sabah oldu bende hemen bi anormallik olduğunu anladı.. sordu demedim sordu demedim
bana kendini anlatma dedi anlattm herşeyi.
O : Kafana bunları mı takıyorsun
Birkere o telefonu ben kapatmadım telefonu bilgisayardan sarja takınca kendi kapanmış olmalı
2. cisi saat gecenin bilmem kaçı olmuş o telefonu açıp ne yapacaksın ne olacak ??
Ben : Aynı şeyi ben yapsam( bikere bilgisayarımın şifresini vermek istemedim girmek isteyince olmaz demiştim)
napardın?
O : hiç birşey içinde kuşku olan insan süpelenir güvenmeyen insan süpelenir
Ben öyle birşey yapacak olsam telefonum şu bu ortada gezmez değil mi? ( telefonu normalde hep ortadadır yanmdadır daha hiç kaldırdığını görmedim yanımda iken ) Bunları kafana takma herkezden beklede benden bekleme.
Ayrıca ben senin napacağını bilmiyormuydum online işlemlere girip bakacaktın altında birşey arar gibi
BEn: diyelim ki öyle girip bakmamda bir sakınca mı var ?
O: hayır gir istediğin zaman bak al telefonum akşama kadar sende kalsın hiç proplem değil
Ama senin bu güven eksikliğini Anlayamıyorm..
BEn : yok istemem tamam dedim kapadım konuyu telefonunu bırakmak istedi almadım götür gerek yok dedim gitti işe..
komuşumuz ağbiyi yolda bırı arıyor,kapatıyor,eşi kım dıyor,adam iş diyor,kadın bakıcam dıyor,neyse kavga evde devam edıyor,adam baktı kurtuluş yok,telefonu camdan aşağı attı,evide terk etti,kadın ağla sızla,gitti aldı getirdi adamı bır hafta sonra,şimdi gayet ıyıler :)
Oo mesajlari yakalamissin telefonu kapiyo bi bayrak dikmedigi kalmis baskasiyla yazistigini ilan etmek icin
benim nişanlım ne zaman görüşsem telf sesi kısık yanımdayken saklardı 1 ay oldu nişanı attım yeni duydum ki ailesi kız bulmuş 3 ay sonra nişanı olacakmış.telf kapalı sesi kısıksa kesin bişey varBugün Nişanlım bizde kaldı misafir ettik kendisini filim izledik sohbet ettik daha sonra uykusu geldi
sabah işe gidiyor telefonunun sarjı bitmek üzeredi sarja taktm sarja takalı 5 dakika oldu olmadı alarım kurmak için istedi telefonunu bende cıkardım verdim..
kurmana gerek yok ben uyanrm dedim ya uyanamassan diyerek alarmı kurdu
telefonu geri verdi ve uyku moduna geçti telefonu sarja taktm bide ne göreyim.. telefon kapanmış
telefonun kapanmş sen mi kapattn dedim yoo hayır dedi..
geri açtım sim kilidi şifresi istedi..
Şifren ne dedim kalsın öyle kapalı dedi...
şifreni söylermisin acıyım telefonunu dedimm kalsın öyle dedimm dedi..
bende üstelemedim açamadım telefonu
yani bence resmen telefonu kapattıı
Neden böyle birşey yaptı benden gizlediği birşey mi var anlamıyorum
bundan iki ay önce tesadüf eseri onun online işlemlerine girdim
eski konuştuğu ile sadece iki mesajını gördümm tek iki mesaj o zaman büyütmedim.
oda durumu açıkladı tek iki mesaj dedim geçtimm..
Ama şimdi neden böyle birşey yaptı __
acaba o kız mesah attı yinede benim o uyurken online işlemlere giripde bakmamdan mı korktu yoksa başka birşey mi anlamadım içime kuşku düştü
ben o gece o evi adamın başına yıkardım. susmazdım yani öylece kendi kendimi de yemezdimBugün Nişanlım bizde kaldı misafir ettik kendisini filim izledik sohbet ettik daha sonra uykusu geldi
sabah işe gidiyor telefonunun sarjı bitmek üzeredi sarja taktm sarja takalı 5 dakika oldu olmadı alarım kurmak için istedi telefonunu bende cıkardım verdim..
kurmana gerek yok ben uyanrm dedim ya uyanamassan diyerek alarmı kurdu
telefonu geri verdi ve uyku moduna geçti telefonu sarja taktm bide ne göreyim.. telefon kapanmış
telefonun kapanmş sen mi kapattn dedim yoo hayır dedi..
geri açtım sim kilidi şifresi istedi..
Şifren ne dedim kalsın öyle kapalı dedi...
şifreni söylermisin acıyım telefonunu dedimm kalsın öyle dedimm dedi..
bende üstelemedim açamadım telefonu
yani bence resmen telefonu kapattıı
Neden böyle birşey yaptı benden gizlediği birşey mi var anlamıyorum
bundan iki ay önce tesadüf eseri onun online işlemlerine girdim
eski konuştuğu ile sadece iki mesajını gördümm tek iki mesaj o zaman büyütmedim.
oda durumu açıkladı tek iki mesaj dedim geçtimm..
Ama şimdi neden böyle birşey yaptı __
acaba o kız mesah attı yinede benim o uyurken online işlemlere giripde bakmamdan mı korktu yoksa başka birşey mi anlamadım içime kuşku düştü
Evet bu onemli bir nokta. Eski telefonlar gibi degil simdiki akilli telefonlar. Malesef alarm calmiyor ve isin icinde yalan oldugu ortaya cikiyor o zaman.Kesin bir sey sakliyor.
akilli telefonlar kapaliyken alarm calmiyor. Android mi kullaniyor?
iz sur.
Ya gene mi ya :s hic bakmadim ne zaman acildigina :sKonu hortlatılmış
Nerdeyse 1,5 ay olmuş, acaba şüphelerinde haklı çıktı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?