Nisanlim benimle ilgilenmiyor

Bence dügünu erteleyin.. vazgecin demiyorum.. bir bakin tavirlarinin nedenini arayin hersey olabilir.. bir hemcinsim olarak sizi üzmek kirmak istemiyorum kesinlikle.. ama ömür boyu mutsuz olmanizida istemem sahsen. O yuzden once bi cözüm arayin, düzelme olcakmi bir bakin.. baktiniz olmuyor ozaman yollarinizi ayirirsiniz.. sıkıntısı herşey olabilir iş güç aile sorunları, dediğiniz gibi düğün streside olabilir.. ama eğerki arkasında daha kötü bir neden varsa bunu bulmadan evliliğe atılmamanızı öneriririm.. umarım herşey gönlünüzce olur.. inşallah nişanlınız sadece zor bir dönem geçiriyordur.. ve birlikte atlatırsınız. Anlıyorum ben sizi onca yıllık emeğinize bir çırpıda silmek istemiyorsunuz ama olmazsada bir ömür üzüleceğinize bir müddet üzülürsünüz geçer gider..

Evet seviyorum cunku. Cok emek verdik. Ama anlam veremiyorum bana karsi ilgisi yok. Ben artik yaslandim diyip duruyor. Ben yakinlasmak istiyorum o sanki erkek degilmis gibi. Erkekler normalde boyle davrânmaz etrafta sahit oluyorum
E tamam o zaman sıkıntı yok.
Siz seviyorum ve emek verdim diye daha nişanlılık döneminde bunu çekmeye razıysanız, evlenince de çekersiniz olur biter.
Benim bildiğim evlilik, iki taraflı arzu ve ilgi ile olur.
Size kendinizinki yetiyorsa, diyecek bir şey kalmıyor.

belki evliliğe giden süreçte kötü şeyler yaşadıysanız bunun tükenmişlik sendromu olabilir. Evlenmeden evvel bir aile terapistine gidin.
Önceden size yakınlaşıyordu ise böyle açıklanabilir bence. Ben nişanlıyım 2 ay sonra da düğünüm var ben mesela nişanlıma hiç yaklaşmıyorum çoğu zaman buluştuğumuzda el ele bile tutmadığım oluyor benimkinin sebebi ben aşık değilim kendisine fakat sizde önceden yakınlaşma var ise Seviyormuştur da o tükenme olabilir diye düşünüyorum.

İyi de bu da tuhaf.
Aşıklıkla el ele tutuşmanın pek alakası yok.
Sevgidir, bağlılıktır, istektir bu.
Dokunma, sıcaklığını hissetme, güven duygusu pekiştirme vb birçok anlamı vardır.
Mıçmıçlıktan bahsetmiyorum ama, evlenmeden böyle bir şeye ihtiyaç dahi duymuyorsanız, sonrası iç açıcı mı sizce?
Çünkü inanın evlilikte insana üçüncü bir göz geliyor ‘bunun nesini sevdim acaba’ diye düşünüyorsunuz.

haklısınız da benim durumun farklı biraz rahatsız ya da şikayetçi değilim bu durumdan o da değil .

haklısınız da benim durumun farklı biraz rahatsız ya da şikayetçi değilim bu durumdan o da değil .
Anladım.
Üzüldüm de aynı zamanda.
Birçok ilişki ayaklar yerden kesilirken başlıyor, sonra zaten o kıvama geliyor.
Belki bizlerinki sıkıntıdır, gökten yere çakılmak gibi, iyi olan sizinkidir, bilemem.
Ama o heyecanı taşımadığınız için gerçekten üzüldüm.
Umarım en yakın dost olmayı başarabilirsiniz, zaten sevgi aşk bir süre sonra gider de dostluk baki.

Canım ilgilenmemek sıkıntısı Bnde yaşamıştım nişanlıyken hiç anlaşamıyorum hergün kavga ediyorduk Bn aradığımda açmıyodu konuştuğumuzda 10 dakikaya ararım diyip 10 saat aramıyodu çok az görüşüyoduk Bn ağladığımda umursamaz davranıyodu
Bu süreç sıkıntılı biraz evlenince çok değişti ama ilk başlarda kavgalarımız oldu tabi çünkü hiç bir şey nişanlıykenki gibi değildi birbirimizi yeni tanıyoduk sanki ama zamanla her şey o kadar düzeldiki Allaha şükür 5 sene bitti evleneli her gece şükrediyorum böyle Bi eşim olduğu için şu evliğimiz o kadar güzeli o kadar sıkıntı zorluk çektik evlendikten sonra ama hep birbirimize sarıldık ve çok mutluyuz
Kısacası hemen vaz geçme derim seviyorsan çok iyi düşün belki ilerde herşey çok güzel olur çok mutlu olursunuz

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Ben de üzülmüştüm başta ama geçti kabullendim şimdi mutluyum da denemez ama huzurluyum iyi hissediyorum şükür

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Ben de üzülmüştüm başta ama geçti kabullendim şimdi mutluyum da denemez ama huzurluyum iyi hissediyorum şükür
Sağlık ve huzur.
Bu hayatta satın alınamayacak bence sadece 2 şeydir.
Mutluluk bile çikolataya bakar, güzel bir filme, iyi bir uykuya.
Ama yukarıda yazdığım iki madde yoksa çürüyen bir ömürdür sadece.

