- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Zehra gursoy
-
Yakınlaşma derken cinsellik mi yoksa el ele tutusmak sarılmak falan mıAglayarak okuyorum resmen. Son zamanlarda bilmiyorum evlilik sitresimi. Yada 8 yilin vermis oldugu alismislik durumumu. Beni sevdigini biliyorum cabaliyor. Sadece yakinlasma durumlarinda kriz cikiyor
Evet seviyorum cunku. Cok emek verdik. Ama anlam veremiyorum bana karsi ilgisi yok. Ben artik yaslandim diyip duruyor. Ben yakinlasmak istiyorum o sanki erkek degilmis gibi. Erkekler normalde boyle davrânmaz etrafta sahit oluyorum
Evliligin fragmanını göstermiş size. Bile bile lades demeyin.Aglayarak okuyorum resmen. Son zamanlarda bilmiyorum evlilik sitresimi. Yada 8 yilin vermis oldugu alismislik durumumu. Beni sevdigini biliyorum cabaliyor. Sadece yakinlasma durumlarinda kriz cikiyor
Kesinlikle ayrıl. Sakın evlenmeMerhaba arkadaslar. 3 ay sonra dugunum var. 8 senedir bir iliskim var nisanlandik 1 yildir nisanliyiz. Nisanlim.sadece caninin istedigi zamanlar da bana yaklasiyor. Oda mecburiyetten sirf ben yuzumu asiyorum diye. Yoksa hic icinden gelmiyor. Onceden pek boyle degildi. Opup koklamak bile icinden gelmiyor surekli bahane uretiyor. 32 yadinda ne yapicagimi sasirdim. Kendimi cok ilgisiz hissediyorum. Hic umrunda degilmisim gibi. Iki lafindan biri asagilama kizma oldu. Artik o kadar bunaldimki. Yillardir mucadele ediyorduk. Suan cok mutsuzum. Uyumadigim zamanlarda bile beni merak etmiyor. Neyle ugrastigimin bi onemi yokmus gibi. Biktim artik sadece onun keyfine gore hareket etmekten. Benimde bi canim var. Butun herseyi onun isteklerine gore yasamak istemiyorum. Bana akil verin. Ben artik sasirdim. Sevmesem katlanmak.istemiyorum. her zaman onun dedigi oluyor. Ben gercekten biktim bende deger versin istiyorum. Opup koklasin yaklassin istiyorum. Kavgayla yapmak istemiyorum boyle seyleri. Her agzimdan cikana bagirip cagiriyor. Bunlari onunla konusunda bagirip cagirip yok oyle bisey calisiyorum yorgun geliyorum diyor. Cok bahanesi var tek tek yazsam sigmaz. Ben boyle konusunca yalandan yaklasiyor ertesi gunlerde hersey yine ayni haline donuyor
16 yillik evliyim ve bu 16 yil boyunca söyledigin ilgisizlikleri misli misline yasadim ayni yazdigin gibi herseye bagiran cagiran öfkeli bir adam, cinsellik ayda yilda bir olurdu... ben mutsuzdum bu durumlardan, onunla hic konusulmazdi hemen sözel olarak saldiriya gecerdi, beni cok ezdi psikolojik olarak sürekli ezdi ve ben suan ne kadar sindirildigimin yeni farkina variyorum.. son 6 yildir iyice kötü olmaya basladim sürekli hastalanirdim saclarim cok düküldü hatta en son kulak felci bile gecirdim üzüntü stressden.... hayattan hic zevk alamiyordum hic birsey yapmak istemiyordum ... en son ne oldu bilyormusun, iki hafta önce kanser muayenesine gittim bu cuma kadin dr beni aradi ve bende hpv virusu oldugunu söyledi, bunun üzerind esimi aradim ve evliligimizin basindan beri beni parali kadinlarla aldattigini ögrendim, dünyam yikildi... benki hep alttan almistim benki hep sabretmistim cok fedakarliklar yapmistim, ne kadar aptalmisim... keske zamani geri döndürebilseydim... o beni hic haketmemis... 16 hatta 18 senem gitti
En dogru ve cözüme götürecek bir yorum... özgüvenini mahvetmis konu sahibin, yüzü atabilcegini hic sanmiyorm.Kendinizi değersiz hissettirip,insanları şımartip buraya yardım edin yazıyorsunuz..
Biz nasıl yardım edelim ? Kendini ulaşılması zor ve asla vazgeçilemeyecek konuma sokmuşsunuz adam kadın gibi naz yapıyor. Yüzüğü at bakalım kim kimin peşinden koşuyor
Kendi bilir zaten çoğu buraya yazıp isteyen kendi kafasına gidiyor. Beni değersiz hissettiren ne varsa çıkarırım hayatimdan sonucunda ne kaybedersem kaybedeyim. Sonuçta bir kıvanç tatlıtuğ değildirEn dogru ve cözüme götürecek bir yorum... özgüvenini mahvetmis konu sahibin, yüzü atabilcegini hic sanmiyorm.
