- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
Sorma ya gizlisi olmayanın ne özel hayatı. Ben anlamıyorum bunu. Kim olsa telefon kapanınca işkillenir.Biz birbirimizin bütün şifrelerini biliyoruz zaten tek şifremiz var bu demek değilki telefonunu kurcalıyorum ama her daim tel açık benim yanımdadırözel hayat başka bişey birşeyler gizli saklı olması başka birşey
onun açıklamalarını yazmak istedim sabahleyin yaptığı..Hiç bir şey anlamadım,konu bir şeyin devamı mı? Bu çift evli mi,sevgili mi,telefonunu kapatmışsa ne olmuş? Valla anlamadım hiç bir şey
bana kapatıp vermesi ve şifresini dememesi çok garipdi bana göre sabah ise konumda yeniledimm bu acıklamaarı yaptı banaYorumları şaşkınlıkla okudum
Ben mi anlamadım konuyu. Telefon gece kapatılabilir, bu normal değil mi. Ben mesela telefonumu normalde 5 saatte şarj edebiliyorsam telefon kapalıyken 1 buçuk saate kalmadan tamamen doluyor. Bu nedenle canım istediği zaman kapatırım. Şimdi ben evlendiğimde ya da nişanlıyken eşimin şüphelenmesi için bir delil mi sunmuş olacağımHer hareketimi böyle düşünmem mi gerekecek.
sizce ne saklıyor olAbilir aldatıyor mu yoksa beni ama öyle olsa telefonu hiç vermezdi saklardı ortada durmazdı üstüne nasıl düşecem bilmiyorum ve 2 ay sonra düğünüm var
Yeni Düünden Sonra Son durum sabah oldu bende hemen bi anormallik olduğunu anladı.. sordu demedim sordu demedim
bana kendini anlatma dedi anlattm herşeyi.
O : Kafana bunları mı takıyorsun
Birkere o telefonu ben kapatmadım telefonu bilgisayardan sarja takınca kendi kapanmış olmalı
2. cisi saat gecenin bilmem kaçı olmuş o telefonu açıp ne yapacaksın ne olacak ??
Ben : Aynı şeyi ben yapsam( bikere bilgisayarımın şifresini vermek istemedim girmek isteyince olmaz demiştim)
napardın?
O : hiç birşey içinde kuşku olan insan süpelenir güvenmeyen insan süpelenir
Ben öyle birşey yapacak olsam telefonum şu bu ortada gezmez değil mi? ( telefonu normalde hep ortadadır yanmdadır daha hiç kaldırdığını görmedim yanımda iken ) Bunları kafana takma herkezden beklede benden bekleme.
Ayrıca ben senin napacağını bilmiyormuydum online işlemlere girip bakacaktın altında birşey arar gibi
BEn: diyelim ki öyle girip bakmamda bir sakınca mı var ?
O: hayır gir istediğin zaman bak al telefonum akşama kadar sende kalsın hiç proplem değil
Ama senin bu güven eksikliğini Anlayamıyorm..
BEn : yok istemem tamam dedim kapadım konuyu telefonunu bırakmak istedi almadım götür gerek yok dedim gitti işe..
blöf mi yaptı dersiniz sahiBlöf yapmis telefonu veriyimmi demesinde. Sizin verme dixiceginizi biliyordu.
keşke deseydimm neden demedm bilmiyorum ama haksız cıkmakdan korktm bu sefdeo kadar aklında kalmış ben olsam telefon bende kalsın derdim
ilk yazdığımı ve sabah acıklamalarıda okudunuz mu peki ..Yaa enteresan bir şekilde, ben ortada şüphelenecek bir şey görmedim..
2-3 defa okudum yok anam,adamdan şüphelenemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?