Nişanlım Bunu sorun eder mi?Sizce

Benimde öyle ama bence fark etmeme gibi bir durum soz konusu degil sadece dile getirmiyorlar seninki niye boyle diyecek hali yok kabulleniyolar napalim yani bizimki de böyle

Çok merak ediyorum başka derdiniz yok mu ?
Onu da geçtim cevaplarını bilmediğiniz biriyle nişanlanacak kadar ne yaşıyorsunuz
Neyse inş çareyi bulursunuz

Çok afedersin ama geçip karşına açıp izlemeyecek ya bir evlenin bence eğer rahatsız olursanız çok o zaman eşinizle düşünüp yaptirirsiniz ama erkeklerin böyle biseyi şıp diye farkedecegini sanmam

Canım o sorun bende genç kızlığımdan beri var . Hatta birgün orası şişmişti anneme göstermiştim ama anneminde çok dikkatini çekmemiş olacak ki doktora gitmek aklımıza gelmedi . 2012 den beri evliyim herhangi bir sorun olmadı :)

Bende de vardi evlenmeden esime söyledim begenmezsin belki diye. Sacmalama dedi. Kendisinin de komik bir kusuru varmış o bölgede o da cekiniyormus. O da bana söylemişti. Gülüşmüştük beraber. Ben şimdi onunkini sevimli buluyorum. O da benimkine zaten estetik olarak hic bi yeri guzel degil ki bu organin o bisey farkettirmemis onemli olan hissi diyor

her insanın farklı olduğu gibi her vajina da farklıdır. Çok rahatsızsanız doktora gidin bi bakalım ne diyecek.

Bir anket vardı aklıma geldi
Erkeklere soruyorlar kız arkadaşınızda estetik eksiklikler fark ettiniz mi sevişirken diye
%60 civarı
"Ne kusurundan bahsediyorsunuz? Kız arkadaşım çıplaktı!"
Demişti
Onu görmez bile

Her vajinanin yapisi farklidir.
Sekli semali de farklidir dogal olarak.
Onemseyecegini sanmam.
Mutlu olup mutlu ettikten sonra sorunsuz surdurur varligini orasi merak etmeyin

Nişanlınız bunu takar mı bilmiyorum ama siz bu durumu takıntı haline getirirseniz muhtemelen anorgazmi ile baş etmek zorunda kalacaksınız. 'Gördü mü, beğendi mi, acaba ne düşünüyor' gibi sorularla boğuşmaktan ilişkiye odaklanamayacaksınız. Bu forumda bu konuda çok fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. Labioplasti ameliyatı olup deneyimlerini paylaşan bir sürü üye var. Ücretler çok ucuk değil. Herhangi bi sağlık sorunu sonucu oluşan bi durum değil tamamen estetikle alakalı.

İncelenmeyeceğine göre fark etmez. Sen bir jinekolog görün . Farklı bir şey olabilir

Bence sen fazla detaycisin bu dedigin her kadinda olur kimisinde cok bellidir kimisinde belli belirsizdir. Bence problem yapma eger nisanlin sorun ederse o zaman dusun esgetik olmayi. Dogum ve beraberinde ilerleyen yasla birlikte zaten yipraniyo. Sonrasinda yaptirman daha mantikli

Ameliyat kolay mı her türlü operasyon zor.
Gereksiz yere oranı buranı kestirme.
Sen kafana takıyosundur bu konuyu hiç ona açma bence.

Aman onu mu sıkıntı yapacak bence hiç önemli bir şey değil.

Bu konuyu evlendikten sonra söyleyip fikrini almanız daha doğru olur bence. Rahatsız olacağını sanmam ama eğer o da rahatsız olduğunu söylerse o zaman düşün derim ameliyati

Merhaba benim de aynı sorunum vardı. Eşim sorun etmezdi muhtemelen ama benim için sorundu. nikahtan sonra düğünden önce küçük bi operasyonla hallettim durumu. Eşim istememişti bunun için ameliyat olmamı ama beni o görüntü rahatsız ediyordu. Aslına bakarsan sadece görüntü de değil uzun süreli yürüyüşlerde falan da rahatsızlık veriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…