- Konu Sahibi Zehra gursoy
-
E tamam o zaman sıkıntı yok.Evet seviyorum cunku. Cok emek verdik. Ama anlam veremiyorum bana karsi ilgisi yok. Ben artik yaslandim diyip duruyor. Ben yakinlasmak istiyorum o sanki erkek degilmis gibi. Erkekler normalde boyle davrânmaz etrafta sahit oluyorum
Merhaba arkadaslar. 3 ay sonra dugunum var. 8 senedir bir iliskim var nisanlandik 1 yildir nisanliyiz. Nisanlim.sadece caninin istedigi zamanlar da bana yaklasiyor. Oda mecburiyetten sirf ben yuzumu asiyorum diye. Yoksa hic icinden gelmiyor. Onceden pek boyle degildi. Opup koklamak bile icinden gelmiyor surekli bahane uretiyor. 32 yadinda ne yapicagimi sasirdim. Kendimi cok ilgisiz hissediyorum. Hic umrunda degilmisim gibi. Iki lafindan biri asagilama kizma oldu. Artik o kadar bunaldimki. Yillardir mucadele ediyorduk. Suan cok mutsuzum. Uyumadigim zamanlarda bile beni merak etmiyor. Neyle ugrastigimin bi onemi yokmus gibi. Biktim artik sadece onun keyfine gore hareket etmekten. Benimde bi canim var. Butun herseyi onun isteklerine gore yasamak istemiyorum. Bana akil verin. Ben artik sasirdim. Sevmesem katlanmak.istemiyorum. her zaman onun dedigi oluyor. Ben gercekten biktim bende deger versin istiyorum. Opup koklasin yaklassin istiyorum. Kavgayla yapmak istemiyorum boyle seyleri. Her agzimdan cikana bagirip cagiriyor. Bunlari onunla konusunda bagirip cagirip yok oyle bisey calisiyorum yorgun geliyorum diyor. Cok bahanesi var tek tek yazsam sigmaz. Ben boyle konusunca yalandan yaklasiyor ertesi gunlerde hersey yine ayni haline donuyor
İyi de bu da tuhaf.belki evliliğe giden süreçte kötü şeyler yaşadıysanız bunun tükenmişlik sendromu olabilir. Evlenmeden evvel bir aile terapistine gidin.
Önceden size yakınlaşıyordu ise böyle açıklanabilir bence. Ben nişanlıyım 2 ay sonra da düğünüm var ben mesela nişanlıma hiç yaklaşmıyorum çoğu zaman buluştuğumuzda el ele bile tutmadığım oluyor benimkinin sebebi ben aşık değilim kendisine fakat sizde önceden yakınlaşma var ise Seviyormuştur da o tükenme olabilir diye düşünüyorum.
İyi de bu da tuhaf.
Aşıklıkla el ele tutuşmanın pek alakası yok.
Sevgidir, bağlılıktır, istektir bu.
Dokunma, sıcaklığını hissetme, güven duygusu pekiştirme vb birçok anlamı vardır.
Mıçmıçlıktan bahsetmiyorum ama, evlenmeden böyle bir şeye ihtiyaç dahi duymuyorsanız, sonrası iç açıcı mı sizce?
Çünkü inanın evlilikte insana üçüncü bir göz geliyor ‘bunun nesini sevdim acaba’ diye düşünüyorsunuz.
Anladım.haklısınız da benim durumun farklı biraz rahatsız ya da şikayetçi değilim bu durumdan o da değil .
