sim kilid şifresini blmiyorum önceden sormakda gelmedi aklıma..Ne kadar da secret bir erkek
kesin bişeyler saklıyor neden kapatsın ki telini yoksa bide şifresini nasıl bilmiyorsun şaşırdım
bende anlamadım bir yandan konduramıyorum bir yandan bişiler mi cevirio bilemedim ben taktım sarj olsun dieGercekten sarj olsun diye takmis olabilir ama neden kapatmis ki? Bence kurcalayin derim bir gun caktirmadan
sizce ne saklıyor olAbilir aldatıyor mu yoksa beni ama öyle olsa telefonu hiç vermezdi saklardı ortada durmazdı üstüne nasıl düşecem bilmiyorum ve 2 ay sonra düğünüm varBence bişeyler gizliyor ve kendisi kapattı telefonu. Siz ona çaktırmadan bu Işın üstüne düşün
neden ki o benim nişanlım benden gizli saklısımı varki kapatıyor telini ?? vermiyor şifreyi..Ben olsam yabacı bir yerde kalıyorsam ben de kapatırdım veya şifre koyardım; hele ki birilerinin ulaşabileceği bir yerdeyse.
evet android kullanıyor..Kesin bir sey sakliyor.
akilli telefonlar kapaliyken alarm calmiyor. Android mi kullaniyor?
iz sur.
bende anlamadım bir yandan konduramıyorum bir yandan bişiler mi cevirio bilemedim ben taktım sarj olsun die
sonra alarm kurmak için aldı
geri verdinde sarja tak die telefonu kapalıdı
hayır gayet soguk kanlıydı hiç panik yapmadı... şifreni verirmisin hayatım dedimBen olsam ben de kapatirdim daha cabuk sarj olsun diye bide sabah ise falan gidiyorsa ya da uzun yola.Ya da belki bir erkek arkadasiyla ozel mesajida olabilir yani illa kiz olmasi gerekmez sahsen ben kiz arkadaslarimla konustugumu okusun istemem.Peki panikledi mi nasildi sogukkanli miydi? Bence bi gun e mail sifresini isteyin bi yerden alisveris yaptim aktive etmem gerekmis falan tarzi bisey soyleyin
keşke telefonunu kapatıp vermesinin nedeni bu olsa ama ya başka birşeyse benim içime süpe girdi siz bu durumda olsanız ne yapardınızAndroidler telefon kapaliyken calar yani benimki caliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?