- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi ezra melek
-
bakın bana yazdığı mesajlardan sadece biri ;
'' ben bu dünyaya 1 kere daha gelmicem sen gibi ruhsuz biri lazım değil bana,günlük düşünmem ben.Sen bana mutluluk yada ne biliyim beraber paylaşacağımız bir ortam veremiyosun senle bi tatile gittiğimde doya doya eğlenemiyorum ya var mı böle bişey ? Ne işe yararsın sen ? Seninle eğlenilmiyo,bişeyler paylaşılmıyo. Kafama göre takılayım o zaman sana ne ihtiyacım var benim ? Ot gibi hayat süremem ben. Sana mı yalvarcam ben gel denize girelim beraber vakit geçirelim diye. Neyse ben bundan sonra kafama göre takılcam nerde nasıl muıtluysam orda olcam herşeyim sen olamıyosun seninle bi tatilde vakit geçirip eğlenemşyosam ben ne yapayım seni. ''
Yine saçma sapan bir sebepten belki ayrılık olucak ama yine olan kadına olucak böyle ufak tefek şeyleri uzatmayin bence alt yapiniza zarar bırak istese gelir arar mesajda atarMerhaba,
10 gün önce 4 yıllık sevgilimle nişanlandık. Pazar günü de yani 4 gün önce nişanlım,erkek kuzeni ve ben denize gittik. Ben yüzme bilmiyorum ve ciddi derecede korkuyorum. Gece yatarken denize girdiğimi düşündüğümde bile boğulacak gibi oluyorum o dereceBende bu durumdan çok rahatsızım ama yapamıyorum olmuyor. Her neyse.. Limana gittik,tekneye bindik vs. beni limanda denize sokmaya çalıştı ben senin elinden tutacağım dedi ama bir türlü cesaret edemedim.Ağlayacak gibi oldum ve girmedim. Orda bana tepkisini gösterdi sabahtan akşama kadar konuşmadı benimle ve 4 gündür de konuşmuyor. En son neden böle yapıyorsun diye mesaj attığımda ben senin kadar ruhsuz bir insan görmedim,elinden tutacağım dediğim hale hale girmeyecek kadar salaksın,ben böle saçma bi ilişki istemiyorum gibi şeyler söyledi.. Ben sadece sana yazıklar olsun diyebildim.. Yüzme bilmiyorum ve korkuyorum diye ilişkimi,sevgililiğimi sorguladı.. Benim kadar ona kimsenin katlanamayacağını söyleyen insan beni ruhsuz ilan etti.. Çok üzgünüm. ve çok mutsuzum..
hayır canım dibi gözükmüyordu. Sahil değildi ki.. Limandaydık. Daha önceki konuşmalarında oranın bir apartman boyunda olduğunu söylemişti kuzenine hatta..Yüzde yüz hatalı, zaten herkes yazmış da ben sadece merakımdan soruyorum. Gireceğin deniz kıyı mıydı, dip mi? Yani ayağın değecek miydi denizin dibine?
Kızlar nişanlımın babası beni aradı ve konuşmak istediğini söyledi. Onları çok sevdiğim ve saygı duyduğum için reddedemedim. Nişanlımı ve görümcemi de çağırmış. Velhasıl gittiğimde kimse yoktu. Ne oldu kızım bana herşeyi bir bir anlat dedi. Anlattım. Fazla detaya girmedim adam ileri derecede kalp hastası ve çok üzüldüğünü yüzünden görebiliyordum buna rağmen bile bana destek oldu.Her neyse nişanlım ve görümcem geldi. Gelir gelmez nişanlıma '' Sana yemin ederim eğer bu kızı bir daha böyle şaçma sapan şeylerden dolayı üzersen ne ben,ne annen,ne de ablan sana hakkımızı helal etmeyeceğiz. '' dedi. Ayrıca başka erkeklerle (bu kuzeni dahi olsa) beni bir yere getirmemesi gerektiğini bunun çok yanlış olduğunu ve benim de iyi ki denize girmediğimi hatta iyi yaptığımı söyledi.
