- Konu Sahibi ezra melek
-
Bende karsidan karimsiyabgecerken cok korkarim. Arabalardan. Benim esim benimle ozamanlar cocukmusum gibi ilgilenir. Asagaliyarak degil sanki cocukmussum gibi. Beni bekle der. Beraber gecelim ser. Elimi tutar. Gerci elimi zaten hic birkamaz. Ornegin tren yolu nekadar genislikteki tas catlasa 1 metre. Tren rayin uzerinden karsiya gececek olsak bile, bazen ondem yurudugumde bekle bekle gecme sakin der. Yanima gekir elimden tutar beraber geceriz.İnsanların sevmedikleri yada korktukları şeyleri... zorla yaptıran insanları hiç anlamıyorum.. İçten içe kendilerini kahraman ve seni korkak olarak göstermeye çalışırlar... Bende arabalardan çok korkarım neden bilmiyorum... Karşıdan araba geldiğinde olduğum yerde hareket edemem.. ama yanımdaki insan beni kolumdan çekip kurtarmayacaksa.. Benim korkumu bile bile beni arabanın üzerine atacaksa eğer... Varsın hiç hayatımda olmasın.. Benim duygularımı ne hissettiğimi anlamadıktan sonra.. Başlarım onun hayat zevklerine...
Niye ağlıyorsun?Haklısınız kızlar. Suç bende aslında.. 4 yıldır neyin ne olduğunu anlayamadan körü körüne sevdim. Nişanlandım.. LAnet olası yüzmeyi bilmiyorum diye bu duruma düşeceğim de aklıma gelmedi. Şu an acayip şekilde ağlıyorum hakim olamıyorum kendime.
Lanet olasi yuzme degil sorun. Sorun nisanlinin anlayissiz olmasi.Haklısınız kızlar. Suç bende aslında.. 4 yıldır neyin ne olduğunu anlayamadan körü körüne sevdim. Nişanlandım.. LAnet olası yüzmeyi bilmiyorum diye bu duruma düşeceğim de aklıma gelmedi. Şu an acayip şekilde ağlıyorum hakim olamıyorum kendime.
+1 cok güzel yorumlamissin. Benimde söylemek istedigim buydu. Seven insan böyle seylere takilmaz saygi duyar israrci olmaz bunun icin soguyacak adam zaten lütfedipte bi zahmet sevmesin :)
Haklısınız kızlar. Suç bende aslında.. 4 yıldır neyin ne olduğunu anlayamadan körü körüne sevdim. Nişanlandım.. LAnet olası yüzmeyi bilmiyorum diye bu duruma düşeceğim de aklıma gelmedi. Şu an acayip şekilde ağlıyorum hakim olamıyorum kendime.
Teşekkür ederim hepinize.. Allah razı olsun. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.
Ben duama sarıldım.
İnşallah duyulacaktır.
Dimi ama. Maden denize girmiceksin niye gidersin kiYani kizma ama muhalefet olsun diye demiyorum. Ben cok sinirlenirim hatta denize girmeye ikna olmayan insandan ayrilma noktasina gelirim. Bu konunun ustune git, nisanlin icin degil kendin icin. Denize girmek, yuzmek her insanin tatmasi gereken; kendini ucsuz bucaksiz denizde ozgur hissettiren bir duygu. Bundan mahrum kalma, nisanlinin da sinirlerini bozma, onun da sana hakaret etmesine izin verme.
Haklısınız kızlar. Suç bende aslında.. 4 yıldır neyin ne olduğunu anlayamadan körü körüne sevdim. Nişanlandım.. LAnet olası yüzmeyi bilmiyorum diye bu duruma düşeceğim de aklıma gelmedi. Şu an acayip şekilde ağlıyorum hakim olamıyorum kendime.
karşı tarafın karakterini görmüş oldun bundan sonra zaaflarını ve korkularını nişanlına asla gösterme. yüzme dersi ile deniz fobini yenebilirsin . bu adam ile hayatını devam ettir yada ettirme ama fobini kendin için yenmelisin . Ayrıca o hakaretin özrünü dilese dahi süründür . bir daha cürret edemesinMerhaba,
10 gün önce 4 yıllık sevgilimle nişanlandık. Pazar günü de yani 4 gün önce nişanlım,erkek kuzeni ve ben denize gittik. Ben yüzme bilmiyorum ve ciddi derecede korkuyorum. Gece yatarken denize girdiğimi düşündüğümde bile boğulacak gibi oluyorum o dereceBende bu durumdan çok rahatsızım ama yapamıyorum olmuyor. Her neyse.. Limana gittik,tekneye bindik vs. beni limanda denize sokmaya çalıştı ben senin elinden tutacağım dedi ama bir türlü cesaret edemedim.Ağlayacak gibi oldum ve girmedim. Orda bana tepkisini gösterdi sabahtan akşama kadar konuşmadı benimle ve 4 gündür de konuşmuyor. En son neden böle yapıyorsun diye mesaj attığımda ben senin kadar ruhsuz bir insan görmedim,elinden tutacağım dediğim hale hale girmeyecek kadar salaksın,ben böle saçma bi ilişki istemiyorum gibi şeyler söyledi.. Ben sadece sana yazıklar olsun diyebildim.. Yüzme bilmiyorum ve korkuyorum diye ilişkimi,sevgililiğimi sorguladı.. Benim kadar ona kimsenin katlanamayacağını söyleyen insan beni ruhsuz ilan etti.. Çok üzgünüm. ve çok mutsuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?