- 3 Mayıs 2014
- 1.153
- 1.355
- 63
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
konu zaten ihtiyacın olsada çalışır mısın konusu değil.Bakış açısı farkı burda zaten, ihtiyaç olduğu için çalışmak..., benim ihtiyacım yok ama çalışmak isterim kocam holding sahibi de olsa bu böyle
Valla ben demiyorum ratingler diyo.kim demiş evde izdivaç programı izlediklerini. biraz ufkunuzu genişletin lütfen.
benim bir sürü arkadaşım var maddi durumu iyi ve çalışmaya ihtiyacı yok. ancak yardım kuruluşlarına gönüllü gidiyorlar. turlara katılıyorlar ve sürekli geziyorlar. yani farklı hayatlar da var
Öyleyse siz de üniversite okusaydınız madem çalışmak için okunmamalı.kim demiş evde izdivaç programı izlediklerini. biraz ufkunuzu genişletin lütfen.
benim bir sürü arkadaşım var maddi durumu iyi ve çalışmaya ihtiyacı yok. ancak yardım kuruluşlarına gönüllü gidiyorlar. turlara katılıyorlar ve sürekli geziyorlar. yani farklı hayatlar da var
süt ve süt ürünlerinde bilgi sahibi olmak da bir kültürdür. kültür anlayışlarımız farklı o zaman.Her bölümde de kültürlenilmiyor ama. Süt ve süt ürünleri okuyup kültürlenebileceğini sanmıyorum mesela bir insanın. Herkes bence de okumalı ama evde zapping yapıp koltuğa da yayılmamalı ömrü hayatı boyunca. Tam bir verimsiz nüfus.
ben zaten okudum. ve memur olarak çalışıyorum. ayrıca üstüne de yeni bir okul açıköğretimden devam ediyorum. yoksa memur olmuşum. ne gerek var okumaya derdim. mütevazi olamicam bu konuda kendimi örnek gösterebilirimÖyleyse siz de üniversite okusaydınız madem çalışmak için okunmamalı.
Ben elimde mesleğim olsun ve mesleğimi en iyi şekilde icra etmek için okudum hala da okuyorum doktoramı yapıyorum. Neden? Mesleğimde en iyi olmak için. Evde pineklemek için değil. Yoksa diplomaları evde biriktirince birşey olmuyor. Okursunuz ama çalışmazsınız belli bir süre sonra okuldan size kalan ancak arkadaşlarınızla yaptıklarınız kalır.size göre sıkıntı olabilir. zevkli okuyanlar da var. hatta 3. 4. üniversiteyi bakış açısı diyelim. sadece çalışmak için okuyorsanız zaten okumayın
işte o izdivaç programlarını evde oturan ama okumayanlar izliyor.Valla ben demiyorum ratingler diyo.
Bi national geographic discovery channel ın ratingleri yerlerde sürünürken izdivaç programları almış başını gitmiş.Arkadaşlarınız istisnadan öteye gidemezler.Ayrıca nereye kadar turlara katılcan ki yani.Gidilecek gezilecek yerler belli.Hadi senede 5 defa git.Kaç gün eder.
Niye lise yazıyor o zaman profilinizde? Düzeltin madem ben önayak olmuş olayım.ben zaten okudum. ve memur olarak çalışıyorum. ayrıca üstüne de yeni bir okul açıköğretimden devam ediyorum. yoksa memur olmuşum. ne gerek var okumaya derdim. mütevazi olamicam bu konuda kendimi örnek gösterebilirim
evlenmeyi düşünen adam ilk önce tek başına yetmeli haa sen istersen çalışırsın o zaman da ballı börek olur ekstra yaşarsınız benim eşim sıkıntıda olsak bile çalış demedi okuyorum şimdi okul bitsin oğlan kreşlık olsun ilk iş bir işe girmek ama eşim baskı yapsaydı illada çalış diye gocunurdum sonuçta evlenmeyi göze almış yetmesi lazımSöyledim bunları ama anlamıyo borç ihtimalini düşünüp hemen çalışmama geliyo konu
Bian bn yazdim sandimBen bu konuda söyle düşünüyorum, ben 2 sene ücretsiz izin aldım çünkü Batman'da güvenip kimseye emanet edemem bebeğimi, eşim polis, ben çalışmasam da evi geçindiriyo, yemek giyim gezme tozma vs, ama.mesela ben bugünlerde bir anti aging krem almak istiyorum epey pahali, tutupta onu alamam şimdi, utanırım, çünkü o artık erkeğin eve bakması olayı değil sadece benim kullanacağım lüks bişey, çalışmaya başlamadan alamam onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?