sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…