Ben günlerdir yemek yiyemiyordum. Sürekli ağlıyordum. Ayakta durucak halim kalmamıştı artık. Babası yapma,şans ver,biz bunun yüzüne senin ailenin yüzüne bakamayız falan dedi. Neyse bizi nişanlımla yalnız bıraktılar. Üzgün olduğunu,kendisinin hevesinin kırıldığını falan söyledi. Özür diledi. Neden ağladın,ağlamanı istemiyorum bilmiyor musun dayanamıyorum falan dedi.. Hafta sonu sürekli geldi yanıma. Ailemi ziyaret etti. Bana sürekli sarılmalar,öpmeler,seni seviyorum sen benim eşim olacaksın demeler,gözlerinin içine bakmamı istemeler,bana yemek hazırlamalar falan...
Henüz atamadım nişanı.. Ama sanırım çok kırıldım ve kendime gelmem çok zaman alacak...
düğününüzü ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz ? ben olsam hemen yapmam biraz ertelerim.Kızlar nişanlımın babası beni aradı ve konuşmak istediğini söyledi. Onları çok sevdiğim ve saygı duyduğum için reddedemedim. Nişanlımı ve görümcemi de çağırmış. Velhasıl gittiğimde kimse yoktu. Ne oldu kızım bana herşeyi bir bir anlat dedi. Anlattım. Fazla detaya girmedim adam ileri derecede kalp hastası ve çok üzüldüğünü yüzünden görebiliyordum buna rağmen bile bana destek oldu.Her neyse nişanlım ve görümcem geldi. Gelir gelmez nişanlıma '' Sana yemin ederim eğer bu kızı bir daha böyle şaçma sapan şeylerden dolayı üzersen ne ben,ne annen,ne de ablan sana hakkımızı helal etmeyeceğiz. '' dedi. Ayrıca başka erkeklerle (bu kuzeni dahi olsa) beni bir yere getirmemesi gerektiğini bunun çok yanlış olduğunu ve benim de iyi ki denize girmediğimi hatta iyi yaptığımı söyledi.
Ben günlerdir yemek yiyemiyordum. Sürekli ağlıyordum. Ayakta durucak halim kalmamıştı artık. Babası yapma,şans ver,biz bunun yüzüne senin ailenin yüzüne bakamayız falan dedi. Neyse bizi nişanlımla yalnız bıraktılar. Üzgün olduğunu,kendisinin hevesinin kırıldığını falan söyledi. Özür diledi. Neden ağladın,ağlamanı istemiyorum bilmiyor musun dayanamıyorum falan dedi.. Hafta sonu sürekli geldi yanıma. Ailemi ziyaret etti. Bana sürekli sarılmalar,öpmeler,seni seviyorum sen benim eşim olacaksın demeler,gözlerinin içine bakmamı istemeler,bana yemek hazırlamalar falan...
Henüz atamadım nişanı.. Ama sanırım çok kırıldım ve kendime gelmem çok zaman alacak...
Ayrica yuzme bilmeyen insan sudan niye korkmasin? Yuzme bilmezken bende cok korkardim ki bildigim halde derinlere gitmekten korkarım. Insanlar bogulma korkusu dolayisiyla korkuyor yoksa kimsenin su fobisi yoktur.Empati yetenegine gel!
Bu ne sacma bi bakis acisidir ya?!
Korku ya bu; korku! Elinde olsa kimse o duruma dusmez..
O korkusu olan insanlarsa problem yok ama bu dusunce yapisi tamamen sakat; net!
(banlanmak ugruna yazdim, cok sinirlendim ya)
Seni ne bicim asagilamis o msjlariyla! "Ne ise yararsin, ne yapayım seni" demis; sanki sen bi esyasin.. Babasinin konusmasiyla, tehdit etmesiyle, nisanlinin da soz vermesiyle duzelmez bu is.. Hatta bizim orda bi laf vardir; bu hamur daha cok su alır..Kızlar nişanlımın babası beni aradı ve konuşmak istediğini söyledi. Onları çok sevdiğim ve saygı duyduğum için reddedemedim. Nişanlımı ve görümcemi de çağırmış. Velhasıl gittiğimde kimse yoktu. Ne oldu kızım bana herşeyi bir bir anlat dedi. Anlattım. Fazla detaya girmedim adam ileri derecede kalp hastası ve çok üzüldüğünü yüzünden görebiliyordum buna rağmen bile bana destek oldu.Her neyse nişanlım ve görümcem geldi. Gelir gelmez nişanlıma '' Sana yemin ederim eğer bu kızı bir daha böyle şaçma sapan şeylerden dolayı üzersen ne ben,ne annen,ne de ablan sana hakkımızı helal etmeyeceğiz. '' dedi. Ayrıca başka erkeklerle (bu kuzeni dahi olsa) beni bir yere getirmemesi gerektiğini bunun çok yanlış olduğunu ve benim de iyi ki denize girmediğimi hatta iyi yaptığımı söyledi.
