Nişanlım beni sürekli aşağılıyor .!

gereksiz insan.
sakin evlenme bir an önce nisani at hediye mediye ne varsa gönder
aileni sakin ha sakin muhattap etme
numarani degistir
dik dur
ve hayatina devam et

kesin birini buldu. öyle saçma ki yaptıkları, yazdıkları.

Sanki nişanlın ve sen farklı dünyaların insanısınız gibi. O daha deli dolu sen daha oturaklısın gibi geldi bana.Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

Sanki nişanlın ve sen farklı dünyaların insanısınız gibi. O daha deli dolu sen daha oturaklısın gibi geldi bana.Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi?
Aslında tam tersi.. Ben daha çocuksuyumdur daha çok gezmeyi tozmayı severim. Ama deniz konusunda ne yazık ki böle değilim. O da denizi seviyor. Sırf bu yüzden zıtlaşıyoruz ki sağolsun demin annesi babası hepsi aradılar beni üzülme saçmalıyo o diye. 1 tek Allahın kulu hak vermiyor ona. Çünkü benim emeklerimi herkes görüyor ve biliyor. Rabbim akıl fikir ihsan eylesin bu gidişle mutlu olamaz o.

Allah Allah ailesiylede aran iyi. Vallahi bilemedim. Acaba evlilik sorumluluğu mu ağır gelmeye başladıda kaçıyor bilinçsiz olarak? Yani belki de evlilik sorumluluğuna hazır değil?

Allah Allah ailesiylede aran iyi. Vallahi bilemedim. Acaba evlilik sorumluluğu mu ağır gelmeye başladıda kaçıyor bilinçsiz olarak? Yani belki de evlilik sorumluluğuna hazır değil?
Şükürler olsun evet aram iyi. Saygıda hiç kusur etmedim bu zamana kadar. Onlar da Allah razı olsun öz evlatlarından ayırmadılar beni. Haklarını yiyemem. Çok severim.
Nişanlım konusuna gelince inan bilmiyorum. Psikolojik sorunlar yaşamaya başladığını düşünüyorum. Ama gerçekten kendimi çok değersiz hissediyorum. Şu kötü ruh halinden kurtulabilsem kendimi silkelesem bi..

Nişanlını en iyi sen tanırsın. Bence ikinizde sakinleşin önce. Bir de şu var bu aralar herkes çok gergin. Ben mesela bugün teyzeme çattım alakasız bir konuda. Konulardan ne kadar bağımsız olsakta dolaylı travma yaşıyoruz belki de bunun etkisidir.

Tepkisi sacma olmus seni anlayip saygi duymasi gerekirken tercihine...yani sakin bir zamanda bu konuyu yeniden konuş kendi beklentini ve onun tepkisinin seni uzdugunu söyle. ..

Yuzme bilmeyen sudan korkanlara ne bu gel gel israri , gelmeyene sinirlenme durumlari anlamıyorum.

Ben yuzme biliyorum ama boyumu gecerse su panik oluyorum diye derinlere gitmem. Arkadaslar falan sürekli niye gidemiyorsun diye beynimi yer. Gitmiyorum arkadas sen git iste seni tutan mi var? Bak yine sinirlendim.

Korkuyor iste kiz fobisi var bir de ustune hakaret yemis. Ben olsam sirf fobim var diye bana bunu yapan adamin yuzugunu eline verirdim.

Bu ne biçim bir üslup?
Gerizekali. Ne sanıyor kendini?
Dünyada tek erkek o mu kalmış?
Evlenmek istemiyor ve bunlar bahaneleri.
Ayrılmak istese bu kadar uzun mesaj atmaz diycem ama elle tutulur bi tarafı da yok bunun. Yaşı kaç? Evlenmek istemedigine eminim. Ya aklında başkası var ya da başkalarından olmak istemiyor.

Verilmis sadakan varmis. Sukredeceksin

29 yaşında.. Daha 11 gün oldu henüz daha çok erken değil mi böle düşünmesi için :/

Aslına bakarsan konus sahibi başlığa bakarak okumadan yorum yapicam dedim kendime " direkt ayril"diye
Vicdanim elvermedi okudum ilk sf yi yorumun aynı
Mutlu ve huzurlu bir yasamin olur inşallah

manyak mıdır nedir?? bu sebeple ilişki mi bitirilir bide nişanlısın. asıl ben böyle istikrarsız bir insanla olamam deseydin.

bu nasıl bir şey ya. madem bu kadar sinirlenecek knu sahibinin nişanlısı, daha çıkmaya başlamadan önce yüzme korkun var mı ona göre ilişkiye girmicem deseymiş aynı şekilde sizin için de söz konusu. bir insanın korkusu var diye ayrılınır mı yarın öbür gün yılanları çok seven hayvansever bir insan da yılandan korktuğun için senden ayrılabilir mesela allah korusun tabiiki. insanın elinde olmayan şeyler için bu kadar acımasızca düşünmeye anlam veremedim bir de çok normalmiş gibi nişanlının sinirini bozma demişsiniz.

Çok saçma şimdiden böyle yapıyorsa evlendiğinizde nasıl bir ilişki olur düşünemiyorum bile.. Kesinlikle baştan adam akıllı bi düşün.. Yanlış anlama ama bu adam hayatı zehir eder sana ..

Nisanlin evlencegnzn farknda degil galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…