Nişanlım beni sürekli aşağılıyor .!

Bende karsidan karimsiyabgecerken cok korkarim. Arabalardan. Benim esim benimle ozamanlar cocukmusum gibi ilgilenir. Asagaliyarak degil sanki cocukmussum gibi. Beni bekle der. Beraber gecelim ser. Elimi tutar. Gerci elimi zaten hic birkamaz. Ornegin tren yolu nekadar genislikteki tas catlasa 1 metre. Tren rayin uzerinden karsiya gececek olsak bile, bazen ondem yurudugumde bekle bekle gecme sakin der. Yanima gekir elimden tutar beraber geceriz.
Insanin korkulariyla dalga gecip asailamak cozum degil. O konular uzerinden yuruyenler cok itici ve g. Zekali geliyor bana. Sen korkmuyor olabilirsin ama ben korkuyorum.
Sanane!
Değil mi ama? Yardimci olmasi gerekirken rencide etmesi birde kusmesi cok sacma.
Sanki o kiz onun kuklasi. Yat dediginde yatacak kalk dediginde kalkacak.

Senin mesajini alinti yaptım ama yorumun duygularima tercume olmus.

Haklısınız kızlar. Suç bende aslında.. 4 yıldır neyin ne olduğunu anlayamadan körü körüne sevdim. Nişanlandım.. LAnet olası yüzmeyi bilmiyorum diye bu duruma düşeceğim de aklıma gelmedi. Şu an acayip şekilde ağlıyorum hakim olamıyorum kendime.

Niye ağlıyorsun?
Ayol az biraz güçlü olun şu dünyada.

Ama bunu demesine sen müsade ediyorsun ki
Öyle bir tepki vermeliydin bundan önce ki o kelimeyi kullanmasında baka bakalım daha diyebilirmiydi
Ve sen alttan aldığını söylüyorsun
Çok fena alışmış belki de bunu yşamanız ileriyi görmen açısından bir işarettir

Lanet olasi yuzme degil sorun. Sorun nisanlinin anlayissiz olmasi.
Bir tek sen degilsin yuzmeyi bilmeyen. Yada su korkusu olan. Bende bilmiyorum bende korkuyorum.
Ve binlerce kisi bilmiyor. Herkes salak mi?
Bence dayatanlar salak.
Köpekten cok korkarim. Hatta dun esime bile dedim. Karsima köpek cikscagina ayi ciksin daha iyi. Herkese karabasan basar bana kopek basiyor. Ne yani. Beni kooeklerin onunemi gotursun? Gerci bazem yanindan geciriyor ama guveniyorum esime :)

Iyi dusun! Yarin obur gun evlendiginde herhangi birseyi yapmiyorsun diye (onun istedigi) yapmadigini birakmaz.

+1 cok güzel yorumlamissin. Benimde söylemek istedigim buydu. Seven insan böyle seylere takilmaz saygi duyar israrci olmaz bunun icin soguyacak adam zaten lütfedipte bi zahmet sevmesin :)

korku insanın elinden gelen bişey değil ki zaten. elinden gelse zaten o korkmaz ki. kimse gözünün önünde deniz duruyorken sebepsiz yere ben girmeyeceğim demez.
haftasonu bu darbe olaylarından dolayı mahvolmuş haldeydim, dışarı çıkma dedim çıktı diye ayrılıyordum nerdeyse. sözümü dimlemediği için değil benim korkumu ciddiye almadığı için evlenilmez senle dedim. o durumda bana ne korkuyosun salak dese gözüm daha görmezdi onu da çok dil döktü, yanlış anladığını anlattı falan derken zar zor ikna etti beni. adamları salak diyecek kadar da şımartan biziz sanırım..
Teşekkür ederim hepinize.. Allah razı olsun. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.

Ben duama sarıldım.

İnşallah duyulacaktır.

dua çok önemli tabiki ama tek başına yeterli değil. al karşına adam gibi konuş,senin korkularına, zevklerine, düşüncelerine müsade duymayacaksa mutsuz olursun. gerçekten öyle bir evlilik mi istiyorsun?
her ilişkinin dinamiği farklıdır ama salak lafı da güzel bi laf değil, dedirtme kendine öyle şeyler. şu adamlara rest çekecemeyecek kadar kör aşık olmayın yaa

Aklını kaçırmış olmalısın sen ,salak kendisi dingil ,
Bende senin gibiyim korkuyorum ,birkackere denedim korkuyorum elimi bıraktı kıyameti kopardım dahada zorlamadı ,hastalandım resmen ,
Bana fobim yüzünden hakaret edemez ,boğarım onu o denizde

Birak bence ruhsuz mus ,kendisi kalas 4 gün kusulurmu buna ya

Dimi ama. Maden denize girmiceksin niye gidersin ki adamın tadını kaçırmışsın. O enerjik biri sen ise pasif sanırım. Ağlayacak noktaya gelmiş bide. Komik

insnaların fobileriyle dalga geçmek çok ilginç geldi. korkabilir girmek istemeyebilir ne var ki bunda. galiba bazılarınızın hayatta hiç korkusu yok tebrikler. nişanlına da sert bi tepki koy sana bu yüzden hakeret ediyorsa ilişkini gözder geçir

o suda boğsaydın onu. yol ver gitsin.

Neden ağlıyorsunuz?
O size salak dediğinde "topla ağzını senin karşında arkadaşın yok" diyecektiniz.
Bana yüzmeyi eşim öğretti. Yüzme bilmemek ayıp mı ki? Burada da bazı arkadaşlar "ben de katlanamam yüzme bilmeyene sinir olurum" demiş. Ne alaka yani? Bilemiyor ya da korkuyor olabilirsiniz. Ben de yüksekten korkarım eşim tutup beni aşağı mı atsın? Saçma sapan laflar etmiş nişanlınız. Siz de onun karşısında susup sonradan ağlamayın. O terbiyesizleştikçe cevabını verin otursun yerine. Biraz dik durun yahu.

ruhsuzsun demesi zaten asiri komik Romantik olmak bunumu gerektiriyormus? Ya bende gecen yil ögrendim yüzmeyi babam dese elimi tut bisi olmaz diye yinede tutmazdim ne yani simdi güvenmiyormuyum babama :) Yüksekliktende korkarim cocukken kal gelir aglaya aglaya indirirler heryerden

Davranış şekli çok yanlış. Tamam seninle beraber her şeyi yapmak istiyordur, o yüzden ısrarlarını geri çevirince biraz kızmış olabilir ama daha ılımlı, çözüme ulaşma amaçlı yaklaşabilirdi. Bi psikologa giderek bu durumu çözebilirsin.
Son olarakta, yerinde olsam bu adamla evlenmezdim.

karşı tarafın karakterini görmüş oldun bundan sonra zaaflarını ve korkularını nişanlına asla gösterme. yüzme dersi ile deniz fobini yenebilirsin . bu adam ile hayatını devam ettir yada ettirme ama fobini kendin için yenmelisin . Ayrıca o hakaretin özrünü dilese dahi süründür . bir daha cürret edemesin

Kendi yüzünü göstermiş fobiniz var diye hakaret etmiş yapılacak şey belli ama hayat sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…