Nişanlım çok aileci..

Ailesinin tek cocugumu başka abisi ablasi yokmu ..benim eşimde cok koşturur yardim eder 3 tane ablasi var genede her sıkıştıklarinda yardimlarina koşar ..sizin dişanliniz belki şuan ailesiyle yaşadigi icin böyledir ..eger seviyorsaniz hemen bitirmeyi düşünmeyin ..belki aileci degilde ailesine hayir gelemem yapamam diyemiyordur yada belki evlendikten sonra böyle olmaz
Evet tek çocuk. Hadi ailesini geçtim, arkadaş çevresindede öyle? Onu kavrayamıyorum.

Evet tek çocuk. Hadi ailesini geçtim, arkadaş çevresindede öyle? Onu kavrayamıyorum.
El iyisi çok zor çok, tükeneceksin dışardan herkes ona bayılırken kimse toz konduramazken en ufak şikayetinde herkes seni afaroz edecek kimse inanmayacak böyle bir tanıdığım var kadın öyle bir hale düşmüş ki evde yaşadıklarına kimse inanamıyor biz bile inanamadık, adam dışarıda beyefendi evde karısını görmeyen hizmetçi ve seks işçisi gibi davranan bir hödük, biraz uyanık ol geliyor gelmekte olan, kaç...

Onu deneyebilirsiniz. Bir arkadaşına söz verdiği gün sizi yemeğe götürmesini isteyin. Arkadaşı yerine sizi tercih ederse sorun yok ama onu tercih ederse sorun büyük demektir.

Merhaba herkese, sırf bu konuyu açmak için üye oldum (üyesiz takip ederim genelde konuları)

Nişanlıyım, ve o çok aileci. Aslında sadece ailecide değil arkadaşları çevresi.. Tabiki her insanın ailesine düşkün olması vs güzel, ama nişanlımda aşırı gibi. Herkes her sorunu yardımı için benimkini çağırır. Yardımlaşma elbette güzel, bende öyleyim ama karşımdakini ihmal edecek kadar değil. Birbirimizi severiz, herzaman saygılıdır uzun bi birlikteliğimizde oldu bu süreçten önce.. Sanki ben 2. plandaymışım gibi hissediyorum. Mesela ev eşyası bakacağız, "x'e söz verdim, sonra gideriz" halbuki düğünümüze çok az kaldı ve ben yetişmeyecek diye kendimi yırtarken, onun umrunda değil. Yetişir merak etme der ve bu beni delirtiyo. İnsan önce KENDİNİ ve partnerini düşünmezmi.. yardım veya başkasına söz verme olayı tabiki olabilir arada, ama sürekli aynı şeyi yaşıyoruz.

Şüphe etmeye başladım ondan, bu şimdiden böyleyse evlendikten sonra ne olur?çokta seviyorum.. (ayrıl demeyin)

Sizce bundan sonra ona nasıl davranmalıyım, yani ben ne yapabilirim bu duruma..
Eşiniz aile kurma olgunluğunu erişmemiş henüz ergenlik dönemini bitirmemiş , siz evlenip hemen çocuk yaparsanız büyük hata olur o halen gezme tozma eğlenme peşinde ,aman dikkat baba olma uygun olgunlukta değil

aynısını yapacaksın
o senden birşey isteyince aynen x e söz verdim tatlım başka zaman diyeceksin
bir iki seferdn sonra rahatsız olacak soracak
diyeceksin ki ama ne güzel işte niye kızıyorsunki sen de öyle yapıyorsunya diyeceksin ,anlayacak ne yaptığını
hep diyorum erkek nası ldavranıyorsa aynısını yapacaksınız diye
iyi davranıyorsa iyi kötüyse kötü davranacaksın,aynı hareketleri yapacaksın ki görsün hödüklüğünü
ha hala daha anlamıyorsa da yol vereceksin geçmiş olsun.

Adam evlenmeden kendini belli etmiş, evlenirseniz bundan sonra olacaklarla alakalı bdv de çok fazla konu açıldı girip bakabilirsiniz konulara.
Nisanlin gibilere el iyi denir, hep dışarıdaki mutlu olsun, onun işi görülsün, aman bekletilmesin, evdeki nasılsa hep evde naz niyaz çeker sesi çıkmaz, çıkamaz.
Bile bile lades, ayrılma yaşa gör bakalım ne diyelim.

Back
X