• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım başka kızla göz göze

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

merveokumussssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2021
27
4
1
32
Nişanlım ve iş arkadaşlarıyla dışarıda buluştuk. Daha önceden de iş yerindeki bir kızı bana sürekli övüyordu .rahatsız olduğumu dile getirmeme rağmen buluştuğumuz gün kızın gözleri nişanlımdaydı kız bakınca nişanlım da kıza bakıyordu 5 sn boyunca bakıyorlardı birbirlerine ve bu durum eve gidene kadar oldu .ben yüzüğü attım suratına oda yanlış anladın diye bağırdı çağırdı.Arkadaşlar ben mi kuruntu yapıyorum onlar mı yanlış yapıyor. yardım edin çıkılmaz durum içindeyim

Siz gördüğünüz bakışmaları sormakta çok haklısınız. Onun size verdiği tepki fazla,saygısız, değer vermiyor gibi.
artık sevgisi kalmamış bana karşı saygıdan bana ağır cümleler kurmuyormuş.Ailesine söyleyecekmiş şerefiz konumuna soktu beni diyecekmiş bu kızı başınıza bela etmeyin diyecekmiş

artık sevgisi kalmamış bana karşı saygıdan bana ağır cümleler kurmuyormuş.Ailesine söyleyecekmiş şerefiz konumuna soktu beni diyecekmiş bu kızı başınıza bela etmeyin diyecekmiş
İnanma, yeni yeri garanti ondan bu efelikler.

Nişanlım ve iş arkadaşlarıyla dışarıda buluştuk. Daha önceden de iş yerindeki bir kızı bana sürekli övüyordu .rahatsız olduğumu dile getirmeme rağmen buluştuğumuz gün kızın gözleri nişanlımdaydı kız bakınca nişanlım da kıza bakıyordu 5 sn boyunca bakıyorlardı birbirlerine ve bu durum eve gidene kadar oldu .ben yüzüğü attım suratına oda yanlış anladın diye bağırdı çağırdı.Arkadaşlar ben mi kuruntu yapıyorum onlar mı yanlış yapıyor. yardım edin çıkılmaz durum içindeyim
Kuzum gözlerde astigmat miyop vs bi rahatsizlik yoksa ne gorduysen o dur ...birak boyle kasi gozu oynayanlari evlenince de yapar daha iyisi karsina cikar

Sevmiyor bence de.Üstelik ayrılık için de iyi bir bahane olmuş ona diye düşündüm.

çok da seviyorum bir yandan da gitmesin istiyorum inanmak istiyorum :KK43:
ohoo adam üste çıkmasa küfretmese tekrar yüzüğü takacaksın belli ki...hissetmişsin ve doğru olanı yapmışsın. adam da fırsat bu fırsat bitirmek istediğini belli etmiş zaten. asla arkana bakma. ne halleri varsa görsünler. hayat boyu içindekişüpheyle evliliğe devam edebilir misin? kendine yazık edersin.

Son mesajlarınla hersey ortada adam suan kurtulduguna mutludır ne yazık ki 🤷‍♀️
Kurtulduguna derken sende problem yok. Problemın ta kendısi eski nişanlın. Tamda hissettıgın gıbı aralarında birşey var bencede.. Aksi olsaydı öyle olmadıgını ispat etmeye calısırdı ama adamın verdıgı tepkılere bak.. Sogumusmus ne yapmıssında senden soguyacakmıs?