Canım ilgilenmemek sıkıntısı Bnde yaşamıştım nişanlıyken hiç anlaşamıyorum hergün kavga ediyorduk Bn aradığımda açmıyodu konuştuğumuzda 10 dakikaya ararım diyip 10 saat aramıyodu çok az görüşüyoduk Bn ağladığımda umursamaz davranıyoduMerhaba arkadaslar. 3 ay sonra dugunum var. 8 senedir bir iliskim var nisanlandik 1 yildir nisanliyiz. Nisanlim.sadece caninin istedigi zamanlar da bana yaklasiyor. Oda mecburiyetten sirf ben yuzumu asiyorum diye. Yoksa hic icinden gelmiyor. Onceden pek boyle degildi. Opup koklamak bile icinden gelmiyor surekli bahane uretiyor. 32 yadinda ne yapicagimi sasirdim. Kendimi cok ilgisiz hissediyorum. Hic umrunda degilmisim gibi. Iki lafindan biri asagilama kizma oldu. Artik o kadar bunaldimki. Yillardir mucadele ediyorduk. Suan cok mutsuzum. Uyumadigim zamanlarda bile beni merak etmiyor. Neyle ugrastigimin bi onemi yokmus gibi. Biktim artik sadece onun keyfine gore hareket etmekten. Benimde bi canim var. Butun herseyi onun isteklerine gore yasamak istemiyorum. Bana akil verin. Ben artik sasirdim. Sevmesem katlanmak.istemiyorum. her zaman onun dedigi oluyor. Ben gercekten biktim bende deger versin istiyorum. Opup koklasin yaklassin istiyorum. Kavgayla yapmak istemiyorum boyle seyleri. Her agzimdan cikana bagirip cagiriyor. Bunlari onunla konusunda bagirip cagirip yok oyle bisey calisiyorum yorgun geliyorum diyor. Cok bahanesi var tek tek yazsam sigmaz. Ben boyle konusunca yalandan yaklasiyor ertesi gunlerde hersey yine ayni haline donuyor
Anladım.
Üzüldüm de aynı zamanda.
Birçok ilişki ayaklar yerden kesilirken başlıyor, sonra zaten o kıvama geliyor.
Belki bizlerinki sıkıntıdır, gökten yere çakılmak gibi, iyi olan sizinkidir, bilemem.
Ama o heyecanı taşımadığınız için gerçekten üzüldüm.
Umarım en yakın dost olmayı başarabilirsiniz, zaten sevgi aşk bir süre sonra gider de dostluk baki.
Sağlık ve huzur.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Ben de üzülmüştüm başta ama geçti kabullendim şimdi mutluyum da denemez ama huzurluyum iyi hissediyorum şükür
Değişmiyor ne yazikki benim esimde ayni ilgisizdi evlendik daha beter oldu bence ayrılın ben sahsen cok zorlanıyorum sevgi ilgi istiyorum yok dayanabilirim katlanabilirim diyorsanız ne ala ama şimdiden rahatladınız bu konudan ilerde pisman olursunuz ayrılın net ve açık .ayni bu konudan amcamın kızı nisan attiEvet seviyorum cunku. Cok emek verdik. Ama anlam veremiyorum bana karsi ilgisi yok. Ben artik yaslandim diyip duruyor. Ben yakinlasmak istiyorum o sanki erkek degilmis gibi. Erkekler normalde boyle davrânmaz etrafta sahit oluyorum
Vay terbiyesiz vay . Hem aldatılmış hemde hastalık kaptırmış yuh16 yillik evliyim ve bu 16 yil boyunca söyledigin ilgisizlikleri misli misline yasadim ayni yazdigin gibi herseye bagiran cagiran öfkeli bir adam, cinsellik ayda yilda bir olurdu... ben mutsuzdum bu durumlardan, onunla hic konusulmazdi hemen sözel olarak saldiriya gecerdi, beni cok ezdi psikolojik olarak sürekli ezdi ve ben suan ne kadar sindirildigimin yeni farkina variyorum.. son 6 yildir iyice kötü olmaya basladim sürekli hastalanirdim saclarim cok düküldü hatta en son kulak felci bile gecirdim üzüntü stressden.... hayattan hic zevk alamiyordum hic birsey yapmak istemiyordum ... en son ne oldu bilyormusun, iki hafta önce kanser muayenesine gittim bu cuma kadin dr beni aradi ve bende hpv virusu oldugunu söyledi, bunun üzerind esimi aradim ve evliligimizin basindan beri beni parali kadinlarla aldattigini ögrendim, dünyam yikildi... benki hep alttan almistim benki hep sabretmistim cok fedakarliklar yapmistim, ne kadar aptalmisim... keske zamani geri döndürebilseydim... o beni hic haketmemis... 16 hatta 18 senem gitti
Icim yaniyor canim aciyor bu acinin tarifi yokVay terbiyesiz vay . Hem aldatılmış hemde hastalık kaptırmış yuh
Tek taraflı sevgi ve verilen ÇOK emekler hiç oluyor sonra. Boşanırken bunları hatırlamazsınız bileEvet seviyorum cunku. Cok emek verdik. Ama anlam veremiyorum bana karsi ilgisi yok. Ben artik yaslandim diyip duruyor. Ben yakinlasmak istiyorum o sanki erkek degilmis gibi. Erkekler normalde boyle davrânmaz etrafta sahit oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?