Ayy canim benim nisanlimda oyle hic bir ziyaretlere katilmaz ben giderim o gelmez cok rahatsiz edici bi durum
Kendi gitmedigi gibi karisini da goturmeyenler var bir de, eger nisanlin oyleyse terket
Sadece bu dusuncesi ayrilmayi gerektirecek bir neden degil. Sakin boyle tehditlere girmeyin derim ben. Eger aile yapisi boyleyse, akrabalar arasi kuvvetli bir bag yoksa ve yetistirilme tarzi buysa birden kendi aile tarziniz gibi bir yasantinin icine sokamazsiniz onu. Zamanla yavas yavas alisacaktir. Sizin
yakin akrabalarinizdan yakinlik gordukce kendi gitmek isteyebilir bile. Ama dedigim gibi bu bir ayrilik gerekcesi degil, size ve ailenize (cekirdek) davranisi saygisi sevgisi daha onemli. Bunlarda bir kusur varsa o zaman dusunulmeli.
Kendi akrabalarına da gitmiyorsa yapısı bu demek ki bence böyle kabullen onu.
Eşin akrabalarınla evlenmiyor sonuçta, eğer güzel bir birlikteliğiniz varsa bu kafana takılacak en son şey olsun.
Ailene geleceğini söylemiş. Dayı,teyze gezmese de olur.
Evlenme diyenleri anlamıyorum. Düğününe 2 ay kalmış, seviyorsunuz birbirinizi. Bir bayram gezmesini sevmiyor diye -güzel bir birlikteliğin varsa- ilişkinden vazgeçecek değilsin. Herkesin aile yaşantısı, yetişme tarzı aynı olacak diye bir kural yok.
Sizin ailenizin içine girdikçe alışıp değişebilir. Bu şekilde değişen çok tanıdığım var. Herkesin büyüme,yetişme tarzı farklı. Şahsen ben bunu kafana takma ve kesinlikle ayrılma derim eminsen ilişkinden.
valla nişanlının kafa yapısını kendime çok yakın buldum o yüzden bi tuhaflık göremedim. onun bi annesi var zaten senin annene anne demek zorunda değil. ev gezmesi sevmeyebilir insan bende nefret ederim hele ki yaşlı akraba ortamından. düğün, hastalık, ölüm istisna tabi. bende hayatımın 25-30 yılı hiç tanımadığım insanların elini öpmek istemem mesela. nişanlın gayet normal, eskide kaldı böyle vıcık vıcık aile ilişkileri. takma kafana.
Zamanında babamda öyleymiş hatta nişana bile katılmayacakmış nerdeyse -artık o nasıl olacaksa- ama şimdi beraber kapı kapı geziyoruz bayramlarda
Bugün çocukluk arkadaşımla konustum onun babasida ayniymis kv sine hicbir hitap sekli yokmus gelip gitmeyide pek sevmezmis inanamadım onca yildir tanıdığım ikinci babamin huylarina :))
Bugün çocukluk arkadaşımla konustum onun babasida ayniymis kv sine hicbir hitap sekli yokmus gelip gitmeyide pek sevmezmis inanamadım onca yildir tanıdığım ikinci babamin huylarina :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?