- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi ozgurhayalim
-
Bu yazdıklarının altına hiç düşünmeden imzamı atarim i kadar doğruyaymışsın ki ALLAH bu kızlara kendilerini değerli hissetmeyi nasip etsin,akılda yetmiyor bazen.....Bazı kadinlari gercekten anlamiyorum. Yanliş anlamayin sadece sizin icin soylemiyorum bunu ama ortada bir sorun var. Hem de cok buyuk bir sorun. Bunu söyluyorsun uyariyorsun bak arkadasim boyle zorlanirsin yapamazsin bile bile girme bu yola sonunda uzuleceksin diye. Sonuç gider göz göre göre o adamla evlenir sonra salya sümük. Anlamak mumkun degil. Ne demek evlenecegin kadina o... pu demek? Kabahat sende adam basta sinyali çakmış mal demiş sana mal. Ne yaptiniz diye geri aramak neden? Bile isteye adamdan hakaret duymaya ugrasmissiniz üstelik bi hataniz olmamasina ragmen. Allah askina kizlar yapmayin kendinize bunu ya. Sirf evleneyim diye sizi hiç haketmeyen adamlara boyun egmeyin. Üç sene geç evlenirsin ama mutlu olursun sana uygun bir adamla. Daha basindasin yol ver gitsin adama seven insan sevdigine bu laflari kullanmaz. (Not: yakin zamanda bir arkadasimla ilgili yasadigim bir olay var ona istinaden yazdim bunlari dolmuşum affina siginiyorum o yüzden)
çok öfkeliyim ve inan ki benimde yapmak istediğim şey bu
o kadar haklısınız kiBazı kadinlari gercekten anlamiyorum. Yanliş anlamayin sadece sizin icin soylemiyorum bunu ama ortada bir sorun var. Hem de cok buyuk bir sorun. Bunu söyluyorsun uyariyorsun bak arkadasim boyle zorlanirsin yapamazsin bile bile girme bu yola sonunda uzuleceksin diye. Sonuç gider göz göre göre o adamla evlenir sonra salya sümük. Anlamak mumkun degil. Ne demek evlenecegin kadina o... pu demek? Kabahat sende adam basta sinyali çakmış mal demiş sana mal. Ne yaptiniz diye geri aramak neden? Bile isteye adamdan hakaret duymaya ugrasmissiniz üstelik bi hataniz olmamasina ragmen. Allah askina kizlar yapmayin kendinize bunu ya. Sirf evleneyim diye sizi hiç haketmeyen adamlara boyun egmeyin. Üç sene geç evlenirsin ama mutlu olursun sana uygun bir adamla. Daha basindasin yol ver gitsin adama seven insan sevdigine bu laflari kullanmaz. (Not: yakin zamanda bir arkadasimla ilgili yasadigim bir olay var ona istinaden yazdim bunlari dolmuşum affina siginiyorum o yüzden)
Nişanlınız hasta.merhabalar. ben daha 1 haftalık nişanlıyım.. benim derdim nişanlımın yüzük taktıktan sonra ben bir şey yaparken sana sormam sadece haber veririm her istedigimide yaparım demesiyle basladı. nişanlımın dayıoglunun baska sehirde düğünü vardı ve benden işten izin almamı istedi ve bende nişan için gecen hafta 2 gün izin kullandıgım için patronum izin vermiyor dedim. ısrar da etmedi zaten gel gel diye. sen gelmiyeceksen ben annemi bırakır akşama üzeri geri dönerim dedi. sonra dönmeyecegini söyledi nişanladıgımız günden beri dogru düzgün görüşemediğimiz için bende artık içlenmeye başlamıstım baskı yaptım bu aksam dön diye. bu iş bitti annemlede konustum. ben artık seni kaldıramıyorum deyip telefonu suratıma kapattı. neyse ertesi gün oldu yine ben aradım. ne yaptınız diye. dedem küçük bi kalp krizi geçirdi anjuya aldılar onun yanındayım dedi. ne zaman döneceksin buraya dedim. demez olsaydım. senin gibi güzel bir kızın bana bakmasını en basında anlamalıydım. senin çirkinligin huyundaymıs, huyun bozuk bi malsın dedi.dün annemi götürürken senin yüzünden aklım sende kaldıgı için kaza yapıyorduk ne için bir *rospu için ailemi öldürecektim dedi. hiç bi zaman sorumluluk sahibi olmadı benim tek istedigim sorumluluk sahibi biri olması ona göreyse benim ona köpek gibi tasma takmaya calısmam. durum bu arkadaslar bana bir şeyler söyleyin
