- Konu Sahibi cikolatakizzz
Tüm konuşma önemli aslında. Şahsen onu giyme bunu giyme cümleleri bile kişiye saygısızlıktır. Sonuçta aklı başında, olgun bir adam evlendiği kadının nasıl giyeneceğini bilir. Benim babam bile 22 yaşıma kadar kızım onu giyme diye emir cümlesi kullanmamıştır, en kötü "o olmamış sanki" der. Şu hayatta en illet olduğum şey emir cümleleridir, aksine yapasım geliyor. Çünkü akrep burcu olarak bastırılmayı hiç sevmiyorum. Eğer o konuda ciddiyse ilerde sana açıksan kapanacaksın da der rahatça...
Bence al karşına daha şimdiden ufacık şeyde saygımızı kaybedeceksek, ben sana nasıl güvenip de evet diyeyim de.
Valla yukarıda bi'arkadaş küçükken ailem de bacaklarını kırarım derdi, kırdılar mı sanki demiş ama benim de ablam küçükken kızınca salak mısın!!! derdi sırıtırdım. Şimdi sevgilim salak dese "salak sevdiğine göre senin de pek zeki olduğun söylenemez demek ki " der yürür giderim.
Evlilik başka bir boyut. Daha sevgililik, nişan, söz arifesinde saygı gidiyorsa o iş sakat:44:
kaldıki kırarım demeyle kırılıyo mu sanki diye basite indirgersek her türlü hakareti etsin o zaman, ağza alınmıcak laflar dahil, o diyince öyle olmuyo nasılsa diyip gülüp geçelim, arsızlaşalım