Nişanlım beni öptü?

Çok şey yazarım ama dini yorum yasak, benim eşim de namaz kılar ama yatak odasında pek de sınırı yoktur. Biz bu konudaki pek çok şeyi araştırdık, çoğu hurafeden ibaret. Esas olan eşlerin birbirini memnun etmesi, gusül için bile süre var, ertelenebiliyor. Ayrıca o gitsin alsın duşunu seninkinden ona ne, ayrıca bunun öpüşmekle ne ilgisi var ki, işin çok zor. Kendi lehine kullanabileceğin hadis fetva falan bulman lazım ama onları verenleri de beğenmez şimdi bu

O alıyor hiç beklemez cok uykusu varsa sabah ezanı okunmadan alır.ama bana da emzırıyorum diye sen bekletme hemen al der cocugun emdigi sut haram olur falan oyle emzirme der.ay bilemedim keske her yönden kusursuz olsaydı.cok özleyince herseyı yapıyor mesela on gun gidince dondugunde fena biri oluyor ne istesem yapıyor yatakta ama 3.gundem sonra yine basa sarıyor.onunla doyumsuz ve sınırsız bieşy yasamak için ayrı kalmamız gerek demek ki özlemesi gerek yoksa zor ya bide yası oldu 35 ben ise 26 yasndaym acaba yaslamı alakalı .bana diyor sen gencsın isteklisin ben yaslandım artık. Napim napmamı istersin sen yaslanmıssın diye ihtiyacımı karsılamıyorsun ee genc birini mi bulmamı istiyorsun ne bıcım dusunce bu ya.iyi yaslandım diye dokunma bende baska türlü işimi göreyşm hic Kızma ozaman dedm.tövbe ya aklın fıkrın seyde diyip duruyor.ay gercekten evlenmeden önce oyle degldi bn o hallerini özlüyorum diye işte on gun sonraki eve gelişlerinde bana o eski hali gibi davranıyor yatakta sonra yine monoton

Emzirme işini hem bayan din kültürü örtmenlerine hem imam eşlerine hem de ilahiyat okuyan bayan arkadaşlara sordum. Kesinlikle yok öyle bir şey. Göğüs uçlarını güzelce yıkaman yeterli.

Diğer konuda allah yardımcın olsun, ikna olacak gibi görünmüyor ama istekteki azalma kesinlikle yaştan değil. Sen de dinden vur. "Eşi sokulduğu zaman sırtını dönene melekler lanet edermiş o kadar inançlıysan bana sırtını dönemezsin" de

Haha valla aynısını dedim.melekler lanet okurmus diye.oyle bişey yok 3 günden fazla yaklasmassa diyor.biz nerdeyse hergun yapıyox diyor amann saldım gitti

Haha valla aynısını dedim.melekler lanet okurmus diye.oyle bişey yok 3 günden fazla yaklasmassa diyor.biz nerdeyse hergun yapıyox diyor amann saldım gitti
Beni mutlu etmedikten sonra her gün olması anlamsız diyeceksin ama sökmez bunlar ona belli oldu

Beni mutlu etmedikten sonra her gün olması anlamsız diyeceksin ama sökmez bunlar ona belli oldu
Yok canım yok içi gecmis artık.ben de knun gibi oldum geceleri aklıma gelirse yapıyorum.gelmesse isterse on gün yapmasın hiç aklıma gelmez oldju.bilşyorum cunku istesem yine din iman diycek en iyisi olmaması ah ah baslardaki bizi özlüyorum.coxuk olunca da biraz ilişki sapa sardı ben iki dk oturamjyorm gun içinde tel bile bakamıyorjm cocuk hep ustumde bir geceleri o uyyunca müsait oluyorum tele falan bakıyorum sekse takatım bile kalmıyor umarım düzelir zamanla

Nişanlıma evlenmeden dudağımdan öpmemesini söyledim. Ama kendi dayanamıyorum diyerek öptü. Ben öylece durdum ve geri çekilip özür diledi. Sizce ne yapmalıyım?
Eğer bu konularda hassasiyetiniz varsa, nişanla beraber neden nikah da kıymadınız? Bu düşüncede olan birçok kişi el ele tutuşmak için bile nikah kıyıyor.

Bu gerçek mi şaka mı
Gerçek İki tane böyle arkadaşım var. Nikah olunca ilk kez el ele tutuştular. Çok şaşırdım ben de.
Hani “eee ilk geceniz nasıldı?” muhabbeti olur ya, onlara “eee ilk el ele tutuşmanız nasıl oldu?” diye sormuştuk
Kızları çok seviyorum, saygım sonsuz. O yüzden bu arkadaş da bu kadar rahatsız olacaksa böyle yapabilirdi diye düşündüm.

Evlilikten önce el ele tutuşmam mantığında olunca normalde evlenmekten vazgeçeceği insanlarla evlenebiliyor bu insanlar. Cinsellik vb şeyleri yaşamak için evlenen insanların o evlilikten bi hayır görmeleri mümkün değil bence nasıl bu kadar deli cesareti var bu insanların anlamıyorum. Doğru düzgün tanımadıkları biriyle evleniyorlar resmen.

Nişanlıma evlenmeden dudağımdan öpmemesini söyledim. Ama kendi dayanamıyorum diyerek öptü. Ben öylece durdum ve geri çekilip özür diledi. Sizce ne yapmalıyım?
Gebelik testi yaptir diyorum..
Ve bunu latife olarak soyledigimi belirterek ayriliyorum :)

Gebelik testi yaptırın adetiniz geçerse

Kaç yıldır bitkindesiniz bilmiyorum ama adam iyi dayanmis

Abdest al bı daha yapmamasını söyle yoksa ayrıl evlenince neler yapar kim bilir
Allah affetsin çok güldüm.
Ben bu tarz insanlara çok saygı duyuyorum ya. Ben sadece birini beğensem sabah akşam öpmenin hayalini kurarım zor tutarım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…