Nişanlım çok cimri

gizlikale

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2025
157
-137
11
Eşya seçerken bir kere olsun ömürlük olsun diye bakıyorum ama gidip zevksiz ucuzlara bakıyor. Ben çok yemek yapmayı misafir ağırlamayı seviyorum. Gardrop buzdolabı istedim. Benden habersiz koşa koşa normal buzdolabı almış. Televizyon en az 65 inç olsun dedim. Gidip daha küçüğünü almış.

Bunlarda istediğim olmadı bir tane iran halım olsun dedim. Ona da pahalı dedi yanaşmıyor.
Balayı istemiyorum , kaçırmak istemediğim bir İskandinavya turu vardı. Ona da pahalı dedi. 12 günlük uzun bir turdu. 180 bin ediyor ama karşılığında balayı olmayacak. Düğün yemekli olmayacak ve daha küçük salon olacaktı. Birçok şeyden kısacaktım. Kıstı zaten sağolsun sormadan.
Kuzenim eşiyle gidiyor. Bana da o söylemişti. 12 gün gezecektik ama hiçbir şeyi haketmiyorum. Herşey fazla . Onlar da memur. Onların gidebildiği yer bize neden pahalı. Üstelik balayı istemeyecektim.
Çok kızgınım. İstediğim herşey kursağımda kalıyor

Birsey soracam yanlış anlamayın eşyalardan sız ne alıyorsunuz ?

Nişanlınız cimri değil hesap kitap yapıp bütcesine göre davranıyor.

İran halısını duyunca kahkaha attım ahaha. Belki biraz cimridir, bilemem ama siz de iyi değilsiniz sanki.
Siz çalışıyor musunuz, katkınız var mı? Çalışmıyorsanız işiniz olmadan evlenmeniz büyük hata. Siz bu kadar talepkarken karşınızdaki böyle biriyse tüm hayatınız eşinize yalvararak geçecek. Siz çalışmıyorsanız ve karşınızdaki memursa kendinizi başkalarıyla kıyaslayıp böyle aşırı isteklerde bulunmak çok ayıp

Balayı istemedim deyip 180 bin + ara masraflar olan iskandinavya tatilini istemek de baya ekonomik olmuş tabi.

siz evlenmeyi mi düşünüyorsunuz, eğlenmeyi mi?

Balayı istemiyorum dediğiniz tatil zaten balayı? 12 günlük tatil, basbaya balayı . Adamın parası neye yetiyorsa onu alıyor demekki. Çok itici geldiniz bana böyle bi eş istemezdim. Başkaları ile kıyaslamanızda yanlış. Kuzenım vs . Herkesin bütçesi kendine. Biz herşeyi ortak ödemiştik, eşimin hala parası olmazsa benden alır benım olmazsa ondan alırım sen aldın ben aldım yapmayız. Bu kafayla daha çok üzülürsünüz

Her seye de alternatifi var, eksik mi kalacagim yeni nisanli bakarim ayrildiktan sonra onunda alternatifi var cünku eger gercekten cimriyse

Ama surayi iyi ayirmak lazim cimrilik baska sey orta halli makul alisveris baska,ömurluk koltuk takimi nedir kuzum modasi geciyor orasi burasi yamuluyor vs 180 binlik tatil bence de fazla

Yani siz bilirsiniz orta yol bulurum derseniz evlenin ,mesela yemekleri loş isikta yersiniz elektrikten kisarsiniz (yasandi)

Ben cimri erkeğe gelemem. Ama şu yazdiklarinizdan cimri olduğu varsayımı çıkamaz. Bütçesine göre almıştır. Balayı istemem diyorsunuz istediğiniz tur 180 bin ediyor, halıyı İran halısı seciyorsunuz. Başkalarına özenerek ömür geçmez. Herkesin bütçesi kendine. Siz de normal gelmediniz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…