nişanlım başka kızla göz göze

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

merveokumussssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2021
27
4
1
33
Nişanlım ve iş arkadaşlarıyla dışarıda buluştuk. Daha önceden de iş yerindeki bir kızı bana sürekli övüyordu .rahatsız olduğumu dile getirmeme rağmen buluştuğumuz gün kızın gözleri nişanlımdaydı kız bakınca nişanlım da kıza bakıyordu 5 sn boyunca bakıyorlardı birbirlerine ve bu durum eve gidene kadar oldu .ben yüzüğü attım suratına oda yanlış anladın diye bağırdı çağırdı.Arkadaşlar ben mi kuruntu yapıyorum onlar mı yanlış yapıyor. yardım edin çıkılmaz durum içindeyim

Kesinlikle yanlış anlama olamaz sakın dönme ben döndüm aptallık ettim ama o hep bana ihanet etmiş şimdi boşanıyoruz ilerde daha çok başın ağrır benimki hala inkar ediyor beni yalancılıkla akli dengemin bozuk olduğu ile suçluyor kadınlar gerçekten hissediyor sakın hata yapma sende benim gibi

Bir de seni suçlayarak, hakaret ederek üste çıkıyorsa sen %100 haklısın demek bu. Pisliğinde boğulsun, asla tükürdüğünü yalayan sen

Senin gibi vizyonsuz leş birini koluma takmam neyse ki ne olduğunu gösterdin gidip şükür namazı kılıp sadaka dağıtayım diyeydin
annesinin üstüne yemin edince senin şerefine bişi diyemem sana güvenmesem seni serbest bırakmazdım dedim.o anki sinirle patladım karakterine laf ettim ama o kızın yaptığı davranışlar hoş değil ben bunu kadınlık gururuma yediremem dedim.Nişanlım da evlensek bile bizden olmaz artık dedi

bana söyledi sen nasıl bir fesat insansın sen beni bu konuma sokamazsın gerçek yüzünü gördüm asıl ben senin gibi zihniyetle evlenmem diyip oda yüzüğü çıkardı attı.
oooo tam suçlu erkek psikolojisi. Ayrılmakla iyi yapmışsınız

Bi kadın görüyorsa hissediyorsa doğrudur bence ya en azından bende böyle oldu her zaman yanılma payım olmadı hiç ne hissetiyem doğru çıktı utanmadan birde fesat mı diyor sana koşarak uzaklaş bu adamdan ileride evlendiğinde aldatma potansiyeli çok yüksek gibi duruyor

annesinin üstüne yemin edince senin şerefine bişi diyemem sana güvenmesem seni serbest bırakmazdım dedim.o anki sinirle patladım karakterine laf ettim ama o kızın yaptığı davranışlar hoş değil ben bunu kadınlık gururuma yediremem dedim.Nişanlım da evlensek bile bizden olmaz artık dedi
dünden hazırmış sepet havası oynamaya...boşver kardeşim, sen kendi yoluna bak, bununla bir yola çıkılmazmış nitekim.

Bi kadın görüyorsa hissediyorsa doğrudur bence ya en azından bende böyle oldu her zaman yanılma payım olmadı hiç ne hissetiyem doğru çıktı utanmadan birde fesat mı diyor sana koşarak uzaklaş bu adamdan ileride evlendiğinde aldatma potansiyeli çok yüksek gibi duruyor
o beni whatsapptan silmiş ama instegramda resimlerimiz duruyor oradan silmemiş beni şu saatten sonra bekleyip takmamak mı yoksa her yerden silmek mi gerek

o beni whatsapptan silmiş ama instegramda resimlerimiz duruyor oradan silmemiş beni şu saatten sonra bekleyip takmamak mı yoksa her yerden silmek mi gerek
Sil gitsin
İnstagramdan silmeye henüz vakti olmamıştır
Malum büyük ihtimalle aynı zamanlarda diğer kızla da görüşüyor 🙄

Nişanlım ve iş arkadaşlarıyla dışarıda buluştuk. Daha önceden de iş yerindeki bir kızı bana sürekli övüyordu .rahatsız olduğumu dile getirmeme rağmen buluştuğumuz gün kızın gözleri nişanlımdaydı kız bakınca nişanlım da kıza bakıyordu 5 sn boyunca bakıyorlardı birbirlerine ve bu durum eve gidene kadar oldu .ben yüzüğü attım suratına oda yanlış anladın diye bağırdı çağırdı.Arkadaşlar ben mi kuruntu yapıyorum onlar mı yanlış yapıyor. yardım edin çıkılmaz durum içindeyim
İyi yapmışsın, ne demek nişanlının yanında başka kadının gözlerinin içine bakmak? Bence öncesinde de aralarında muhakkak bir şeyler oldu ve sen bilmiyorsun. Bu adamla evlenilmez, o kadın olmasa bile başka kadın müsveddeleri yüzünden çok yorulursun. İkisi de terbiyesiz ahlaksız.

