- Konu Sahibi homesweethome3

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O işler oyle olmuyo işte :) sözlünüze, nişanlınıza serbest diye bi kural yok dinimizde. Ne zaman nikahlanır o zaman gorur sacının rengini boyunu modelini.. Kapslı olup da nişanlıya sacını gostermesi tuhaf asıl.. Tuhafı gectim, dogru degil, uygun degilYa nişanlınız bi zahmer görsün zaten saçınızı.Hayatınızın geri kalanını geçirmeyi planladiğiniz insan fiziksel gorunusunuzun onemli bi parcasi olan sacinizin rengini,boyunu,modelini bilmese tuhaf olu asil.Kayinvalidenin de ayipliycagini sanmiyorum neresi ayip bunun.Ciplak fotograf degil bi sey degil...
bence acık sacınızı nısanlınız degıl annesı gorse daha mantıklı olurdu :) dıkkat etmenız gereken nısanlınızın erkek olusuArkadaşlar iyi akşamlar o kadar üzgünüm ki,ben kapalı bi kızım yaptığım doğru değil yadırgayanlarınız olabilir ama nişanın verdiği rahatlıkla başım açık şekilde kameradan görüşüyoruz bazen resim falan gönderiyorum,dün akşamda 4 yaşındaki yeğenimle komik bi video çekmiştim onu gönderdim nişanlıma,öldük gülmekten ya bu nasıl bişey dedi bende öldük derken anlamadım dedim annemede gösterdim dedi benim başımdan aşağıya kaynar sular döküldü,nasıl gösterirsin ya bu bizim özelimiz değilmi dedim oda ne var bunda o seninde annen dedi bende sorun o değil senin özensiz davranman dedim özür dilerim düşünemedim dedi ama o kadar kırgınımki rezil oldum bidaha hayatta bakamam kayınvalide adayımın yüzüne
İyi güzel hoş yazmışsınız da, o işin doğrusu öyle değil ki... İsterse yıl 2030 olsun...Nişanlısının karşısında bas örtüsünü cıkarmayan bi kadın düşünce gücünü sonuna kadar kullanmış oluyor zaten.. Hani İslam'a gore dogrusu bu.. Hangi aklı başında hocaya sorarsanız sorun, size aynı şeyi soylicektir.. Hıcbiri madem nişanlısınız, ac yavrum sacını, gorsun modelini rengini demez.. kapalısı isen ve gercekten bunun amacını idrak ederek yaptıysan, hem kağıtt uzerınde hemde dini olarak nikahlandıgınız zaman cıkarabilirsiniz bas örtünüzü.. Bu tartışmaya açık veya insanların yorumları ile sekillenecek bir konu değil ki.Yıl olmuş 2015, insanlık Mars'a koloni kurdu kuracak bizim kadınlarımızın kafaya taktığı konuya bakın.
Türk kadınları aynen böyle devam , saçım göründü yetişin, kafasında. Adamla bir ömür geçireceksiniz, neye benzediğinizi bilmeden evlenmesi garip olurdu zaten.
Kadınlarımız çere çöpe harcadığı vakti , düşünce gücünü çalışmaya verseydi nobeli alan bir Türk erkeği değil kadını olurdu belki.
İyi güzel hoş yazmışsınız da, o işin doğrusu öyle değil ki... Nişanlısının karşısında bas örtüsünü cıkarmayan bi kadın düşünce gücünü sonuna kadar kullanmış oluyor zaten.. Hani İslam'a gore dogrusu bu.. Hangi aklı başında hocaya sorarsanız sorun, size aynı şeyi soylicektir.. Hıcbiri madem nişanlısınız, ac yavrum sacını, gorsun modelini rengini demez.. kapalısı isen ve gercekten bunun amacını idrak ederek yaptıysan, hem kağıtt uzerınde hemde dini olarak nikahlandıgınız zaman cıkarabilirsiniz bas örtünüzü.. Bu tartışmaya açık veya insanların yorumları ile sekillenecek bir konu değil ki.
Peki herhangi bir yerde oturup çay içmek konuşmak vs günah mı
Saçını gösterdi günah deniyor da tanışmak görüşmek de öyle o zaman
Erkekler kıysınlar kendi aralarında görüşüp nikahı o zaman görelim eşimizi
Uygun mu
Ayy 8 sayfa yorum yazılmış halen o kadın gorse ne olcak diyen var.. Kız kaynanam sacımı gordu diye degıl, benim nişanlıma sacımı göstermem yanlış , bu yanlışı kaynanam gordu diye utanmış.. Yoksa kadının kadına namahrem olmadıgını biliyodur mutlaka :)