Nisanlim benimle ilgilenmiyor

Hala evleneceğim diye mi uğraşıyorsun? Nasibini yerinde ara böyle olmaz bir ömür aynı şeyleri yaşamak istemiyorsan tabi.

Evet seviyorum cunku. Cok emek verdik. Ama anlam veremiyorum bana karsi ilgisi yok. Ben artik yaslandim diyip duruyor. Ben yakinlasmak istiyorum o sanki erkek degilmis gibi. Erkekler normalde boyle davrânmaz etrafta sahit oluyorum
İyi o zaman evlen bakalım, evlen de bu azarlama yerini başka şeylere bıraksın. Ya gerçekten size değer vermeyen bir adamla nasıl hayatınızı birleştireceksiniz?

Aglayarak okuyorum resmen. Son zamanlarda bilmiyorum evlilik sitresimi. Yada 8 yilin vermis oldugu alismislik durumumu. Beni sevdigini biliyorum cabaliyor. Sadece yakinlasma durumlarinda kriz cikiyor

Nasıl seviyor sizi o zaman?
Kendini kandırma bence
Ya da nişanlın gay.
Bunu hiç düşündün mü
Paravan evliliğe kurban gitme

Nisanlimla oturup konustum bugun. Beni daha iyi anlamasi icin kendi yaptiklarina disaridan bakmasi gerekiyormus demekki. Bizim cok zor bi sevgililik donemimiz oldu. Birbirimiz icin cok emek verdik hic ayrilmadik. Bu son evlilik arefesinde aile skntilari vardi. Herkezin var. Benimde aile skntilarim sitresim var. ama bu benim ona gosterdigim ilgiyle baglantili degil. Biz kadinlar her firsatta ne olursa olsun sevgi gostermeyi biliyoruz. Esirgemiyoruz. Ben dayanamadim cok moralim bozuldu yazdiklariniz sonuna kadar dogru. Nisanlim keyfimin olmadigini iyice anladi konusmak istedi. Bende burda kendisi icin yazdigim yaziyi okuttum. Cok ama cok uzuldu. Insanlar yaziyorlar ama disardan gorup fikir yurutuyorlar benim icimdeki firtinayi kimse bilmiyor dedi. Sabah cok erken ise gidip cok gec saatte geldigim zamanlarda seni ihmal ediyorum. Aile skntilarimda sana yansitiyorum cozemedigim konularda sana yansiyor. Sende benim uzerime dusunce hersey sende patlamis dedi. Disardab farkli gozle bakti tum yazilanlari okudu. Ailevi skntilarimi hallettigimde evimizi yuvamizi kurupta sana boyle davraniyosam eger tum yazilanlar dogru dedi. Beni hic birzaman birakmadigini birakmiycaginida soyledi. Benim onun sitresinden dolayi bunlari yasadigimi daha dikkatli olucagini soyledi. Anne ve babasiyla ilgili sknti cikti bosanmalari soz konusu ve bizim dugun arefemizde cok sknti icine dustuk. Ben sandim ki ben nasil tum sorunlarima evdeki skntilarima ragmen ona ilgi gosterebiliyorsam oda gosterir gostermeyince ben direk bende sorun var beni sevmiyor diye dusunmeye basladim. Insallah her sey daha da yoluna girer. En azindan kavgasiz sakince bunlari konustuk insallah bunca gecirdigimiz guzel senelere uzulerek donup bakmam. Iyi kotu herkeze tesekkur ederim nisanlimin kendisi hakkinda insanlarin ne dusundugunu gormeside daha iyi anlamasini sagladi

Ben de çok benzer şeyler yaşadım nişanlımla. Buraya yazdım. Buradakiler sana verdikleri tepkileri verdiler. Sonra aynı buna benzer bi konuşma yaptık düzelir falan sandım. Bir süre düzeldi sonra yine aynı. Senin durumunla tek farkı bizde sadece cinsellik sıkıntılıydı. Onun dışında mükemmel bir adamdı. Değişmiyor kısaca. Yol yakınken ayrıl

Olan her zaman geçip giden yıllara oluyor. Mücadele ilk bir şeylerin iyi olması için, iyi bir gelecek ve iyi yıllar geçirme adına zemin hazırlamakla başlıyor. Sonra yıllar geçiyor, bu sefer mücadele geçen yılların hatrına, emeklerin boşa gitmemesi adına oluyor. Aşk denen şey bu kadar yorar mı sizce? Aşk denen şey iki insanın tatilidir dinlenmiş ve huzurlu hissettirmeli insanı

