Nisanlim benimle ilgilenmiyor

Aglayarak okuyorum resmen. Son zamanlarda bilmiyorum evlilik sitresimi. Yada 8 yilin vermis oldugu alismislik durumumu. Beni sevdigini biliyorum cabaliyor. Sadece yakinlasma durumlarinda kriz cikiyor
Yakınlaşma derken cinsellik mi yoksa el ele tutusmak sarılmak falan mı

İnşallah banlanmam
E bu adam da hiç bir şey yok ki....
İlgi yok
Yakınlaşma yok
Parasımı var yakısıklı mı aşırı aşırı olması gereken hiç bir şey yok...
Zaten evlilikte ilgisiz bir evlilik olacak....
Ayrıca hep yorgunum diyen adamdan kork

bunun bir adım sonrası senin kutsal bakire olarak hayatını geçirmen olur
İyi bari rahibe ol ne diyeyim kutsal bakirelik işe yarasın....

bari çocuk yapma belli süre

Size kırmadan yazmak istiyorum ama özet olarak nişanlınızın size karşı sevgisi, ilgisi bitmiş. Muhtemelen evlilik olayına da sıcak bakmıyor ama size söyleyemiyor. Evlilik stresi böyle bir şey değil. Aynı evin içine girince ne olacak ? Şimdi bile yakın olmak istemiyor diyorsunuz. Sevdiğiniz için söylüyorum açıkça alın karşınıza konuşun. Bağırıp çağırmadan tabii, anlatın baktınız değişmiyor, uzatmanın anlamı yok. Daha 32 yaşındasınız, nişandan ayrılmak evlenip boşanmaktan çok çok daha iyidir. Nişan böyle bir süreç hatta, olacak mı diye bakıyorsunuz. Sizinki olmamış gibi. Ayrıca kendinize değer verin, hayat sizi sevmeyen, ilgi göstermeyen birisiyle bir gün daha fazladan geçirmek için çok kısa. Belki karşınıza sizi çok sevecek, değer gösteren birisi çıkınca bu söylediklerimi daha iyi anlayacaksınız ama gerçekten değmez.

Evet seviyorum cunku. Cok emek verdik. Ama anlam veremiyorum bana karsi ilgisi yok. Ben artik yaslandim diyip duruyor. Ben yakinlasmak istiyorum o sanki erkek degilmis gibi. Erkekler normalde boyle davrânmaz etrafta sahit oluyorum

sıkılmış , ayrılmak için kol geziyor

Ben de nişanlıyım ve beni aşağılasa direkt nişanı atardım ben onun oyuncağı değilim bir hayat paylaşıcaz. Kendinize eziyet etmeyin benim arkadaşım 6 7 yıllık sevgilisinden ayrıldı gerçek hayatının aşkını buldu 5 6 ayda evleniyorlar şimdi. Uzun zaman geçirmek gerçek aşk olduğu anlamına gelmez bazen alışkanlık olabiliyor.

Kendinizi değersiz hissettirip,insanları şımartip buraya yardım edin yazıyorsunuz..
Biz nasıl yardım edelim ? Kendini ulaşılması zor ve asla vazgeçilemeyecek konuma sokmuşsunuz adam kadın gibi naz yapıyor. Yüzüğü at bakalım kim kimin peşinden koşuyor

Kesinlikle ayrıl. Sakın evlenme
Büyük ihtimal evleneceksin ve mutsuz olacaksın. Bir kişinin sevgisi yetmez. Ondan ömrün boyunca sevgi şefkat mi dileneceksin..

Bak samimi söylüyorum bu anlattıkların yeterli ayrılman için

Size değer veren insanlara değer verin
Köle değilsiniz yapmayın kendinize bunu

Bu adamla evlenirseniz siz cok mutsuz olcaksiniz net! Bile bile lades demeyin. Yok illa ayrilmicam onu degistirmek istiyorm diyorsaniz, tekmeyi vurun bi, neden derse ben böyle ilgisiz yasamak istemiyorm dersiniz. Ya degisir ya ayrilirsiniz, en iyisi bence bu zaten

Ya allah onu bildiği gibi yapsın. Yuh Ya! Ne diyor peki bu durum için ? Gerçi şuan ne dese de bos ama. Çok geçmiş olsun. Inşallah iyi olursunuz. Cidden uzuldum

En dogru ve cözüme götürecek bir yorum... özgüvenini mahvetmis konu sahibin, yüzü atabilcegini hic sanmiyorm.

En dogru ve cözüme götürecek bir yorum... özgüvenini mahvetmis konu sahibin, yüzü atabilcegini hic sanmiyorm.
Kendi bilir zaten çoğu buraya yazıp isteyen kendi kafasına gidiyor. Beni değersiz hissettiren ne varsa çıkarırım hayatimdan sonucunda ne kaybedersem kaybedeyim. Sonuçta bir kıvanç tatlıtuğ değildir

İlginin aşkın yaşla alakası yok öncelikle. Kavgayla da hiçbir şeyi çözemezsiniz. Biraz kaybetme korkusu vermeniz gerekiyor karşınızdaki insana. Eğer bunu yapamazsanız daha çok mutsuz olursunuz.

K
İlginin aşkın yaşla alakası yok öncelikle. Kavgayla da hiçbir şeyi çözemezsiniz. Biraz kaybetme korkusu vermeniz gerekiyor karşınızdaki insana. Eğer bunu yapamazsanız daha çok mutsuz olursunuz.
Konu sahibinde var kaybetme korkusu ama nisanlisinda yok hatta "0"

Işte unlar hep işaret
Ama anlayana...

Evlendiğinizde bu durum iyiye gitmeyecek muhtemelen bunu hesaba katarak evlenin evlenecekseniz de.

Konu sahibi size tavsiye vermeyeceğim çünkü belli ki ne yapsa hala seviyorsunuz.Umarım bir gün gerçekleri görürsünüz.Anlayabiliyorum seviyorsunuz ve şu an tamamen kalbinize göre hareket ediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…