nişanlım bana senın agzını kırarım dedi :(

ılk baslarda cok ınceydı dusuncelıydı hayatta agzından cıkmazdı boyle seyler
ama ne olduysa son donemlerde tum gıydıklerıme herseye karısmaya benı bogmaya basladı :(
maço dıyebılıırım galıba artık .:(
hatasını nasıl anlar..

Şahsen ben buraya yazan arkadaşlara katılmıyorum, cikolatakizz la da hiçbir bağlantım yok. Mantıken, AĞZINI KIRARIM kelimesi çok saygısız. Tamam eski konuyu açarak şakayı berbat etmiş olabilir ama bence sınırlarımızı korumasını bilmeliyiz.

Evet, saygı ya... Ben düşündüm, eşim nişanlıyken böyle birşey deseydi, en fazla ya hayatım yeter açmayalım demedim mi sana bu konuyu der, en fazla trip atardım. ağzını kırarım, yok ayağımın altına alırım, yok öldürürüm vs. ÇOK MAÇO..

Sonra, eşim bana böyle bir cümle sarf etse__??!! Ağzını kırarım dediği için özür dileyene kadar affetmezdim. ( konuyu açtığım için özür dilerim ama senin tepkin de çok abartıydı derim)

Nişan döneminde zaten erkekler kendilerini belli etmeye başlarlarmış çikolatakızz, istersen nişan dönemini az uzat, bakalım daha maço ne tepkiler saklıyor altında?

Hatasını anlaması için, bence sen özür dile. Kısa ve öz. Konuyu açmam hataydı evet ama senin söylemin çok abartı bir tepkiydi, ağzını kırarım ne demek? Yarın evlendiğimizde sinirinin boyutlarını kontrol edip edemeyeceğinden emin değilim, üzüldüm, de.

Artık gerçek yüzünü göstermeye başlamış işte neden başlardaki gibi değil diye sorgulama boşuna başlarda o o değildi çünkü. Bu lafta ne var diyebilir çoğu kişi ama böyle böyle başlamıyor mu zaten saygısızlık. Eşinin kaba ve saygısız birisi olacağını görebiliyorsun değil mi ama şimdi nişanlısın daha bir durup düşünmeli.

bende hatalıyım evet ama işi agız burun kırmaya nasıl goturur

Pardon da nişanlım bana 'beni eski sevgililerinle karıştırma' deseydi ben de o denli sert bir cevap illa ki verirdim...
Sanki buna yeltenmiş gibi konuşuyorsunuz, evet cümle kesinlikle hoş değil ama beyefendi demek ki kısasa kısas bir insan.
Canını yaktınız o sözle, o da sizinkini.
Anlamadım yani, ben mi çok laubaliyim, sizler mi aşırı düzgün üsluplara sahipsiniz...:44:

Evimde büyürken sık sık duyduğum laflardan biri' kırarım bacaklarını' idi.
E kırdılar mı ya da bu söz salt olarak mı alınmalı şimdi, o kısmı kavrayamadım.

Kırmak ne demek yerine düzgünce konuşmayı seçip, bu tarz ifadeleri ona hiç yakıştıramadığınızı ve aklınızda soru işaretleri bıraktığını bir güzel açıklasanız nasıl olur?
Çünkü bu cümleye küsülüp trip yapılmaz, oturulup konuşulması belirli sınırların çizilmesi gereken bir cümledir bu, ciddidir.
En güzeli geleceğiniz adına aranızda belirli saygı sınırlarını iki taraflı olarak çizmek ve basit konulara mahal vermemek olacaktır.
Özür dilemesini beklemek, yok konuşmamak vs durumlar aslında sizin ciddiyetsizliğini gösterir.

Son düzenleme:
Evlilik ne zaman bilemiyorum ama yakın tarihlerdeyse, ertelemekte fayda var...
Anladığım kadarıyla köprüyü geçene kadar ayı dayı olmuş...
Dikkatli olup gözlemlemekten başka yapabileceğin bir şey yok.

