Nişanlım beni sürekli aşağılıyor .!

ne tepki vereceğin belli değil mi, bize nasıl güzel anlatıyrosan derdini ona da anlatacaksın, konuşacaksın, bak canım böyleyken böyle ben buna buna buna alındım sende bunu bunu bunu anla diyeceksin, mantıklı ve seviyeli şekilde konuşmak herşeyi halleder. ama sen susup pısıp alttan alırsan oooooo sırf bu değil gelen her erkek ezer seni

Oha bu ne lan arkana bakmadan kac lutfen.. Lutfen.. Lutfen..

Empati yetenegine gel!
Bu ne sacma bi bakis acisidir ya?!
Korku ya bu; korku! Elinde olsa kimse o duruma dusmez..
O korkusu olan insanlarsa problem yok ama bu dusunce yapisi tamamen sakat; net!
(banlanmak ugruna yazdim, cok sinirlendim ya)

Bence sevgilin tavirlarina sinir olmustur. Aglicak gibi oldum yazmişsin. Benimde fobim var. Farklı takıntılarım var tamamen kurtulduğumu söylemem. Mesela orumcekten cok tiksinir korkarim kasinti tutar ama orumcek var diye viyk viyk yapmam. Tepkilerim oyle uyuz gibi degildir. Ben arkadas olarak bile sacma sapan seylerden korkup fazla tepki verenlere cidden uyuz oluyorum.

Aynı benim babam ya. Kendi istediği bişeyi yapamazsan hemen aşağılar, hakaret eder. Abuk sabuk laflar havada uçuşur. Çocukluğumda bunu bana çok yaptı. Çocukken ben de denizden korkardım, sadece ayaklarımı sokup kumdan kale falan yapardım. Babam tutardı denize sokardı beni, kafama kadar. Boğulacak gibi olurdum korkardım. Ağlamaya başlayınca da dünyanın lafını ederdi. Dayım ve teyzem de yardımcı olurlardı ama ben onlarla beraber simitle derine bile gittiğimi hatırlıyorum. Kimse de boğmaya kalkmıyordu Ha şu an korkuyor muyum hayır ama yüzme bilmiyorum. Eksikliğini de hiç hissetmedim. Tepkileri çok kötü, çok kaba biri seninki.

Mantigin kalbinden azcik fazlaysa bu adamla evlenmezsin. Evlenirsen de dayak yedim aldatildim diye konu acip bizi mesgul etme. Hem laf dinlemiyorsunuz sonra ah vah ediyorsunuz. Ayrica adamin ailesinin seni istemedigi begenmedigi yönünde sinyaller veriyor bu davranislari. Hakkinizda hayirlisi.

Canım sevgilin sana saygı duymakta zorlanıyor. Daha nişanlıyken böyleyse bilmiyorum evlilik nasıl gider. Umursuz bi insansan bir ihtimal ama hassas bir insansan evliliğin zehir olur. Demedi deme.

şükredeceksin. sakın barıoşayım deme

Adam resmen sizi sevmediğini soykememrk için yüzmeyi bahane etmiş
daha da barışma yın bence

Bence de resmen bahane etmiş. İnsan sevdiğinden yüzemiyor diye soğumaz, Dangalak herif. Nişanlıylen böyle bir şeyi yapması senin için iyi olmuş kurtulduğuna şükret.

bi erkek ayrılmak istiyorsa zorlamıycaksın canım sonuçta biz kadınlar duygusal insanlarız hep duygusal yaklasırız konulara ama bu konuda mantığında kullanmalısın sonuçta ilişki iki kişi arasında yaşanıyor ne yaşadığınızı nişanlı nın tepki gösterirken ki tavrı nasıldı bilemeyiz ama bence zorlama bi nişanlılık yaşıyo gibi geldi bana ...yine son karar senin!

Sanırım ilişki hep onun kontrolünde olsun istiyor. Ben nasıl istersem hep o olsun istiyor olmalı, başkalarının düşünceleri, duyguları, korkuları umurunda değil sanırım. Karşısındaki kişiyi anlayamayacak kadar empati yoksunu narsist...

Kesinlikle tam anlamıyla bu..

Sana saygi duymayan, hassasiyetlerine ozen gostermedigi gibi bir de seni daha cok kiran uzen bu herifle asla uzun bi yola girme.. Yarin dogum sancin tutunca da 'cocuk gibi viyaklama' diye acina aci katar yoksa.. Allah korusun..
Ve lutfen "orda cok mizirdadim, o da hakli kendince, naapsin" diyerek kilif bulma bu edepsizlige.. Elini tutacakmis da beyimiz, nasil korkarmissin sudan?! Hadi be ordan! Adam olup destek olsun manevi olarak; saldirmak yerine..

Ay cnm delimine oda boyle erkegi sen nasi omur boyu cekiceksin?? Baksana 1 deniz olayi yuzunden 4 gun sna trip atmis aslnda sana destek verip tamam askm korkma sen yeterki demesi lazmdi anlayissiz mahluk gibi trip atmasi dgl brk ayriliyosada ayrilsn cok taviz vermssn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…