Nişanlım çok cimri

Merhaba,
Neyse ki İran asıllıymışsınız. Türkmenistan asıllı olup eşinizden otağ da talep edebilirdiniz. İnşallah siz de çeyiz olarak Germiyanoğulları beyliği gibi Kütahya ve çevresini götürüyorsunuzdur eşinize. İsfahan ya da Şiraz da olabilir. Bilemedim. Çünkü isteklerinizin karşılığı ancak böyle olabilir.

Her şeyi bir yana da misafir ağırlamayı çok sevmeyin derim.
O bahane zaten, yalan. Misafir ağırlamayı çok sevdiği için gardırop tipi buzdolabı istiyormuş.

Misafir: BEN NE ALAKA?

Mesele genişlik, hacim falansa benim klasik tipteki buzdolabı birçok gardırop dolaptan daha geniştir. 682 litre.

Kimseyi durduk yere ve gereksizce eleştirmek istemem ama bütün başlıklarınız birbirinden saçma. Mantık yok. Çelişkili. Tuhaf... Trollseniz iyi ama değilseniz çok fena.

altın kaplama bazısı

Mis gibi adina telif hakki atılmış, yerlilikten cikmis Hereke halisi varken, Iran halisina yanlayanda ne bileyim...

İran halısı şart mı? O sırada benim trendyol halılarım Özellikle ev eşyasına ömürlük gözüyle hiç bakmayın. Gerek yok. İnsan sıkılıyor değiştirmek istiyor.
Ayrıca çocuk olunca o çok para vererek aldığınız mobilyalara bir oyuncak darbesi, kalem izi yetiyor. Artık eşyaya çok para vermem.

Türkiye'de balayı düşünsen daha makbule geçermiş şu durumda, bide balayı olmayacak diyorsun yani + balayı da olabilirdi. Nişanlın cimri mi bilemem ama senin çıtanda düşük gelmedi bana.

Son düzenleme:
Konu sahibi 180 bin kesinlikle tatil için pahalı demişsin. Düz bir memur bunu nasıl karşılasın. Balayı olmayacak demişsin ama balayından bile pahalı. Siz daha başta kendi evliliğinizi, tatilinizi başkalarıyla karşılaştırırsanız geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…