Son mesajlarınla hersey ortada adam suan kurtulduguna mutludır ne yazık ki 🤷‍♀️
Kurtulduguna derken sende problem yok. Problemın ta kendısi eski nişanlın. Tamda hissettıgın gıbı aralarında birşey var bencede.. Aksi olsaydı öyle olmadıgını ispat etmeye calısırdı ama adamın verdıgı tepkılere bak.. Sogumusmus ne yapmıssında senden soguyacakmıs?
Ben onu şerefsiz konumuna soktuğum için sevgisi kalmamış ben o kıza takmışım kuruntu yapıyormuşum sadece saygı kalmış bunun için de bana ağır cümleler kurmuyormuş. Ailesine bu kız bana şerefsiz muamelesi yapıyor diyecekmiş ve benden uzak durmaları gerektiğini söyleyecekmiş

Ben onu şerefsiz konumuna soktuğum için sevgisi kalmamış ben o kıza takmışım kuruntu yapıyormuşum sadece saygı kalmış bunun için de bana ağır cümleler kurmuyormuş. Ailesine bu kız bana şerefsiz muamelesi yapıyor diyecekmiş ve benden uzak durmaları gerektiğini söyleyecekmiş
Ayrılmak istiyormuş aslında, bana biraz bahane gibi geldi. Gerçekten değer veren, yürütmek isteyen biri böyle bir tepki vermez asla.

Tekrar yazıyorum inan senin bir sucun yok. Şöyle düşün aynı şekilde o senın erkek arkadasınla bakısını yakalasaydı sana söyleseydı ama sen masum olsaydınsen ne yapardın? Sogurmuydun ondan acıklamaya mı calısırdın? Uzak dursunlar inan çok daha iyi kurtulmus olursun hala üste cıkıyor ayrılıgı sana yıkmaya calısıyor

Ailesine söyleyeceği bahaneyide bulmuş oldu sevin canım bence bundan kurtulduğuna sen inan evlilik daha zor olurdu böyle biriyle

Ailesine söyleyeceği bahaneyide bulmuş oldu sevin canım bence bundan kurtulduğuna sen inan evlilik daha zor olurdu böyle biriyle
Evliliğe çok az zaman kalmışken kendi de çok istekliydi şimdi bu nereden çıktı böyle artık ben mi yanlış yapıyorum diye kendimi suçluyorum

Şeref ne alaka ya. Bu kadar abartı tepkiye, anne üzerine yemine ne gerek var. Yanlış anlamışsın öyle bir şey yok de geç. Suçlu psikolojisi değilse tabi. Sanki nişanlısından ayrılıp iş arkadaşına yazan insan dünya üzerinde hiç varolmadı. Gayet de şüphelenilebilir bir şey.

Evliliğe çok az zaman kalmışken kendi de çok istekliydi şimdi bu nereden çıktı böyle artık ben mi yanlış yapıyorum diye kendimi suçluyorum

Lütfen yazdığınız yorumlara tekrar bakın.Adam sizden kurtulduğu için mutlu,sadece aklınca diğer kızla kesin birlikte oluncaya kadar sizinle vakit geçirecekti olay bu kadar.Allah belanı versinlere falan çekmiş bakın hemen olayı,suç bastırıyor.
Bir insan boş yere başka bir insanı sürekli övmez.Ortamda da sürekli bakıştılar demişsiniz,daha ne istiyorsunuz emin olmak için ? Sakın geri dönmeyin,engeli basın gitsin.

haklısın. Tabi ki bakılır hemen geri çekilir ,5 saniye bakmak nedir?, sürekli övmesi zaten rahatsız edici iyi yapmışsın.

Bu arada hiçbir erkek bana bela okuyamaz, nasıl olur da sakin sakin yanıt veriyorsunuz basın engeli gitsin.

kafam o kadar çok karışık ki annesinin üstüne yemin etti iyi ki senin suratını şimdi gördüm nasıl bir zihniyetsin Allah belanı versin dedi bana. bu bakışlar boş değil bir kadın anlar hisseder dedim.
Karisini aldattigina butun köyün sahit oldugu bir akrabamiz, çocugunun ustune yemin edip edip kadini kandiriyordu.
Erkeklerin yeminden anladiklariyla bizim yeminden anladigimiz çok farkli bence.
Aklinizda azicik bile soru isareti varsa geri dönmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X