- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi homesweethome3
Kayınvalideniz bir şey demediyse yadırgamamıştır nişanlı olduğunuz için onda sallamamıştır belki. Boşver gitsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır benim nişanlıma böyle şeyler gönderdiğimi öğrendi o yüzden utandım benim suçum evlenmeden rahat olmamalıydımÖzel derken saçınız açık ve komik video olduğu için mi utandınız ?
Abartmışsınız gibi geldi bana .
Bence bi insan kapalıysa buna gerçekten özen göstermeli kocası dışında kimse saçını görmemeli .
videoda küçük yeğenime ingilizce bişeyler öğrenmiştim karşılıklı konuşuyoduk videoda bişey yok böyle şeyler gönderdiğimi öğrendi artık o yüzden utandımEe o zaman gönderme.Hiç aklına gelmiyor mu kadının göreceği.Nışanlın göstermese bile aynı evde yaşıyorlar,kadın aniden odasına girse nışanlının kameradan konuştuğunuzu görecek.Senin saçının açık olduğunu da görecek.Yani ne var ki bunda? Video da ne vardı peki?
çok kırıldım annesi ısrarda etse yok bişey diyip saklaması gerekiyoduya var ya kocaaaa bir off çekesim geliyor böyle şeyler okuyunca
arkadaşım böyle küçük şeyleri erkeklerin başına kakarak dayanılma kotanızı doldurmayın
rica edersin bir daha gösterme diye ki özrünüde dilemiş
daha neyün kırgınlığı bu
sorun o değil nişanlıma böyle şeyler gönderdiğimi öğrendi ona bozuldumSac gostermek gunahsa, sacini kadinin gormesinde sorun yok ki sorun nisanlinin gormesi :d
öyle demeyin lütfen inanılmaz üzgünümResmen rezil olmussun ya. Evlenmeden en basta bu kAdar taviz vermen dogru degildi zaten. Hatanin bedeli diyelimbundan sonra dikkatli olun diyecegim ama bu olandan sonra faydasi yok bence
Sen bence kavga edecek yer arıyorsun kusura bakma.İngilizce konuşmakta utanılacak ne var,ayıp bir şey mi sanki? Senin konularına baktım şimdi,hatırladım seni.Nışanlın çok sabırlı bir insan,yerinde olsam senin triplerini çekmezdim ben.hayır benim nişanlıma böyle şeyler gönderdiğimi öğrendi o yüzden utandım benim suçum evlenmeden rahat olmamalıydım
videoda küçük yeğenime ingilizce bişeyler öğrenmiştim karşılıklı konuşuyoduk videoda bişey yok böyle şeyler gönderdiğimi öğrendi artık o yüzden utandım
çok kırıldım annesi ısrarda etse yok bişey diyip saklaması gerekiyodu
sorun o değil nişanlıma böyle şeyler gönderdiğimi öğrendi ona bozuldum
çok sağolun anladığınız için o kadar utanıyorumki yüzüne bakamam artık ne video ne saç tek derdim nişanlıma gönderdiğimi öğrenmiş olduKız kaç defa açıklasın daha? Hala videoda öyle mi yaptın böyle mi yaptın diyorsunuz. Başı açık nişanlısına video gönderdiğini kvsi görmüş diye utanıyor. Olay ne videonun içeriği ne de kayınvalidenin saçı görmesi.. Ay ben şiştim, konu sahibi darlanmıştır heralde..
annesine söylücekti güneş böyle böyle düşünmüş üzülmüş diye ama annem çok keyifli söyleyipte üzemem gece uyuyamaz kadın dediKonu sahibi, sevgili olsaydınız da görseydi utanabilirdin ama nişanlın o senin, kadın çok takmamıştır bence.. Günah kısmına girmiyorum sadece kv bence çok da ters karşılamamıştır.
bir anlayan daha çıktı teşekkür ederim,benim hatam zaten kabul ediyorum ama oda saklamayı beceremedi annem o babamamı erkek kardeşimemi gösterdim sanki diyo hala olayı anlayamadıVallah nisanlini suclu buldum
Insanlar evlenmeden yatip kalkiyorlar bence siz utanmayin. Ama birdahada yapmayin ... Bence oturup onunla konusun. Siz ona saclarinizi gösteriyorsaniz bu sizin ikinizin özelidir....