Nişanlım Benden Ne Saklıyor İçime Süpe Düştü :(:(

Klasik cevaplar... önemli olan sizin ikna olmanızdır. hayirlisi olsun ne diyelim..

Vay arsız. Güzel taktikmis. Eğer altında bişey aramak gerekirse..

Bence simdi hiic caktirma salaga yat yani uygun ani kolla üsteledin ya bisey varsada tabi insallah yoktur twdbirli davranir beklemedigi bi ani yakala

benim nişanlım ne zaman görüşsem telf sesi kısık yanımdayken saklardı 1 ay oldu nişanı attım yeni duydum ki ailesi kız bulmuş 3 ay sonra nişanı olacakmış.telf kapalı sesi kısıksa kesin bişey var

android veya iosda kapalıyken alarm çalmıyor.yani o hareketler çok anlamsız. senin nişanlın son derece tehlikeli bir karakter...
edit: eski konuymuş,hortlatılmış...

Konu hortlatılmış
Nerdeyse 1,5 ay olmuş, acaba şüphelerinde haklı çıktı mı?

ben o gece o evi adamın başına yıkardım. susmazdım yani öylece kendi kendimi de yemezdim

Kesin bir sey sakliyor.
akilli telefonlar kapaliyken alarm calmiyor. Android mi kullaniyor?
iz sur.
Evet bu onemli bir nokta. Eski telefonlar gibi degil simdiki akilli telefonlar. Malesef alarm calmiyor ve isin icinde yalan oldugu ortaya cikiyor o zaman.

Sadece iki msj diye üstünde durmadiniz
Adamda ben naparsam yapym nisanlim bsey demez moduna girdi
Çok fena siz daha nişanlısnz en gzel donemlerininzde baskasna sadece 2 tanecik maj atma gereği duyuyorsa evlenince neler yapar, sizinde ruhunuz duymaz gibime geliyor.

Int şifresini alıp int ten takip edin kime msj atmış kimi aramış saati saatine kac dk konustgna kadar çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…