Merhaba arkadaslar. 3 ay sonra dugunum var. 8 senedir bir iliskim var nisanlandik 1 yildir nisanliyiz. Nisanlim.sadece caninin istedigi zamanlar da bana yaklasiyor. Oda mecburiyetten sirf ben yuzumu asiyorum diye. Yoksa hic icinden gelmiyor. Onceden pek boyle degildi. Opup koklamak bile icinden gelmiyor surekli bahane uretiyor. 32 yadinda ne yapicagimi sasirdim. Kendimi cok ilgisiz hissediyorum. Hic umrunda degilmisim gibi. Iki lafindan biri asagilama kizma oldu. Artik o kadar bunaldimki. Yillardir mucadele ediyorduk. Suan cok mutsuzum. Uyumadigim zamanlarda bile beni merak etmiyor. Neyle ugrastigimin bi onemi yokmus gibi. Biktim artik sadece onun keyfine gore hareket etmekten. Benimde bi canim var. Butun herseyi onun isteklerine gore yasamak istemiyorum. Bana akil verin. Ben artik sasirdim. Sevmesem katlanmak.istemiyorum. her zaman onun dedigi oluyor. Ben gercekten biktim bende deger versin istiyorum. Opup koklasin yaklassin istiyorum. Kavgayla yapmak istemiyorum boyle seyleri. Her agzimdan cikana bagirip cagiriyor. Bunlari onunla konusunda bagirip cagirip yok oyle bisey calisiyorum yorgun geliyorum diyor. Cok bahanesi var tek tek yazsam sigmaz. Ben boyle konusunca yalandan yaklasiyor ertesi gunlerde hersey yine ayni haline donuyor
Konu sahibinde var kaybetme korkusu ama nisanlisinda yok hatta "0"İlginin aşkın yaşla alakası yok öncelikle. Kavgayla da hiçbir şeyi çözemezsiniz. Biraz kaybetme korkusu vermeniz gerekiyor karşınızdaki insana. Eğer bunu yapamazsanız daha çok mutsuz olursunuz.
Işte unlar hep işaretMerhaba arkadaslar. 3 ay sonra dugunum var. 8 senedir bir iliskim var nisanlandik 1 yildir nisanliyiz. Nisanlim.sadece caninin istedigi zamanlar da bana yaklasiyor. Oda mecburiyetten sirf ben yuzumu asiyorum diye. Yoksa hic icinden gelmiyor. Onceden pek boyle degildi. Opup koklamak bile icinden gelmiyor surekli bahane uretiyor. 32 yadinda ne yapicagimi sasirdim. Kendimi cok ilgisiz hissediyorum. Hic umrunda degilmisim gibi. Iki lafindan biri asagilama kizma oldu. Artik o kadar bunaldimki. Yillardir mucadele ediyorduk. Suan cok mutsuzum. Uyumadigim zamanlarda bile beni merak etmiyor. Neyle ugrastigimin bi onemi yokmus gibi. Biktim artik sadece onun keyfine gore hareket etmekten. Benimde bi canim var. Butun herseyi onun isteklerine gore yasamak istemiyorum. Bana akil verin. Ben artik sasirdim. Sevmesem katlanmak.istemiyorum. her zaman onun dedigi oluyor. Ben gercekten biktim bende deger versin istiyorum. Opup koklasin yaklassin istiyorum. Kavgayla yapmak istemiyorum boyle seyleri. Her agzimdan cikana bagirip cagiriyor. Bunlari onunla konusunda bagirip cagirip yok oyle bisey calisiyorum yorgun geliyorum diyor. Cok bahanesi var tek tek yazsam sigmaz. Ben boyle konusunca yalandan yaklasiyor ertesi gunlerde hersey yine ayni haline donuyor
Evlendiğinizde bu durum iyiye gitmeyecek muhtemelen bunu hesaba katarak evlenin evlenecekseniz de.Merhaba arkadaslar. 3 ay sonra dugunum var. 8 senedir bir iliskim var nisanlandik 1 yildir nisanliyiz. Nisanlim.sadece caninin istedigi zamanlar da bana yaklasiyor. Oda mecburiyetten sirf ben yuzumu asiyorum diye. Yoksa hic icinden gelmiyor. Onceden pek boyle degildi. Opup koklamak bile icinden gelmiyor surekli bahane uretiyor. 32 yadinda ne yapicagimi sasirdim. Kendimi cok ilgisiz hissediyorum. Hic umrunda degilmisim gibi. Iki lafindan biri asagilama kizma oldu. Artik o kadar bunaldimki. Yillardir mucadele ediyorduk. Suan cok mutsuzum. Uyumadigim zamanlarda bile beni merak etmiyor. Neyle ugrastigimin bi onemi yokmus gibi. Biktim artik sadece onun keyfine gore hareket etmekten. Benimde bi canim var. Butun herseyi onun isteklerine gore yasamak istemiyorum. Bana akil verin. Ben artik sasirdim. Sevmesem katlanmak.istemiyorum. her zaman onun dedigi oluyor. Ben gercekten biktim bende deger versin istiyorum. Opup koklasin yaklassin istiyorum. Kavgayla yapmak istemiyorum boyle seyleri. Her agzimdan cikana bagirip cagiriyor. Bunlari onunla konusunda bagirip cagirip yok oyle bisey calisiyorum yorgun geliyorum diyor. Cok bahanesi var tek tek yazsam sigmaz. Ben boyle konusunca yalandan yaklasiyor ertesi gunlerde hersey yine ayni haline donuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?