Böyle bir şey duysam dediğine bin pişman ederdim herhalde :117:

Ben ne demiş olursam olayım.Olabilir boşluk anında insanın ağzından çok şey çıkabilir fakat tehditvari bir karşılık verirse oturup bir daha düşünürüm.

Benim ağzımı kırmayı düşünecek cesareti nereden buluyor diye.

Ne demiş olursan ol böyle bi tepki vermesi çok yanlış. Senin söylediğin şeyde hiç hoş bir şey değil ama ağzını kırarım da ne demek daha şimdiden bir kavgada böyle davranıyorsa ileride kim bilir nasıl olur... :50:

hala o adamla nişanlı kaldığına inanamıyorum senın konularını biliyorum da değişiklik yok cesaret yok annen bir yandan nişanlın bir yandan cendereye almışlar

kötüsü buna itirazın yok

gerçekten kırsa ağzını yıne de ayrılmazsın.

yapılan yorumlara şaştım kaldım,ne var ki bunda amma da büyüttün modu:52:
oldu olacak özür dilesin nişanlısından
herşeyden önce köprüyü geçtik ayıya dayı diyelim hesabı 'bundan sonra benim istediklerimi giyeceksin ne demek ya,kimsin sen
moda ikonu musun,tasarımcı mısın,stil danışmanı mısın???
bu hali için maço,umarım hatasını anlar demişsin ama sen buna gram ihtimal veriyor musun???
Üstünde iktidar kurmak ona görekötü bir şey mi ki onu hata olatak nitelendirecek???
bu şekilde bir ömür geçer mi????

şimdi nasolsa nişanlısın ya elin kolun bağlı zannediyodur,
bi insan karşısındakinin eli kolu bağlı olduğunu düşünüyorsa ona yapamayacağı şey yoktur.Senin konunla ilgili değil ama örnek vermek istiyorum 'dayak yiyorum ama iki çocuğum var,ailem sahip çıkmıyo,ayrılamam' diyen kadın 'aldatılıyorum kesin ayrılacam' diyebilir mi??? yani kadının nasolsa gidemeyeceğini bilen erkek ona karşı yapılmayacak ne varsa içi rahatlıkla yapabilir çünkü kadını kafesinden uçamayan kuş olarak görür...Benim acemi sosyolog olarak çıkarımım budur

bence senin bu adama avucunun içinde olmadığını göstermen gerekir,blöf yapabilirsin ya da başka bişey...
Elinden bir andan hiç acımadan uçabileceğini bilsin yeter
o onun aklını başına getirir bence!

şimdiden böyle konuşuyorsa evlenince neler yapar/söyler tahmin edemiyorum...:47: sakın taviz verme..

Önceleri en maçolar bile kibar saygılı olabilir zaman geçtikçe asıl yüzleri ortaya çıkar.

Sonradan pişman olmamak için biraz daha deneyin bakalım ama şimdiden böyle baskıya kalkıyorsa ve bu tür tepkiler veriyorsa evliliğin nasıl olacağı görünüyor demektir.
Eskilerden söz etmeye ben de çok kızarım ama bu şekilde ağzını kırarım demesiyle kişiliğini göstermiş. Uyarmanın çok daha iyi yolları vardır.

nişanlının niyetini ne manada dediğini en iyi sen bilirsin.

eşim bazen benle ilgilenmediğinde, seni döve döve yorulmak istiyorum. kafanı duvara vurup beynini akıtmak istiyorum. vs derim. ha gerçekten yapmak istiyorum o anda ama o şaka sanıyor tabii. :1: bazen eyleme de döküyorum. kafasına vuruyorum, saçını çekiyorum, ısırıyorum iyi ki erkek değilim yoksa kadın durmazdı benle.