Kız ne beklemesi hala beklentin mi var bu adamdan engel sil her yerden

şimdi bakış var bakış var

dün bir arabanın içerisinde gidiyorduk telefon çaldı ve ekranda bir isim belirdi

şoförü arayan kişi özetle, arka koltuğun sağında oturuyordum solunda oturan ile göz göze baktık

şimdi bu kişi bunu neden aradı gibi bir bakıştı bizimki o arayanı iş ile ilgili tanıyorduk, diğeri akrabaydı vs

işyerindeki toplu yemeklerde de böyle imalı bakışlar olabilir ama rahatsız oldu iseniz güzelce konuşmakta fayda vardı

karşı tarafın tavırları çok çirkin inceldiği yerden kopsun zira siz barışsanız da bu fikir hep aklınızda kalacak

şimdi bakış var bakış var

dün bir arabanın içerisinde gidiyorduk telefon çaldı ve ekranda bir isim belirdi

şoförü arayan kişi özetle, arka koltuğun sağında oturuyordum solunda oturan ile göz göze baktık

şimdi bu kişi bunu neden aradı gibi bir bakıştı bizimki o arayanı iş ile ilgili tanıyorduk, diğeri akrabaydı vs

işyerindeki toplu yemeklerde de böyle imalı bakışlar olabilir ama rahatsız oldu iseniz güzelce konuşmakta fayda vardı

karşı tarafın tavırları çok çirkin inceldiği yerden kopsun zira siz barışsanız da bu fikir hep aklınızda kalacakse

Kesinlikle doğru hissetmişsiniz. Öyle bir ortamda bakışma olmasa bile aradaki elektrik hissedilir, kaldıkı bakışma da var. Bu modeller, sonuna kadar inkar eder. Annesinin üstüne yemin ettiyse hele kesin yalan söylüyor. Çocuğu olsa onun da üstüne yemin eder. Tamamen suçluluk psikolojisi. Sakın geri dönme, her yerden sil, engelle. Kurtulduğuna şükret. Kaldı ki ben öyle kıskanç, her şeyden nem kapan, araştıran bir insan değilimdir ama bu durumda kesinlikle doğru hissetmişsin diyorum.

Az ötede oynasın

bana allah belanı versin nasıl böyle bir şey düşünüyorsn dedi.sen benim şerefime laf edemezsin dedi bende seni bilmem güvenrek bu yola girdim o kızın bakışları boş değildi dedim .ve o kızdan rahatsız olduğumu bile bile bunları nasıl yapabiliyorsn dedim sen fesat düşünüyorsn asıl yüzünü gördüm iyi ki evlenmemişim seninle dedi

bana allah belanı versin nasıl böyle bir şey düşünüyorsn dedi.sen benim şerefime laf edemezsin dedi bende seni bilmem güvenrek bu yola girdim o kızın bakışları boş değildi dedim .ve o kızdan rahatsız olduğumu bile bile bunları nasıl yapabiliyorsn dedim sen fesat düşünüyorsn asıl yüzünü gördüm iyi ki evlenmemişim seninle dedi
Siz gördüğünüz bakışmaları sormakta çok haklısınız. Onun size verdiği tepki fazla,saygısız, değer vermiyor gibi.

Keske biraz daha bekleseydin ama takipte kalmayi da surdurseydin.Sonunda,yanlis anladin bile diyemiyecek kivama geldiginde de defetseydin.Simdi 1000 turlu dil doker sana,belki o kizi bile getirebilir karsina.
Eger o yuzugu tekrar takmayi dusunmeye bile yelteneceksen en az 3 defa dusun derim ben.
Baska bir kizin ovulme konusu,ustelik ben rahatsiz oldugumu dile getirmisken cok yersiz ve gereksiz olmus.Amaci ne,neyin pesinde,seni kendisinden uzaklastirmak icin mi cabaliyor,kiskanman icin mi bu sekilde davraniyor.Ne olursa olsun her turlu sacma geldi bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X