Nişanlım beni sürekli aşağılıyor .!

Yuzme bilmiyorsaniz korkmaniz gayet normal.
Size salak deyip iliskinizi basit mevzudan sorgulayan adamla evlenmek istediginize eminmisiniz bence siz bunu dusunun.

Yüzde yüz hatalı, zaten herkes yazmış da ben sadece merakımdan soruyorum. Gireceğin deniz kıyı mıydı, dip mi? Yani ayağın değecek miydi denizin dibine?

Oy oyy tam hödükmüş! Bence adak falan ada sen, gerçek yüzünü erken göstermiş...

Yine saçma sapan bir sebepten belki ayrılık olucak ama yine olan kadına olucak böyle ufak tefek şeyleri uzatmayin bence alt yapiniza zarar bırak istese gelir arar mesajda atar

Yüzde yüz hatalı, zaten herkes yazmış da ben sadece merakımdan soruyorum. Gireceğin deniz kıyı mıydı, dip mi? Yani ayağın değecek miydi denizin dibine?
hayır canım dibi gözükmüyordu. Sahil değildi ki.. Limandaydık. Daha önceki konuşmalarında oranın bir apartman boyunda olduğunu söylemişti kuzenine hatta..

fobin var diye sana ruhsuz ve salak mı dedi?????? çok saygısız bir insanmış ve saygı olmadan hiç bir ilişki yürümez. karar senin

Kızlar nişanlımın babası beni aradı ve konuşmak istediğini söyledi. Onları çok sevdiğim ve saygı duyduğum için reddedemedim. Nişanlımı ve görümcemi de çağırmış. Velhasıl gittiğimde kimse yoktu. Ne oldu kızım bana herşeyi bir bir anlat dedi. Anlattım. Fazla detaya girmedim adam ileri derecede kalp hastası ve çok üzüldüğünü yüzünden görebiliyordum buna rağmen bile bana destek oldu.Her neyse nişanlım ve görümcem geldi. Gelir gelmez nişanlıma '' Sana yemin ederim eğer bu kızı bir daha böyle şaçma sapan şeylerden dolayı üzersen ne ben,ne annen,ne de ablan sana hakkımızı helal etmeyeceğiz. '' dedi. Ayrıca başka erkeklerle (bu kuzeni dahi olsa) beni bir yere getirmemesi gerektiğini bunun çok yanlış olduğunu ve benim de iyi ki denize girmediğimi hatta iyi yaptığımı söyledi.
Ben günlerdir yemek yiyemiyordum. Sürekli ağlıyordum. Ayakta durucak halim kalmamıştı artık. Babası yapma,şans ver,biz bunun yüzüne senin ailenin yüzüne bakamayız falan dedi. Neyse bizi nişanlımla yalnız bıraktılar. Üzgün olduğunu,kendisinin hevesinin kırıldığını falan söyledi. Özür diledi. Neden ağladın,ağlamanı istemiyorum bilmiyor musun dayanamıyorum falan dedi.. Hafta sonu sürekli geldi yanıma. Ailemi ziyaret etti. Bana sürekli sarılmalar,öpmeler,seni seviyorum sen benim eşim olacaksın demeler,gözlerinin içine bakmamı istemeler,bana yemek hazırlamalar falan...

Henüz atamadım nişanı.. Ama sanırım çok kırıldım ve kendime gelmem çok zaman alacak...

konunuzu takip ediyordum barışacağınızı da tahmin ediyordum, aileler işin içine girince bi şekilde döndüreceklerdi bu kararı, hakkınızda hayırlısı olur umarım.
ben sizin yerinize olsam en yakın zamanda bir kez daha denize giderdim, bin beterini ona yapar tepkisini ölçerdim. eğer yine aynı şekilde öküze bağlayacaksa da bu sefer tekmeyi basardım. ama siz benden daha yumuşak bir insansınız sanırım. umarım kırgınlığınız tez vakitte geçer.

düğününüzü ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz ? ben olsam hemen yapmam biraz ertelerim.
bir süre sakin durur, affetmiş gibi davranırdım. sonra nişanlımı bazı konularda dener tepkilerini ölçerdim.
nişanlınızın ailesi iyi, güzel insanlar ama nişanlınızdan tamamen emin olmadan evlilik yoluna girmeyin derim naçizane.
nişandan 10 gün sonra size kendinizi bu kadar değersiz hissettirmeye hakkı yok.

