- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi guneslihava
Ay srn bizi deli edeceksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nisanlisiyla ayni boydalarmis. Ama resimlerde bakinca kendisi daha uzun gorunuyormus.Nişanlısı kaçmış kızlar 1 55 filan mi lutfen biri soylesin çok merak ettim bulamadim konuda lutfennn
Nişanlısı kaçmış kızlar 1 55 filan mi lutfen biri soylesin çok merak ettim bulamadim konuda lutfennn
nisanlisiyla ayni boydalarmis. Ama resimlerde bakinca kendisi daha uzun gorunuyormus.
Bende başlığa bakınca baya fark var sanmıştım. Saolun gece uyuyamazdim meraktan1.70 ya da 72 diye hatirliyorum.
Boşver tatlım ayrıl sen yoksa zaten boşanıcaksın gereksiz ne onun ne kendinin günahına girme .. Bu konuyu aşman mümkün değil senin .. Aylar geçtikçe dahada kötü oldunGunaydin ben artik ne olacaksa olsun diyorum inanim nisani atmayi o kadar cok denedimki iki uc kere ayrilik mesaji yazdim nisanlimin sesini duydugumda yapamadim bugune kadar insanlar tarafindan kirilan bendim
nisanlisiyla ayni boydalarmis. Ama resimlerde bakinca kendisi daha uzun gorunuyormus.
Nasil oluyorsa o da...ayni boy da olup resimler de uzun gorunmek :))) Ben de yarindan itibaren oturup aglamayi dusunuyorum neden 1.68 im diye...nisanlisiyla ayni boydalarmis. Ama resimlerde bakinca kendisi daha uzun gorunuyormus.
Nasil oluyorsa o da...ayni boy da olup resimler de uzun gorunmek :))) Ben de yarindan itibaren oturup aglamayi dusunuyorum neden 1.68 im diye...
Alt tarafı seninle aynı boydaymış neden cüzzamlı gibi tepkiler geliyor etraftan?![]()
Cok dogru tespit...bence de nisanlisini kisa goruyor ama baska bir insani fiziksel ozelligiyle yermek riskine giremediginden kendine yukleniyor eminim nisanlisi 1.80 olsaydi hicbir problem olmazdi...boyu problem edip nisan atmayi dusunuyorsa zaten adami sevmiyor yasim geldi evleneyim kafasindan bu nisanlilik...boy sıkınti cikarmaz ilerde ama sevmeden evlenmek cikarabilir...bu konu durdukca ben de yaziyorm... Kendime bir Dur demeliyim :))))bence asil taktigi nisanlisiyla ayni boyda olmak veya resimde daha uzun gorunmek degil. Nisanlisinin kisa boylu olmasindan mutsuz ve huzursuz. Cuzzamli gibi tepkiler de herhal sundan geliyor : kiz buna bir kere taktiysa omur boyu mutsuz olur adami da mutsuz eder, diye
![]()
Hadi gozumuz aydin dogru yolu bulmusun...valla dert olduydu kac zamandir hepimize...demek ki sorun boy degil sevgi sorunuymus...sevgi sorunu hallolunca boy derdi ortadan kalkti..hadi gecmis olsun..mutluluklar... :).Merhaba artik bitti bu sorun astim sonundasanirim asik olmaya basladim sesini duyunca icim pir pir ediyo ozluyorum nisanlimi. Ve gun sayar oldum dugunum icin. O kadar cok mutluyumki suan
. Nisanlima yaptiklarimdan dolayi cok pismanim. Insan gercekten asik olunca sevince ne boyu goruyo nede baska biseyi. Ha arada sirada geliyo aklima ama unutuyorum
isterse 1,40 olsun yinede onu severdim....boyumuda baya abartmisim yazdiklarimi okudumda duyanda 1,80 sanicak
allahtan 1.68 1.69um
Saol cnmHadi gozumuz aydin dogru yolu bulmusun...valla dert olduydu kac zamandir hepimize...demek ki sorun boy degil sevgi sorunuymus...sevgi sorunu hallolunca boy derdi ortadan kalkti..hadi gecmis olsun..mutluluklar... :).