Seçtiğiniz bu yolda partnerizle, o maddeleri çoğaltarak sizin ilişkinizde satın alınamayacak pek çok şey yaşamanız dileğiyle...

Uzgunum ama 8 yil cok uzun bir sure bazi seyler bitmis bunu anlamak bukadar zor degil sevgisi ilgisi bitmis belliki sizde bosuna zorluyosunuz sevae boyle davranmazdi kendinizi kandirmayin evlilikte israrci olacaksiniz belliki ama sonra pisman olursunuz bunu bilin evlenince hersey duzelicek saniyosunuz belkide ama duzelmiycek dahada kotu olucak cunku hep oyle olur

16 yillik evliyim ve bu 16 yil boyunca söyledigin ilgisizlikleri misli misline yasadim ayni yazdigin gibi herseye bagiran cagiran öfkeli bir adam, cinsellik ayda yilda bir olurdu... ben mutsuzdum bu durumlardan, onunla hic konusulmazdi hemen sözel olarak saldiriya gecerdi, beni cok ezdi psikolojik olarak sürekli ezdi ve ben suan ne kadar sindirildigimin yeni farkina variyorum.. son 6 yildir iyice kötü olmaya basladim sürekli hastalanirdim saclarim cok düküldü hatta en son kulak felci bile gecirdim üzüntü stressden.... hayattan hic zevk alamiyordum hic birsey yapmak istemiyordum ... en son ne oldu bilyormusun, iki hafta önce kanser muayenesine gittim bu cuma kadin dr beni aradi ve bende hpv virusu oldugunu söyledi, bunun üzerind esimi aradim ve evliligimizin basindan beri beni parali kadinlarla aldattigini ögrendim, dünyam yikildi... benki hep alttan almistim benki hep sabretmistim cok fedakarliklar yapmistim, ne kadar aptalmisim... keske zamani geri döndürebilseydim... o beni hic haketmemis... 16 hatta 18 senem gitti

Evet seviyorum cunku. Cok emek verdik. Ama anlam veremiyorum bana karsi ilgisi yok. Ben artik yaslandim diyip duruyor. Ben yakinlasmak istiyorum o sanki erkek degilmis gibi. Erkekler normalde boyle davrânmaz etrafta sahit oluyorum
Değişmiyor ne yazikki benim esimde ayni ilgisizdi evlendik daha beter oldu bence ayrılın ben sahsen cok zorlanıyorum sevgi ilgi istiyorum yok dayanabilirim katlanabilirim diyorsanız ne ala ama şimdiden rahatladınız bu konudan ilerde pisman olursunuz ayrılın net ve açık .ayni bu konudan amcamın kızı nisan atti

Vay terbiyesiz vay . Hem aldatılmış hemde hastalık kaptırmış yuh

Tek taraflı sevgi ve verilen ÇOK emekler hiç oluyor sonra. Boşanırken bunları hatırlamazsınız bile

sevgi, ilgi geçen seneler ile bitmez. karşınızdaki artık sizi istemediği anda bunlar içinden gelmez, bu kadar basit. muhtemelen sadece 8 senenin uzun zaman olması, alışkanlık ve nişan ile birlikte ailelerin de ortada olmasıyla birlikte o da kendini mecbur hissediyor.

sizi sevmeyen biri için göz göre göre ömür tüketmeye değer mi ? seven insan ilgilenir, merak eder, umursar, yanınızda olur. ilgisini siz surat astığınızda göstermez, zaten seven insan bu şekilde suratınızı astırmaz.

siz illa ki beni sevmeyen bir adamla evlenicem diyorsanız kendi tercihiniz. sadece 8 değil 15 sene harcar sonra daha büyük pişmanlık duyarsınız.

yakınlaşmama durumu için de, eskiden nasılsı bilmiyorum. ancak erkek diye hepsinin libidosu yüksek olmak zorunda değil. bu konuda isteksiz kalan, libidosu düşük erkekler de var. fakat yakınlaşmaması, bu derece ilgisizken, sizi artık çekici bulmamasından ve arzulamamasından da kaynaklanıyor olabilir.

onun böyle davranması da sizi değersiz yapmaz. ben olsam bana değer veren ve arzulayan kişiyi beklerim, beni üzeni değil.

8 sene beraberdiniz diye tum bunlari göre göre bir ömür mutsuzluga devam etmek zorunda degilsin..
Ayrica, kizma bagirma asagilama umursamama onemsememe ve sana karsi isteksizlik hevessizlik; bunların her biri basli basina ayrilik sebebi.. Bunlarin ne çözümü olabilir, adamin yapısı bu demek..
Hem eminim ki, 8 yıldır da bu sekilde gidiyor cogu sey.. Yapma Allah aşkına, kendi kıymetini hic mi bilmiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…