Empati yetenegine gel!
Bu ne sacma bi bakis acisidir ya?!
Korku ya bu; korku! Elinde olsa kimse o duruma dusmez..
O korkusu olan insanlarsa problem yok ama bu dusunce yapisi tamamen sakat; net!
(banlanmak ugruna yazdim, cok sinirlendim ya)
Ayrica yuzme bilmeyen insan sudan niye korkmasin? Yuzme bilmezken bende cok korkardim ki bildigim halde derinlere gitmekten korkarım. Insanlar bogulma korkusu dolayisiyla korkuyor yoksa kimsenin su fobisi yoktur.

Seni ne bicim asagilamis o msjlariyla! "Ne ise yararsin, ne yapayım seni" demis; sanki sen bi esyasin.. Babasinin konusmasiyla, tehdit etmesiyle, nisanlinin da soz vermesiyle duzelmez bu is.. Hatta bizim orda bi laf vardir; bu hamur daha cok su alır..
Olumlu konusmak isterdim ama uzuldum barismana, kusura bakma.. Yazik..

E ezra melek su mesaji icine sindirebiliyor musun?

Birbirine uyumlu olmak aşktan daha önemli gençlerin çoğu bu önemli ayrıntıyı göz arda ettiği için boşanmalar hemen gerçekleşiyor uyum yoksa huzur yok kavga aşağlama oluyor , sizinkiside böyle tabi evlenince maskeler iyice düşüyor kimse 0seye tahamül göstermiyor aşkta bitiyor

Pufff haklısın elim kolum bağlanmış durumda. Sindiremiyorum da.. Çok da kolay olmuyor.. Ya derler ya yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal..

Pufff haklısın elim kolum bağlanmış durumda. Sindiremiyorum da.. Çok da kolay olmuyor.. Ya derler ya yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal..
Evlenirsen malesef ki daha kotu olacak.. Cunku karşındaki sahista ben normallik goremedim ne yazikki.. Oyle yerlerden tutmus ki konuyu bir de.. Boylesiyle tartışılmaz..
Dugun tarihi yakin degildir insaAllah?

Evlenirsen malesef ki daha kotu olacak.. Cunku karşındaki sahista ben normallik goremedim ne yazikki.. Oyle yerlerden tutmus ki konuyu bir de.. Boylesiyle tartışılmaz..
Dugun tarihi yakin degildir insaAllah?
Yok canım seneye belki sonraki sene.. Kim bilir bu gidişle hiç olmayacak belki de..

İşin kötüsü ne biliyo musun ne yazık ki ben bu adamı seviyorum ama bir o kadar da soğudum,kırıldım..

Yok canım seneye belki sonraki sene.. Kim bilir bu gidişle hiç olmayacak belki de..

İşin kötüsü ne biliyo musun ne yazık ki ben bu adamı seviyorum ama bir o kadar da soğudum,kırıldım..
Bazen baslarda buyuk bi sevgiyle basladigimiz icin, sorunlar bas gosterdikce hep cepten yeriz o iliskide.. Seviyorum der dururuz ama biliriz ki yavaş yavaş tukenmektedir icerde biseyler..
Nisanlin boyle davrandikca sen cepten tuketeceksin sevgiyi.. Ve en sonunda da (ne yazikki) bisey kalmayacak..
Keske duzelse diyecegim ama ben insanlarin degismeyecegine inananlardanim..

Öyleyse inşallah bir an önce biter bende ve hayatıma daha kolay devam edebilirim.

Daha güçlü..

Bana her sinirlendiğinde sürekli bunu yapıyor ben alttan almaya ve yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama nuh diyo Peygamber demiyor.

Hata burda zaten . Ve sen aynı hatayı yine yapıp , o mesajlara rağmen yelkenleri suya indirmişsin.

Bak konunun başlığına ... "nişanlım beni sürekli aşağılıyor! "

Hayır işte soruna bu açıdan baktığında hiç bir şeyi gerçek anlamda düzeltemezsin . Sorun nişanlının o aşağılamaları yapmasından ziyade senin bunlara karşı tepkin ya da tepkisizliliğin .

Ha hırsızın hiç mi suçu yok ? O hırsız zaten , zaten suçlu. Problemi çözmek için kendi duruşumuzu düzeltmeliyiz.

O aşağılasın sen ağlayıp sızla sonra birileri araya girsin o özür dilesin .. Yok böyle işlemez .

Sen seni küçük düşürdüğünde , sana hakaret ettiğinde dünyanın sonu gelmiş gibi davranmasan , öyle mi beyim buyur kapı orda desen ... ya o kapıdan çıkar ya aklını başına toplar. İki seçenekte senin lehine olur.

Müsade etme. İnsanlara "beni üzüp üzüp sonra özür dilemeye gelebilirsiniz, ben burda ağlayarak bekliyorum " mesajı verme . Bunu kullanan çok olur , sen zararlı çıkarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…