Sence yaso buraya yazılacak şey mi linç ederlerKonu sahibinin, o minik öpücükle kendini zaptedememekten ve azgın kız damgası yemekten korktuğunu düşündüm ben nedense.
Konuyu okuduğumda aklıma ilk gelen bu oldu HabibiSence yaso buraya yazılacak şey mi linç ederler
Namusuza baxhinNişanlıma evlenmeden dudağımdan öpmemesini söyledim. Ama kendi dayanamıyorum diyerek öptü. Ben öylece durdum ve geri çekilip özür diledi. Sizce ne yapmalıyım?
nası kafalar bunlar yaaaNişanlıma evlenmeden dudağımdan öpmemesini söyledim. Ama kendi dayanamıyorum diyerek öptü. Ben öylece durdum ve geri çekilip özür diledi. Sizce ne yapmalıyım?
Neden opmemesini soylediniz? Dini hassasiyet mi baska tabular mi?Nişanlıma evlenmeden dudağımdan öpmemesini söyledim. Ama kendi dayanamıyorum diyerek öptü. Ben öylece durdum ve geri çekilip özür diledi. Sizce ne yapmalıyım?
Abdest al bı daha yapmamasını söyle yoksa ayrıl evlenince neler yapar kim bilir
Ateşle barut yan yana durmaz tatlım.gYaacak bişey yokNişanlıma evlenmeden dudağımdan öpmemesini söyledim. Ama kendi dayanamıyorum diyerek öptü. Ben öylece durdum ve geri çekilip özür diledi. Sizce ne yapmalıyım?
Evet dogru noktaya parmak bastın.benim eşimde işe giderken Buse kondurmak dısında hiç opüşmüyoruz artıkBu devirde insanın kocası dudaktan opmuyor ya okudukça sinir oluyorum şuan
Yaa gerçekten miEvet dogru noktaya parmak bastın.benim eşimde işe giderken Buse kondurmak dısında hiç opüşmüyoruz artıksevgiliyken opusurduk,nişamlıyken kısa opucuklere geçti.evlennce tamamen kalktı.ki ben sabah aksam mutlaka diş dil damak fırçalarım.adi herif ya konu sahibi kıymetini bil nşşanınlının evlennce zor gorursun opusmeyi.
Öpüşme yasaklanamazAranızda bir şeyler konuşulmuş ki açıkça yasaklar çizilmiş. Valla yasak diye konuşunca o şey daha çok isteniyor. Öpüşmek istemeyen biriyseniz bunu konuşmamalıydınız. Öpüşmek diye bir eylem, dünya üzerinde yokmuş gibi davranmalıydınız.
Farkettim sonradan ironi oldugnu yazmıs oldum artıkYaa gerçekten mi
Ben ironi olsun diye yazmistim aslinda
Neden opusmuyor acaba yani evlilikle alakalı degildir heralde
Ben günde 3-5 kez öpüşürüm kocamla alışkanlık oldu heralde ölmeden olunca garip gelir gibi
Erkek tarafısın zaar senÖpüşme yasaklanamaz
Öpüşme hakkımızı kimse elimizden alamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?