cok uzgunum cok moralım bozuk kızlar
nısanlımla şakalaşırken, bana bundan sonra ben ne ıstersem onu gıyeceksın, dedı
bende (eskı kızarkadası onun her dedıgını yapan bırıymıs)
bende dedım kı ben senın eskı kız arkadasın degılım, nerde ne gıyecegımı bılırım dedım
o da bana bıdaha gecmısımı açarsan senın agzını kırarım dedı
şoktayım hıc boyle bırı degıldı..
çok kotuyum ne yapmalıyım yardım edın :((
gecmısı acman hıc hos deıl ama nısanlının boyle demesı hıc hıc hos deıl. bu evlılık ısını bı dusun derim daha nısanlıyken bu kadar rahat bı sekılde azını kırarım dıyen ınsan evlendıkten sonra uygulamaya gecebılır :26:

Bunda bu kadr abartılacak bir durum yok bence.
Dediyse dedi.
Ne var bunda?
Gören de çok büyük hakaret etti sanacak. :ssz:

Bu kadar büyük tepki verilecek bir şey yok bence. Şakalaşırken birden bire eski sevgilisinin meselesi açılınca şaşırıp söylemiş olabilir. Saygısını kaybetmiş adamlar neler neler söylüyo sevgililerine, ağzını kırarım çok kibar kalır...
bu ne saçma yorum bu sadece biri kızlar nasıl buyutulmez allah aşkına!... yuh ya nasıl bir zihniyet olmuş böyle oldu dövsun ozaman :53: Ya yapmayın ne varı mı var bunun Ben olsam Ne diyorsun sen derim . hatta ayrılırım bile allah allah eski sevgilisinden ne Sıkıntısı varmış böyle konuşmuş.. Allah alllah

Son düzenleme:
Giyim tarzınıza karışması rahatsız etti beni.
Konuşma tarzı da.
bir şeyi söylemenin 40 yolu vardır.
Sinirlenmiş miş.
Çok öfkelendiğinde ne olacak peki?
Biraz deneyin bence nişşanlınızı.
Zaten sizi çok rahatsız etmese konu açmazdınız diye düşünüyorum.
Hemen evlenmeyin ve bi nabzına bakın nişanlınızın.

ya alay olarak anlama konu sahibi haddim degil de
ben de sevgilime bazen agzını burnunu dagıtırım diyorum:27:
ama saka yollu tabi.siz de sakalasırken gecmiş ya
o da belki öyle söylemiştir.:44:

Tüm konuşma önemli aslında. Şahsen onu giyme bunu giyme cümleleri bile kişiye saygısızlıktır. Sonuçta aklı başında, olgun bir adam evlendiği kadının nasıl giyeneceğini bilir. Benim babam bile 22 yaşıma kadar kızım onu giyme diye emir cümlesi kullanmamıştır, en kötü "o olmamış sanki" der. Şu hayatta en illet olduğum şey emir cümleleridir, aksine yapasım geliyor. Çünkü akrep burcu olarak bastırılmayı hiç sevmiyorum. Eğer o konuda ciddiyse ilerde sana açıksan kapanacaksın da der rahatça...

Bence al karşına daha şimdiden ufacık şeyde saygımızı kaybedeceksek, ben sana nasıl güvenip de evet diyeyim de.

Valla yukarıda bi'arkadaş küçükken ailem de bacaklarını kırarım derdi, kırdılar mı sanki demiş ama benim de ablam küçükken kızınca salak mısın!!! derdi sırıtırdım. Şimdi sevgilim salak dese "salak sevdiğine göre senin de pek zeki olduğun söylenemez demek ki " der yürür giderim.

Evlilik başka bir boyut. Daha sevgililik, nişan, söz arifesinde saygı gidiyorsa o iş sakat:44:

valla şaştım kaldım, sinirden söylemiştir sen de hatalısın vs gibi yorumlar gelmiş, Allah aşkına hangimiz sevgilimize eşimize nişanlımıza eski sevgilileri üzerinden şaka ya da gerçek takılmamışızdır, kaldıki bu konunun başı giyim üzerine bundan sonra ben ne dersem onu giyeceksin ne demek,sinirden tehdit eder sinirden döver sinirden hakaret eder bizde ezikliğimizden mazeret bulmaya çalışırız bu erkekler bu yüzden bu kadar hoyrat

Back
X