• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım başka kızla göz göze

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

merveokumussssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2021
27
4
1
32
Nişanlım ve iş arkadaşlarıyla dışarıda buluştuk. Daha önceden de iş yerindeki bir kızı bana sürekli övüyordu .rahatsız olduğumu dile getirmeme rağmen buluştuğumuz gün kızın gözleri nişanlımdaydı kız bakınca nişanlım da kıza bakıyordu 5 sn boyunca bakıyorlardı birbirlerine ve bu durum eve gidene kadar oldu .ben yüzüğü attım suratına oda yanlış anladın diye bağırdı çağırdı.Arkadaşlar ben mi kuruntu yapıyorum onlar mı yanlış yapıyor. yardım edin çıkılmaz durum içindeyim

Nişanlım ve iş arkadaşlarıyla dışarıda buluştuk. Daha önceden de iş yerindeki bir kızı bana sürekli övüyordu .rahatsız olduğumu dile getirmeme rağmen buluştuğumuz gün kızın gözleri nişanlımdaydı kız bakınca nişanlım da kıza bakıyordu 5 sn boyunca bakıyorlardı birbirlerine ve bu durum eve gidene kadar oldu .ben yüzüğü attım suratına oda yanlış anladın diye bağırdı çağırdı.Arkadaşlar ben mi kuruntu yapıyorum onlar mı yanlış yapıyor. yardım edin çıkılmaz durum içindeyim
tekrar takmayın o yüzüğü net olun

Konu yanlış yere açılmış bdv de daha çok gören olur Mune Mune abla düzeltebilir misin?

Çok sinir bozucu durumlar bunlar Allah yardımcınız olsun bende nişanlıyken farklı bi türünü yaşadım ama tek taraflıydı eşimden öyle bişey görmedim kardeşinin kız arkadaşı bazı beni rahatsız edici hareketler yapıyordu beni çıldırtmak için elinden geleni yaptı ben söyledim o zaman eşime rahatsız olduğumu onlar evlenecek nasıl böyle şeyler konduruyosun kardeşimin eşi olacak dedi sonra kız bıraktı terk etti seni beğenmiyordum zaten çirkinsin felan demiş başka şeylerde söylemiş anlatmak istemiyorum eşim 1 yıl özür diledi bana iki taraflı olsa affedemezdim benim için önemli olanda anlamış olmasıydı affettim o durumu

Keşke az bekleseydin, şimdi elinde doğru düzgün delil yokken aklın da karışacak o yüzüğü geri takacaksın. Adam daha dikkatli olacak.
kafam o kadar çok karışık ki annesinin üstüne yemin etti iyi ki senin suratını şimdi gördüm nasıl bir zihniyetsin Allah belanı versin dedi bana. bu bakışlar boş değil bir kadın anlar hisseder dedim.

kafam o kadar çok karışık ki annesinin üstüne yemin etti iyi ki senin suratını şimdi gördüm nasıl bir zihniyetsin Allah belanı versin dedi bana. bu bakışlar boş değil bir kadın anlar hisseder dedim.
iyi ki senin suratını şimdi gördüm nasıl bir zihniyetsin Allah belanı versin dedi bana.
Bunu sizemi söyledi asıl o kendi suratını belli etmiş napacak tın çok güzel bakıştınız helal olsun mu diyecektiniz sen bilirsin canım ama hiç hoş şeyler değil bunlar daha şimdiden bide suç bastırmak için hakaret etmiş resmen

Iyi yapmışsın. Flortoz bIri bence böyle yaptığına göre.

Çok iyi olmuş bende senin ne renk olduğunu gördüm. Çok şükür evlenseydim geç gorseydim bide ne yapardım çok şükür diyeydin :kızgın:

Şu bela okuma olmasa abartmışsınız derdim ama belli ki bir şeyler var ki suçunu bastırıyor bela okuyarak

Bir de seni suçlayarak, hakaret ederek üste çıkıyorsa sen %100 haklısın demek bu. Pisliğinde boğulsun, asla tükürdüğünü yalayan sen olma.

Bunu sizemi söyledi asıl o kendi suratını belli etmiş napacak tın çok güzel bakıştınız helal olsun mu diyecektiniz sen bilirsin canım ama hiç hoş şeyler değil bunlar daha şimdiden bide suç bastırmak için hakaret etmiş resmen
bana söyledi sen nasıl bir fesat insansın sen beni bu konuma sokamazsın gerçek yüzünü gördüm asıl ben senin gibi zihniyetle evlenmem diyip oda yüzüğü çıkardı attı.

bana söyledi sen nasıl bir fesat insansın sen beni bu konuma sokamazsın gerçek yüzünü gördüm asıl ben senin gibi zihniyetle evlenmem diyip oda yüzüğü çıkardı attı.
Senin gibi vizyonsuz leş birini koluma takmam neyse ki ne olduğunu gösterdin gidip şükür namazı kılıp sadaka dağıtayım diyeydin

Oha afedersiniz ama çok ta şaşırmamak lazım.
Klasik aldatan erkek;

önce inkar, yok aşkım yapar mıyımlar,
sonra karşı tarafa sen manyaksın, kuruyorsun, uyduruyorsun, suçlamasıyla manipule etme çalışması.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X