Nişanlım çalışmam konusunda baskı yapıyor.

Bakış açısı farkı burda zaten, ihtiyaç olduğu için çalışmak..., benim ihtiyacım yok ama çalışmak isterim kocam holding sahibi de olsa bu böyle
konu zaten ihtiyacın olsada çalışır mısın konusu değil.
çalışmak için okunmaz. konu bu. çalışmak için okuduğun okuldan da hayır gelmez.

Valla ben demiyorum ratingler diyo.
Bi national geographic discovery channel ın ratingleri yerlerde sürünürken izdivaç programları almış başını gitmiş.Arkadaşlarınız istisnadan öteye gidemezler.Ayrıca nereye kadar turlara katılcan ki yani.Gidilecek gezilecek yerler belli.Hadi senede 5 defa git.Kaç gün eder.

Öyleyse siz de üniversite okusaydınız madem çalışmak için okunmamalı.

Yıllarca çalıştıktan sonra aylardır işsiz olduğu için "evin tadını çıkaran" biri olarak ben de sana mutlaka ama mutlaka çalışmanı tavsiye ediyorum.

Ama sanırım zaten sen çalışmaya karşı değilsin. Evlenir evlenmez hemen çalışmaya karşısın. Sana şöyle bir iyi haber vereyim o zaman. Sen balayı dönüşü iş ilanlarına başvurmaya başla. Zaten altı ayı bulur işe girmen.

süt ve süt ürünlerinde bilgi sahibi olmak da bir kültürdür. kültür anlayışlarımız farklı o zaman.
kendini geliştirmene yardımcı olan her bilgi senin kültürünü de artırır. bu süt ürünleri ile ilgili bir bilgi de olsa

Öyleyse siz de üniversite okusaydınız madem çalışmak için okunmamalı.
ben zaten okudum. ve memur olarak çalışıyorum. ayrıca üstüne de yeni bir okul açıköğretimden devam ediyorum. yoksa memur olmuşum. ne gerek var okumaya derdim. mütevazi olamicam bu konuda kendimi örnek gösterebilirim

Konu hakkaten başka boyut aldı okadar emek verdik tabi ki çalışcaz ama baskı yapılması ne kadar doğru daha ilk aydan hani fikrim bile sorulmuyor

size göre sıkıntı olabilir. zevkli okuyanlar da var. hatta 3. 4. üniversiteyi bakış açısı diyelim. sadece çalışmak için okuyorsanız zaten okumayın
Ben elimde mesleğim olsun ve mesleğimi en iyi şekilde icra etmek için okudum hala da okuyorum doktoramı yapıyorum. Neden? Mesleğimde en iyi olmak için. Evde pineklemek için değil. Yoksa diplomaları evde biriktirince birşey olmuyor. Okursunuz ama çalışmazsınız belli bir süre sonra okuldan size kalan ancak arkadaşlarınızla yaptıklarınız kalır.

işte o izdivaç programlarını evde oturan ama okumayanlar izliyor.
yani eğer evde de otursa okumuş olsaydı zaten onu izlerken afakanlar basar ve başka yararlı bir iş bulmaya çalışırdı.
şu da var ki, biz de tv izliyoruz. tüm tv izleyenleri küçümseyemem ancak saatlerce de izlenmez

Konu sahibi farkındaysan dünya görüşün nişanlınınki ile uyuşmuyor.

Çalışmama konusunda onu ikna etme meselesinden çok daha büyük bir sorununuz var ikinizin de..
Bu Ayrım büyük bir Ayrım bence..

Iş hayatı insana sadece madden Katkıda bulunmaz üstelik .. Vizyon sahibi ve ufku geniş bir insan olmanı da Sağlar .

Evlilik Dediğin şey de iki kişi Arasında olur. Türk medeni kanununa göre kadın ve erkek Arasında..

Kocanın olmadığı evde neyin tadını çıkaracaksın ? Buzdolabının mı? Duvar ünitesinin mi?

Lütfen evliliğe değil evlendiğiniz kişiye aşık olarak evlenin..

Canım bende 2 yıldır evliyim. Uni. Bittiği gibi evlenmiştim ama evde ne kadar sıkıldığımı bir ben bilirim. Naptım nettim iş buldum 2 aydır ozel bir şirkette çalışıyorum ve çok mutluyum. Bunca zamandır evde nssıl durmuşum diyorum şimdi.. Bence hemnden iş ara en fazla 1 ay evliliğinin tadını çıkar sonra iş bulmaya bak.. Eminim ki sende evde sklcaksın benm gibi

İnsanın kendi parasını yemesi kadar zevkli bişey yok hayatta. Ben hem okuyorum hem çalışıyorum,kazandığım paranın cogu eğitimime gidiyor. İleride bu eğitimi kullanmayacaksam maddi manevi niye sıkıntıya girdim ben 4-5 senedir. Enayi gibi hissederim ben kendimi

Niye lise yazıyor o zaman profilinizde? Düzeltin madem ben önayak olmuş olayım.
Ben de mütevazi olmadan kendimi örnek göstereyim öyleyse, burslu okumamın yanı sıra bir de burslu olarak bir bölüm daha okuyorum, anadilim gibi İngilizce konuşuyorum, üstüne açıköğretimden bölüm bitirip kendi bölümümü bitirince yüksek lisans yapacağım.
Bütün bunları da sadece kültür için yapıyorsam yazık benim ailemin emeğine. Tabii ki iyi iş standartları için, çalışıp kendi maaşımı almak için okuyorum. Sadece kültür için okusam gider sanat tarihi okur evde yatardım.

Konu sahibi ben asla çalışmak istemiyorum dememişki.. Bir iki ay evde oturmak evimde kalmak istiyorum demiş. Neden hiç çalışmak istemiyormuş gibi tepkiler verilmiş.. Zaten bir iki ay evde oturduktan sonra kendisi harıl harıl iş bakacaktır eminim :) Nişanlına da aynen bunları söyleyeceksin tabi ki. Ben sana hiç çalışmak istemiyorum demiyorum, bir iki ay evde durup sonra çalışmak istiyorum diyeceksin :)

Söyledim bunları ama anlamıyo borç ihtimalini düşünüp hemen çalışmama geliyo konu
evlenmeyi düşünen adam ilk önce tek başına yetmeli haa sen istersen çalışırsın o zaman da ballı börek olur ekstra yaşarsınız benim eşim sıkıntıda olsak bile çalış demedi okuyorum şimdi okul bitsin oğlan kreşlık olsun ilk iş bir işe girmek ama eşim baskı yapsaydı illada çalış diye gocunurdum sonuçta evlenmeyi göze almış yetmesi lazım
biraz kuşkulu nişanlın ne kadar maaşalıyor sorması ayıp

Bian bn yazdim sandim
Bnm esimde polis bnde bir yıl ücretsiz izin aldm bebegime bakmak icin şuan calismadgm icin kremim bittigi halde istemeye cekiniyorum ha söylesem almazmi tabiki alır ama tek maas ve masraflar cok olunca işe dönene kadar erteliyoruz mecbur
Ama kendimi motive ediyorum işe başlayınca hepsinden alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…