- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi Zehra gursoy
-
Merhabalar, emek verdiniz diye hayatınızı mı mahfedeceksiniz. Yapmayın lütfen yapmayın bende çok emek verdim dedim bitirmedim şuan kötü giden bir evliliğim var. Sıkıntılar varsa sizi azarlıyor ilgisiz davranıyorsa daha şimdiden en güzel zamanlarınızda evlendikten sonra klasik erkek anlayşı ile daha da kötü davranacaktır. Denenmiş ve yaşanmıştır. Kendinize değer verin . Keşke sizin kadar bana objektif yaklaşan ve fikirlerini söyleyen birileri olsaydı keske bu sitey daha önce farketmiş olsaydım. Sizde keşkeler olmaması umuduyla...Evet seviyorum cunku. Cok emek verdik. Ama anlam veremiyorum bana karsi ilgisi yok. Ben artik yaslandim diyip duruyor. Ben yakinlasmak istiyorum o sanki erkek degilmis gibi. Erkekler normalde boyle davrânmaz etrafta sahit oluyorum
Aglayarak okuyorum resmen. Son zamanlarda bilmiyorum evlilik sitresimi. Yada 8 yilin vermis oldugu alismislik durumumu. Beni sevdigini biliyorum cabaliyor. Sadece yakinlasma durumlarinda kriz cikiyor
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Ben de üzülmüştüm başta ama geçti kabullendim şimdi mutluyum da denemez ama huzurluyum iyi hissediyorum şükür
Yazdım sildim yazdım sildim ..siz bu adamla evleneceğim diyorsunuz ,biz ne diyelim ?sürekli azar yemek ,aşağılanmak hoşunuza gidiyor herhaldeEvet seviyorum cunku. Cok emek verdik. Ama anlam veremiyorum bana karsi ilgisi yok. Ben artik yaslandim diyip duruyor. Ben yakinlasmak istiyorum o sanki erkek degilmis gibi. Erkekler normalde boyle davrânmaz etrafta sahit oluyorum
Çok üzüldüm16 yillik evliyim ve bu 16 yil boyunca söyledigin ilgisizlikleri misli misline yasadim ayni yazdigin gibi herseye bagiran cagiran öfkeli bir adam, cinsellik ayda yilda bir olurdu... ben mutsuzdum bu durumlardan, onunla hic konusulmazdi hemen sözel olarak saldiriya gecerdi, beni cok ezdi psikolojik olarak sürekli ezdi ve ben suan ne kadar sindirildigimin yeni farkina variyorum.. son 6 yildir iyice kötü olmaya basladim sürekli hastalanirdim saclarim cok düküldü hatta en son kulak felci bile gecirdim üzüntü stressden.... hayattan hic zevk alamiyordum hic birsey yapmak istemiyordum ... en son ne oldu bilyormusun, iki hafta önce kanser muayenesine gittim bu cuma kadin dr beni aradi ve bende hpv virusu oldugunu söyledi, bunun üzerind esimi aradim ve evliligimizin basindan beri beni parali kadinlarla aldattigini ögrendim, dünyam yikildi... benki hep alttan almistim benki hep sabretmistim cok fedakarliklar yapmistim, ne kadar aptalmisim... keske zamani geri döndürebilseydim... o beni hic haketmemis... 16 hatta 18 senem gitti
Oysa şöyle düşünseler; "Emek verdik de ne oldu? O kadar emeğin sonucu bu mu? Doğru şey için emek vermemişiz, emek dediğimiz şey de olmayacak şeyi oldurmaya çalışmakmış demek ki."Bütün benzer konularda "bu ilişkiye çok emek verdik, çok zorluklara buralara geldik, vazgeçemem" muhabbeti yapılıyor.
Asla anlamayacağım. İlişki dediğin zorla oldurulan şey mi? Hayatına birini katacaksan onun senin hayatını kolaylaştırması, güzelleştirmesi, ve birlikteliğin doğal bir şekilde evliliğe evrilmesi gerekmiyor mu?
Aynen öyle. Sanırım bunun altında yatan bi aynı eve girsek hiç bir sorun kalmayacak mantığı.Oysa şöyle düşünseler; "Emek verdik de ne oldu? O kadar emeğin sonucu bu mu? Doğru şey için emek vermemişiz, emek dediğimiz şey de olmayacak şeyi oldurmaya çalışmakmış demek ki."
Emek verdik lafını gerçekten ben de hiç ama hiç anlamıyorum. Zaten çok uyumlu insanlar olsanız, büyük sorunlarınız olmaz, bir arada kalmak için de deveye hendek atlatma moduna girip, emek emek diye kendinizi yıpratmazsınız.
Hadi emek verdiniz diyelim, her şeye rağmen ilişkiniz bozuldu, koptunuz, bu durumda geçmiş anılara saplanıp, emeklerin hatırına geleceği yakmak mantıklı mı?
Yalvariyor agliyor cok pismanmis 3 sene önce tövbe etmismis... etse ne yazar benim hayal kirikligim dünyamin basima yikilmasi...artik eskisi gibi hicbir zaman olamayacagim icimde herdaim bir yara kalacak. insAllah biranevvel düzelirm, bu mesaji okuyanlar bana dua ederlerse memnun olurum cünki hic iyi degilim. Beynim yaniyor gögsüm sIKIsiyor nefes alamiyorumYa allah onu bildiği gibi yapsın. Yuh Ya! Ne diyor peki bu durum için ? Gerçi şuan ne dese de bos ama. Çok geçmiş olsun. Inşallah iyi olursunuz. Cidden uzuldum
Allah kolaylık versin size..Yalvariyor agliyor cok pismanmis 3 sene önce tövbe etmismis... etse ne yazar benim hayal kirikligim dünyamin basima yikilmasi...artik eskisi gibi hicbir zaman olamayacagim icimde herdaim bir yara kalacak. insAllah biranevvel düzelirm, bu mesaji okuyanlar bana dua ederlerse memnun olurum cünki hic iyi degilim. Beynim yaniyor gögsüm sIKIsiyor nefes alamiyorum
Yalvariyor agliyor cok pismanmis 3 sene önce tövbe etmismis... etse ne yazar benim hayal kirikligim dünyamin basima yikilmasi...artik eskisi gibi hicbir zaman olamayacagim icimde herdaim bir yara kalacak. insAllah biranevvel düzelirm, bu mesaji okuyanlar bana dua ederlerse memnun olurum cünki hic iyi degilim. Beynim yaniyor gögsüm sIKIsiyor nefes alamiyorum
Gerçekten çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun. Ağlasın isterse kendisni köprüden atsın. Aynı kaldırımda bile yurumeyin bence. Iğrenç adam. Yazıklar olsun ona!
Yaşlarınız kaç? Ağlar zırlar tabi, siz bırakırsanız yeni düzen kurması zor olacak, ee yaşlanınca kim ona bakacak kahrını çekecek...Yalvariyor agliyor cok pismanmis 3 sene önce tövbe etmismis... etse ne yazar benim hayal kirikligim dünyamin basima yikilmasi...artik eskisi gibi hicbir zaman olamayacagim icimde herdaim bir yara kalacak. insAllah biranevvel düzelirm, bu mesaji okuyanlar bana dua ederlerse memnun olurum cünki hic iyi degilim. Beynim yaniyor gögsüm sIKIsiyor nefes alamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?