Nişanlım çok cimri

İran halısını ailen hediye edebilir menavi değeri olur hem iranlisiniz ya almak size yakışır.
Tatile gidebilirisniz tr de balayi oteline gitseniz bubdan fazla tutar.
Nişanlıniza polis demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam, ortalama bir durumdadir. Gerci siz durumu cok iyi vs diyorsunuz ama hazi şeyleri siz alın şuanda piyase çok fena düğün yapmak zor

Nişanlının sana sormadan ortak kullanacağınız şeyleri alması yanlış ama senin de başkalarından görüp İskandinav turu istemene kahkaha attım yani

Annem elinde olmadığı halde babamdan hep çok şey isteyen biriydi ve bu boşanmalarına sebep oldu. İnsan hep he şey en güzeli olsun ister ama maddiyat denen bir gerçek sizi o hayal dünyasından koparmalı. Evlilik böyle bir şey değil biraz büyüyüp öyle evlenin lütfen

Evlenmeden bu şekilde olan insanla bir ömür geçer mi?

Umarım Nişanlınız bu devirde sizin gibi gözü tok birini kaçırmaz baksanıza nelerden fedakarlık etmişsiniz

Eniştenin cimriliğini kınıyorum
Bu kadar makul istekleri de yapamayacaksa neden evleniyor yani
Bu devirde hangimiz İran halısız evleniyoruz kaldı mı böyle birşey

siz kendinize eş değil sponsor arıyorsunuz.

Hastane sekreterinin hastane psikoloğu olan benden maaşım + maaşımın yarısından daha fazla para kazandığı bir dönemdeyiz. Eşim memuru İran halısını, iskandinav tatilini bilmem nesini nasıl karşılasın Allah aşkına. şu anda izinde olmasaydım 60.000 tl maaşım olacaktı (döner dahil). Bununla hangi biri alınır? Tabii ki en uygunlarını seçecek. Hayır bir de gitmiş çocuklu adamla evleniyorsun. Evlendiğinde en ucuz şeyleri bile istediğinde alabilirse öp de başına koy.

Siz Sabancıların Koçların kızısınız da adamın haberi yok galiba.Çekilecek dert değilsiniz,umarım damat uyanır

Siz çalışıyor musunuz?
Memur diye gözünüzde fazla büyütüyor olabilir misiniz memurlar kira da ödüyorsa öyle ahım şahım yaşayacak gelirde değil. (Memur çocuğuyum amacım küçümsemek değil)
Balayı istemem dediğiniz şey zaten balayı? Siz kalkıp eşinizin köyüne/şehrine gidip orda akrabalarla görüşseniz o balayı veya tatil olmaz ama, İskandinavya cruise gayet balayı yani. (Eşiniz İskandinav köylüsü değilse)

Yorumuma gülücük emojisi koymuşsunuz ne güzel. Açacaksanız böyle konular açın herkes eğlensin. Vurdulu kırdılı, ev basıp adam dövmeli, kaka emojili şeyler yazmayın. Geriliyoruz negatif enerji yükleniyor.
Bir sonraki konu takribi ne zaman gelir?

Her seyi gectim iran halisi olmadan olmaz en az bir tane lazim her eve misal ben mutfagima iran halisi aldirmadan imzayi atmadim o kadar diyeyim

Ben de evimde el dokumasi halilar seviyorum ama benim bildigim halilari kiz tarafi aliyor. Bu sebeple annem bana 2 tane afgan hali aldi. Ayrica 65 inch TV yi 10m2'lik salonunuzda ne yapacaksiniz orasini da anlamadim.
Bir diger konu, bilen biri varsa aciklayabilir mi lutfen ama gardrop buzdolabi nedir?
Cift kapili olanlar mi? Eger oyleyse ben de evime cift kapili buzdolabi aldim ama markasi Hisense diye birsey. O cok bilinen markalarin yari fiyatina hatta ondan da ucuz ama onlarin hepsinden cok daha iyi.
Istekleriniz var ise ve butceniz kisitli ise o butce icerisinde daha makul olan seylere bakmalisiniz bence.
Eger ki siz para kazanmiyorsaniz bu kadar isteklerin olmasi da biraz anlamsiz, cunku parayi veren dudugu calar.

Artık bu zamanda da evleneceği adama sadece kendisi onunla evlenmeye lutfediyor diye bu kadar yüklenilmesini çok absürt buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…