- 5 Aralık 2022
- 1.843
- 1.486
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
EvetHer bayram böyle geziyorlar mi?
Planımız vardı sğrekli kayınpedrrin şuraya da gidelim demesi yüzünden iptal olduNe olmuş bir günde size yarım saat kaldıysa diğer günler sizin değil mi?
Ben belirli akrabalark gezmekten gocunmam halalar dayılar amcalar dedeler vs olsun ama gerisi bana saçma geliyor banane kayınpederimin kuzenindenCanım eğer istemiyorsan gitmemelisin. Gittin ve sürekli başka bir yer çıktıysa oraya da ben yoruldum ve böyle şeyleri pek sevmiyorum diyip nişanlını alıp gitseydin. Aklıma benim eşimin ailesi geldi onlarda böyle emrivaki gezdirmeyi severler ama ben gitmem , gidersekte arabada beklerimki anlasınlar emrivaki yapmamayı. Sonra eşim anlar ve biz gideriz , hiç kavga ya da tartışma konusu da olmadı. Herkes kendi istedigini yapıyor ve mutlu. Eğer nişanlın çok gezmek istiyorsa sen eve dön onlar gezsin yanindasin diye vakit geçirdiğini zannetmiştir erkek beyni biraz düz işliyor bahhahaa
Siz nişanlıyken niye gezdiniz?
Valla canım ele karışınca böyle oluyor. Bende evlendiğimden bu yana ilk bayramım tüm bayram boyunca akrabalardaydık. Alışman lazım böyle şeylerePlanımız vardı sğrekli kayınpedrrin şuraya da gidelim demesi yüzünden iptal oldu
İşte konu bu istemediğin yere emrivaki yapılması. Hoşlanmıyorum tanımadığım uzak olduğum insanlarin yanına gitmekten diyip yanlarından ayrilabilirsin.Ben belirli akrabalark gezmekten gocunmam halalar dayılar amcalar dedeler vs olsun ama gerisi bana saçma geliyor banane kayınpederimin kuzeninden
Niye gezmeyeyim nişanlım da benim halama teyzeme ve babaanneme geldi ama gidip babamın kuzenlerine gitmedikSiz nişanlıyken niye gezdiniz?
İlk defa olduğu için bişey diyemedimİşte konu bu istemediğin yere emrivaki yapılması. Hoşlanmıyorum tanımadığım uzak olduğum insanlarin yanına gitmekten diyip yanlarından ayrilabilirsin.
Cümbür cemaat mi gezicez gezmemiz gerekiyosa biz nişanlımla ikimiz gidilmesi gereken yerlere gitsek olmuyor muO zaman alışmaya calişin.Nişanliyken böyle peşlerine takabiliyorlarsa sizi evliyken birakmazlar.
Her şey bir ilkle başlarİlk defa olduğu için bişey diyemedim
Allah sabır versin bizeValla canım ele karışınca böyle oluyor. Bende evlendiğimden bu yana ilk bayramım tüm bayram boyunca akrabalardaydık. Alışman lazım böyle şeylere
Salak salak durumlar ya yakın akraba harici bence gereksiz.Her şey bir ilkle başlar
E o zaman gezersiniz işte evlenince bol bol.Niye gezmeyeyim nişanlım da benim halama teyzeme ve babaanneme geldi ama gidip babamın kuzenlerine gitmedik
ZateeenSalak salak durumlar ya yakın akraba harici bence gereksiz.
Ne alakası var siz bu denli bu üslupla konuşuyorsanız esas karşınızdakine esas bu haller normal değilE o zaman gezersiniz işte evlenince bol bol.
Kız evi naz evidir yahu, ne o öyle sanki aile olmuşsunuz gibi beraber gezmeler, buldumcuk tavırlar?
Yüzük 1 saniye içinde atılabiliyor, biliyorsunuz değil mi?
Ayrı bir aile değilsiniz ve bu gidişle evlenseniz dahi olamazsınız da kp ile gezmeye devam:)
Az bir ağırlık koyun yahu, biz evli değiliz velev ki evli olsak bile niye sen annen babanla geziyorsun, ikimiz bir aileyiz ve nereye gidileceğine ikimiz karar veririz, hala küçücük çocuk gibi ellerinden tutup peşlerinden gezeceksen yallah diyeceksiniz.
De hayal işte benimki, demezsiniz siz
Nişanlıyken şu hallere giren biri demez yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?