- 29 Mayıs 2021
- 14.287
- 93.018
- 548
- 36
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
O biraz erkeğe bağlı. İlerde gidersiniz belki. Benim eşim bayramda akraba ziyaretini önemsiyor. Sen bi tatilimiz var diyerek evlenince ilk bayramda dene şansını tatil planı yap :)) ama kayınpeder kuzeni saçmaymış.Allah sabır versin bize
Bu bayramlarda ilk bayram son bayram dinlemeden tatile gidenlerde gördüm
Bence komple bayram gezmeleri saçma aslında ama hahahahahahZateeen
Üslubumda sorun yok, öngörüdür bunun adı. Seneye bayramda görüşürüzNe alakası var siz bu denli bu üslupla konuşuyorsanız esas karşınızdakine esas bu haller normal değil
Dert sahibi olmak için yazmıyorum derdimi paylaşmak için yazıyorum şuraya
İlk bayram diye niyet edildi benim sıkıntım hem planımızın hem de saçma sapan daha yzak akrabaların ziyaret edilmesi
Kayınpeder kuzeni en büyük saçmalıktı. Oraya gitmesek nişanlımla ikimizin bir yemek yeme planımız olacaktı en azındanO biraz erkeğe bağlı. İlerde gidersiniz belki. Benim eşim bayramda akraba ziyaretini önemsiyor. Sen bi tatilimiz var diyerek evlenince ilk bayramda dene şansını tatil planı yap :)) ama kayınpeder kuzeni saçmaymış.
Her yörenin geleneği biraz farklıdır aslındaBaya geleneksel aile gezmesi, görmesine önem veren bir ailem var ama nişanlıyken kimse amca, dayı, hala görmüyor. Siz erken başlamışsınız. Bunlar bile gereksizken diğerlerine gereken yokmuş. Nişanlıniz bir bahane ile sizi alıp devam etmeyebilirdi. Hep beklenir artık ama beraber vakit geçirme kısmı az olsa da olur bayramda, meseleniz bu değil çünkü.
Görüşürüz canım iyi bayramlarÜslubumda sorun yok, öngörüdür bunun adı. Seneye bayramda görüşürüz
Bizimki klasik akrabalardan ziyade evet sülale oldu saçma sapanNişanlıyken bütün sülaleyi tavaf etmeniz aşırı saçma olmuş, evli olsanız belki bir yerde okey ama nişanlısınız yani ne gerek var herkesin ayağına gitmeye.
Kendinizi bu kadar kaptırmayın, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi siz henüz evli ve ayrı bir aile değilsiniz yüzük atmak çok kolay şeyler. Şimdiden bu kadar taviz verirseniz önünü alamazsınız.Bizimki klasik akrabalardan ziyade evet sülale oldu saçma sapan
Bizde nişanlıyken gezmiştik. Heves ediyo büyükler gelin gösteriyolarNişanlımla ve ailesiyle bayramda aile gezmeleri yaptık. Buraya kadar normal ilk bayramımızdı Normalde esas hala amca dayı gezecekken bir anda sayı arttı da arttı nişanlımın kuzenlerinden tutun kayınpederin kuzenine bile gittik ve bu gezmelerden sonra birlikte vakit geçirelim diye konuşmuşken birlikte vakit geçirebileceğimiz sadece yarım saatimiz kaldı sonrasında evime dönmem gerekiyordu. Ya sizce bu durum bana mı batıyor? Planda olmayan gezmeleri kayınpeder sağ olsun ekledi de ekledi. Bize resmen vakit kalmadı. İçime attım burada da çpk paylaşmak istemedim bilen bilir takıntılı açtığım konulardan ötürü baya tepki görmüştüm ama bunu da sizlerle paylaşmadan yapamıcam
Cümbür cemaat mi gezicez gezmemiz gerekiyosa biz nişanlımla ikimiz gidilmesi gereken yerlere gitsek olmuyor mu
Çok saçma ya ecet bencedeBilmem simdiden boyle yapan aile birakmaz gibi geliyor nasilsa ayni yerlere gidecegiz diyebilirler. Evlenince gorursunuz, nisanlinizin tavri da onemli tabi ama "biz birlikte vakit gecirecegiz" diyemeyip babaya uyduguna göre onun da pek sesi cikacak gibi gorunmuyor. Tahmin sadece
Belkide evetBelki hani nişanlısınız heveslenmişlerdir akraba ziyareti için. Evlenince eşinle planlarlarsın gezme işini
Nişanlı iken niye bayram gezmesine gidiyorsunuzNişanlımla ve ailesiyle bayramda aile gezmeleri yaptık. Buraya kadar normal ilk bayramımızdı Normalde esas hala amca dayı gezecekken bir anda sayı arttı da arttı nişanlımın kuzenlerinden tutun kayınpederin kuzenine bile gittik ve bu gezmelerden sonra birlikte vakit geçirelim diye konuşmuşken birlikte vakit geçirebileceğimiz sadece yarım saatimiz kaldı sonrasında evime dönmem gerekiyordu. Ya sizce bu durum bana mı batıyor? Planda olmayan gezmeleri kayınpeder sağ olsun ekledi de ekledi. Bize resmen vakit kalmadı. İçime attım burada da çpk paylaşmak istemedim bilen bilir takıntılı açtığım konulardan ötürü baya tepki görmüştüm ama bunu da sizlerle paylaşmadan yapamıcam
Bizim buranın gelenekler sağ olsunNişanlı iken niye bayram gezmesine gidiyorsunuzbunu da yeni duydum
Biz de kayınpederinkilere gittik adam saolsun heryere götürttğBiz eşimle nişanlı iken ilk bayram babamın yengelerine dayılarına halalarına bile gitmiştik ilk Bayram öyle olur evlendikten sonra bu şekilde olmuyor merak etme
Yani yeni gelinsin herkese göstermek için bayramlaşma yapmak istemişler. Normal bir gün olsa evet haklısın ama bayram yani.Nişanlımla ve ailesiyle bayramda aile gezmeleri yaptık. Buraya kadar normal ilk bayramımızdı Normalde esas hala amca dayı gezecekken bir anda sayı arttı da arttı nişanlımın kuzenlerinden tutun kayınpederin kuzenine bile gittik ve bu gezmelerden sonra birlikte vakit geçirelim diye konuşmuşken birlikte vakit geçirebileceğimiz sadece yarım saatimiz kaldı sonrasında evime dönmem gerekiyordu. Ya sizce bu durum bana mı batıyor? Planda olmayan gezmeleri kayınpeder sağ olsun ekledi de ekledi. Bize resmen vakit kalmadı. İçime attım burada da çpk paylaşmak istemedim bilen bilir takıntılı açtığım konulardan ötürü baya tepki görmüştüm ama bunu da sizlerle paylaşmadan yapamıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?