- Konu Sahibi cikolatakizzz
- #21
ılk baslarda cok ınceydı dusuncelıydı hayatta agzından cıkmazdı boyle seyler
ama ne olduysa son donemlerde tum gıydıklerıme herseye karısmaya benı bogmaya basladı
maço dıyebılıırım galıba artık .
hatasını nasıl anlar..
Şahsen ben buraya yazan arkadaşlara katılmıyorum, cikolatakizz la da hiçbir bağlantım yok. Mantıken, AĞZINI KIRARIM kelimesi çok saygısız. Tamam eski konuyu açarak şakayı berbat etmiş olabilir ama bence sınırlarımızı korumasını bilmeliyiz.
Evet, saygı ya... Ben düşündüm, eşim nişanlıyken böyle birşey deseydi, en fazla ya hayatım yeter açmayalım demedim mi sana bu konuyu der, en fazla trip atardım. ağzını kırarım, yok ayağımın altına alırım, yok öldürürüm vs. ÇOK MAÇO..
Sonra, eşim bana böyle bir cümle sarf etse__??!! Ağzını kırarım dediği için özür dileyene kadar affetmezdim. ( konuyu açtığım için özür dilerim ama senin tepkin de çok abartıydı derim)
Nişan döneminde zaten erkekler kendilerini belli etmeye başlarlarmış çikolatakızz, istersen nişan dönemini az uzat, bakalım daha maço ne tepkiler saklıyor altında?
Hatasını anlaması için, bence sen özür dile. Kısa ve öz. Konuyu açmam hataydı evet ama senin söylemin çok abartı bir tepkiydi, ağzını kırarım ne demek? Yarın evlendiğimizde sinirinin boyutlarını kontrol edip edemeyeceğinden emin değilim, üzüldüm, de.