E ezra melek su mesaji icine sindirebiliyor musun?bakın bana yazdığı mesajlardan sadece biri ;
'' ben bu dünyaya 1 kere daha gelmicem sen gibi ruhsuz biri lazım değil bana,günlük düşünmem ben.Sen bana mutluluk yada ne biliyim beraber paylaşacağımız bir ortam veremiyosun senle bi tatile gittiğimde doya doya eğlenemiyorum ya var mı böle bişey ? Ne işe yararsın sen ? Seninle eğlenilmiyo,bişeyler paylaşılmıyo. Kafama göre takılayım o zaman sana ne ihtiyacım var benim ? Ot gibi hayat süremem ben. Sana mı yalvarcam ben gel denize girelim beraber vakit geçirelim diye. Neyse ben bundan sonra kafama göre takılcam nerde nasıl muıtluysam orda olcam herşeyim sen olamıyosun seninle bi tatilde vakit geçirip eğlenemşyosam ben ne yapayım seni. ''
Pufff haklısın elim kolum bağlanmış durumda. Sindiremiyorum da.. Çok da kolay olmuyor.. Ya derler ya yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal..Seni ne bicim asagilamis o msjlariyla! "Ne ise yararsin, ne yapayım seni" demis; sanki sen bi esyasin.. Babasinin konusmasiyla, tehdit etmesiyle, nisanlinin da soz vermesiyle duzelmez bu is.. Hatta bizim orda bi laf vardir; bu hamur daha cok su alır..
Olumlu konusmak isterdim ama uzuldum barismana, kusura bakma.. Yazik..
Evlenirsen malesef ki daha kotu olacak.. Cunku karşındaki sahista ben normallik goremedim ne yazikki.. Oyle yerlerden tutmus ki konuyu bir de.. Boylesiyle tartışılmaz..Pufff haklısın elim kolum bağlanmış durumda. Sindiremiyorum da.. Çok da kolay olmuyor.. Ya derler ya yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal..
Yok canım seneye belki sonraki sene.. Kim bilir bu gidişle hiç olmayacak belki de..Evlenirsen malesef ki daha kotu olacak.. Cunku karşındaki sahista ben normallik goremedim ne yazikki.. Oyle yerlerden tutmus ki konuyu bir de.. Boylesiyle tartışılmaz..
Dugun tarihi yakin degildir insaAllah?
Bazen baslarda buyuk bi sevgiyle basladigimiz icin, sorunlar bas gosterdikce hep cepten yeriz o iliskide.. Seviyorum der dururuz ama biliriz ki yavaş yavaş tukenmektedir icerde biseyler..Yok canım seneye belki sonraki sene.. Kim bilir bu gidişle hiç olmayacak belki de..
İşin kötüsü ne biliyo musun ne yazık ki ben bu adamı seviyorum ama bir o kadar da soğudum,kırıldım..
Öyleyse inşallah bir an önce biter bende ve hayatıma daha kolay devam edebilirim.Bazen baslarda buyuk bi sevgiyle basladigimiz icin, sorunlar bas gosterdikce hep cepten yeriz o iliskide.. Seviyorum der dururuz ama biliriz ki yavaş yavaş tukenmektedir icerde biseyler..
Nisanlin boyle davrandikca sen cepten tuketeceksin sevgiyi.. Ve en sonunda da (ne yazikki) bisey kalmayacak..
Keske duzelse diyecegim ama ben insanlarin degismeyecegine inananlardanim..
Bana her sinirlendiğinde sürekli bunu yapıyor ben alttan almaya ve yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama nuh diyo Peygamber demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?