Gerçekten ben de ilişkiye nasıl emek veriliyor bilmiyorum. Ne olur bilen varsa yazsın

Bizdeki hatada bu zatenn tek tarafli bakiyoruz olaylara herkes ayni seyi yasamiyor duygusu,dusuncesi,psikolojisi,ruh hali,hayatin ona yasattiklari onun hayata nasil bakmak zorunda kaldigi bence burda yazilanlar tamam bi dusunceye itsin seni ama bence yardim almaniz geteken bi durum var ortada birde her iliskide yasananlar acisiyla,tatlisiyla,kavgasiyla gurultusuyle, can yakmasiyla tek tarafli yadanmiyor iki taraftada suc vardir bunu sakin unutma

Bu adamlar zamanla daha iyi olacağına daha kötü oluyor sanırım 8 yıl için de çok sıkılmış adam bu kadar uzun ilişkiler evlilik heycanını da öldürüyor. Sana evlenince düzelir diyenler olacaktır sakin inanma düzelmiyorlar. Çok seviyorum ayrılmak istemiyorum diyorsan hemen al onu ilişki terapistine gidin sorun ortadan kalkar . Gitmez ise de yol ver gitsin . Çekilmez oluyorlar

Sen karsındaki adamı bulantmıssın.. Kaçan Kovalanır.

Bilmem , don yıkamak olarak hiç düşünmedim şimdiye dek. Sonuçta elime alıp yıkamıcam ya çamaşır makinası var yüksek ihtimalle yardımcım olur zaten o kısmını pek düşünmüyorum.
Cinsellik kısmına gelince ben çok sorun olacağını sanmıyorum. Bir çok evlinin evinde grinin elli tonu tarzı bir sevişme yaşanmıyor zaten. Kötü bir tabir olabilir belki ama ışığı kapatınca hepsi aynı. Kötü halimle görme meselesi ise o hiç sorun değil zaten kendimi ona güzel göstermek gibi bir amacım da yok ki . İnsan aşık olduğunda karşısındakinin onu beğenip beğenmemesi çok mühim oluyor ve aşık olduğuna kendini hep güzel göstermek istiyorsun. Aksine şimdi düşündüm de aşık olduğum adam olmadığı için daha özgür hissedirim karşısında kendimi.

Evet seviyorum cunku. Cok emek verdik. Ama anlam veremiyorum bana karsi ilgisi yok. Ben artik yaslandim diyip duruyor. Ben yakinlasmak istiyorum o sanki erkek degilmis gibi. Erkekler normalde boyle davrânmaz etrafta sahit oluyorum
Ne emek verdiniz 10 sene sırtınızda okula mı taşıdınız, çalışıp ona mı baktınız nişanlınız yatalak altını mı aldınız. Bide bu emek verdimciler çıktı. Napmış olabilirsiniz ki

Evet çamasir makinesi yikiyor fakat yine elinden geçiyor. Isiklar kapansa, elini tutabilcekmisin yani? Gri'nin eli tonuna gerek yok da, iyi seks denilen birsey var. Ve her insanin ihtiyaci. Asik oldugu biri ile sevismek en asgari ihtiyaçtir.

Bence kendini kandiriyorsun. Sevmedigin insan ile evlilik özgürlük degil, tam tersi hapis hayatidir. Yaptigi hersey bir süre sonra gözüne batacak. Sevdigin insanda bile göze batiyor fakat sevdigin için tahamül ediyorsun. Her insanin 'defolari' var çünkü. Sevgi ve ask bu defolari biraz örtüyor. Hali ile iliski ask ile baslamadiysa, bu defolari örtecekte birsey olmaz.

Paradan dolayimi evleniyorsun bilmiyorum fakat bil ki, hiçbir para, hiçbir meblag yanlizligi yasamana degmez.

Hayır paradan dolayı evlenmiyorum. Kısmetmiş demekki oraya evrildi işte her şey. Her evlilik aşk ile başlamıyor . Her aşk ile başlayan evlilik ilelebet sürmüyor, mutlu gitmiyor.

Hayır paradan dolayı evlenmiyorum. Kısmetmiş demekki oraya evrildi işte her şey. Her evlilik aşk ile başlamıyor . Her aşk ile başlayan evlilik ilelebet sürmüyor, mutlu gitmiyor.

Peki o evlilik size ne sağlayacak yani motivasyonunuz nedir
Çok kolay mı zannediyorsunuz sevmediginiz kişinin size dokunmasını düşüncesi bile zor

Niye cekıyosunki evlenmeden boyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…