kalp krizi geçirmiş dedesi ve siz ne zaman dönüyorsunuz demişsiniz. biraz olmamış . yanlış olmuş söylediğiniz .merhabalar. ben daha 1 haftalık nişanlıyım.. benim derdim nişanlımın yüzük taktıktan sonra ben bir şey yaparken sana sormam sadece haber veririm her istedigimide yaparım demesiyle basladı. nişanlımın dayıoglunun baska sehirde düğünü vardı ve benden işten izin almamı istedi ve bende nişan için gecen hafta 2 gün izin kullandıgım için patronum izin vermiyor dedim. ısrar da etmedi zaten gel gel diye. sen gelmiyeceksen ben annemi bırakır akşama üzeri geri dönerim dedi. sonra dönmeyecegini söyledi nişanladıgımız günden beri dogru düzgün görüşemediğimiz için bende artık içlenmeye başlamıstım baskı yaptım bu aksam dön diye. bu iş bitti annemlede konustum. ben artık seni kaldıramıyorum deyip telefonu suratıma kapattı. neyse ertesi gün oldu yine ben aradım. ne yaptınız diye. dedem küçük bi kalp krizi geçirdi anjuya aldılar onun yanındayım dedi. ne zaman döneceksin buraya dedim. demez olsaydım. senin gibi güzel bir kızın bana bakmasını en basında anlamalıydım. senin çirkinligin huyundaymıs, huyun bozuk bi malsın dedi.dün annemi götürürken senin yüzünden aklım sende kaldıgı için kaza yapıyorduk ne için bir *rospu için ailemi öldürecektim dedi. hiç bi zaman sorumluluk sahibi olmadı benim tek istedigim sorumluluk sahibi biri olması ona göreyse benim ona köpek gibi tasma takmaya calısmam. durum bu arkadaslar bana bir şeyler söyleyin
dün trafikte bir adamla tartışmıştım küçük yerde yaşadıgımız için kulagına gitmiş. bir de bunun için hakaret etti. sen rezilsin halbuki bana hakaret eden adam ve ben kendimi savundum uslubumu bozmadan. bana sen benim namusumsun o adamı bana göstereceksin yoksa bu nişanı atıcam dedi son lafı da bu olmuştuYapmak istediğiniz değil çoktan yapmış olmanız gereken bu. Tamam ailevi bir durum var. Kalp krizi geçirmiş bir dede ama hiç bir şey o lafı yemenizi gerektirmiyor. O kelime kullanılmamış bile olsa daha bir sürü hakaret var cümlelerinde.
dün trafikte bir adamla tartışmıştım küçük yerde yaşadıgımız için kulagına gitmiş. bir de bunun için hakaret etti. sen rezilsin halbuki bana hakaret eden adam ve ben kendimi savundum uslubumu bozmadan. bana sen benim namusumsun o adamı bana göstereceksin yoksa bu nişanı atıcam dedi son lafı da bu olmuştu
işten döndüğümde kesinlikle aileme bu konuyu açacagım ne olursa olsun artık geri dönüşü yok.Son lafı falan önemli değil. Bundan sonra o önemli değil. Ailenize durumu anlatın ve nişanı attığınızı söyleyin. Sonrada size verdiklerini kendilerine iade edin bitsin gitsin. Kimseye ne bir açıklama fırsatı verin ne de özür. Bu açıklanacak ve özürle tamir edilebilecek bir olay değil. Aileniz de kesinlikle bilsin.
