• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım beni kayınvalideme rezil etti

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Arkadaşlar iyi akşamlar o kadar üzgünüm ki,ben kapalı bi kızım yaptığım doğru değil yadırgayanlarınız olabilir ama nişanın verdiği rahatlıkla başım açık şekilde kameradan görüşüyoruz bazen resim falan gönderiyorum,dün akşamda 4 yaşındaki yeğenimle komik bi video çekmiştim onu gönderdim nişanlıma,öldük gülmekten ya bu nasıl bişey dedi bende öldük derken anlamadım dedim annemede gösterdim dedi benim başımdan aşağıya kaynar sular döküldü,nasıl gösterirsin ya bu bizim özelimiz değilmi dedim oda ne var bunda o seninde annen dedi bende sorun o değil senin özensiz davranman dedim özür dilerim düşünemedim dedi ama o kadar kırgınımki rezil oldum bidaha hayatta bakamam kayınvalide adayımın yüzüne

Madem kapalisin evlenmeden nasıl nisanlina saçın açık resim yada video yolluyosun
Annesine göstermesinde bi sakınca yokki erkekmi annesi :KK14:
Evlenmedidinizki nikahina almadiki sacini görsün? mahremiyet diye birsey var sacini anca nikahliyken görebilir ayni öbür özel yerlerininde oldugu gibi!
lütfen kınamayın yanlışı ben yaptım farkındayım ama çok üzüldüm o konuda üstüme gelmeyin lütfen

Özel derken saçınız açık ve komik video olduğu için mi utandınız ?
Abartmışsınız gibi geldi bana .
Bence bi insan kapalıysa buna gerçekten özen göstermeli kocası dışında kimse saçını görmemeli .

sorun annesinin görmesi değil nişanlıma böyle şeyler gönderdiğimi bilmesi
Ee o zaman gönderme.Hiç aklına gelmiyor mu kadının göreceği.Nışanlın göstermese bile aynı evde yaşıyorlar,kadın aniden odasına girse nışanlının kameradan konuştuğunuzu görecek.Senin saçının açık olduğunu da görecek.Yani ne var ki bunda? Video da ne vardı peki?

Ben niye rezil oldum diye düşündüğünüzü anlamadım? Saçınız açıkken kayınvalideniz gördü diye mi videodaki görüntülerden dolayı mı nişanlınıza video gönderdiğiniz için mi? Bence 3 durumdada rezil olmuş olmuyorsunuz. Tabii görüntüler çok tuhaf değilse. Tuhaf derken komiklik yaparken ki hareketleri kastediyorum. Yine de üzmeyin kendinizi. Bunlar ufak tefek şeyler

Back
X