Ay inanmiyorum yaaa şok oldummerhabalar. ben daha 1 haftalık nişanlıyım.. benim derdim nişanlımın yüzük taktıktan sonra ben bir şey yaparken sana sormam sadece haber veririm her istedigimide yaparım demesiyle basladı. nişanlımın dayıoglunun baska sehirde düğünü vardı ve benden işten izin almamı istedi ve bende nişan için gecen hafta 2 gün izin kullandıgım için patronum izin vermiyor dedim. ısrar da etmedi zaten gel gel diye. sen gelmiyeceksen ben annemi bırakır akşama üzeri geri dönerim dedi. sonra dönmeyecegini söyledi nişanladıgımız günden beri dogru düzgün görüşemediğimiz için bende artık içlenmeye başlamıstım baskı yaptım bu aksam dön diye. bu iş bitti annemlede konustum. ben artık seni kaldıramıyorum deyip telefonu suratıma kapattı. neyse ertesi gün oldu yine ben aradım. ne yaptınız diye. dedem küçük bi kalp krizi geçirdi anjuya aldılar onun yanındayım dedi. ne zaman döneceksin buraya dedim. demez olsaydım. senin gibi güzel bir kızın bana bakmasını en basında anlamalıydım. senin çirkinligin huyundaymıs, huyun bozuk bi malsın dedi.dün annemi götürürken senin yüzünden aklım sende kaldıgı için kaza yapıyorduk ne için bir *rospu için ailemi öldürecektim dedi. hiç bi zaman sorumluluk sahibi olmadı benim tek istedigim sorumluluk sahibi biri olması ona göreyse benim ona köpek gibi tasma takmaya calısmam. durum bu arkadaslar
Ve hala evlenmeyi mi düşünüyorsun acaba?merhabalar. ben daha 1 haftalık nişanlıyım.. benim derdim nişanlımın yüzük taktıktan sonra ben bir şey yaparken sana sormam sadece haber veririm her istedigimide yaparım demesiyle basladı. nişanlımın dayıoglunun baska sehirde düğünü vardı ve benden işten izin almamı istedi ve bende nişan için gecen hafta 2 gün izin kullandıgım için patronum izin vermiyor dedim. ısrar da etmedi zaten gel gel diye. sen gelmiyeceksen ben annemi bırakır akşama üzeri geri dönerim dedi. sonra dönmeyecegini söyledi nişanladıgımız günden beri dogru düzgün görüşemediğimiz için bende artık içlenmeye başlamıstım baskı yaptım bu aksam dön diye. bu iş bitti annemlede konustum. ben artık seni kaldıramıyorum deyip telefonu suratıma kapattı. neyse ertesi gün oldu yine ben aradım. ne yaptınız diye. dedem küçük bi kalp krizi geçirdi anjuya aldılar onun yanındayım dedi. ne zaman döneceksin buraya dedim. demez olsaydım. senin gibi güzel bir kızın bana bakmasını en basında anlamalıydım. senin çirkinligin huyundaymıs, huyun bozuk bi malsın dedi.dün annemi götürürken senin yüzünden aklım sende kaldıgı için kaza yapıyorduk ne için bir *rospu için ailemi öldürecektim dedi. hiç bi zaman sorumluluk sahibi olmadı benim tek istedigim sorumluluk sahibi biri olması ona göreyse benim ona köpek gibi tasma takmaya calısmam. durum bu arkadaslar
evet sürekli farklıyız kültürlerimiz farklı diyen kendisiydi. birinin beni anlamısna sevindimKürt - Türk olarak belirtmesinin sebebini ben anladım. nişanlı olacak ama olamamış adam bunu kullanarak kıza farklıyız demiş. yani bunu sorun yapan siz değil anladığım kadarıyla o adam
ve ayrılın aklınız varsa bu adam normal değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?